bende dün kan testi yaptırdım değerim 273,6 çıktı bu değere göre hamileyim ama doktor takip edicez dedi.değeri böyle olupta hamileliği devam eden varmıdır çok merak ediyorum(
günaydın arkadaşlar ..Hepinize de ilerideki göbüşleriniz kadar kocaman sevgiler ...Bugün izin aldım ve dr a gidiyorum ..Gerçi henüz 6 haftamız bgün doluyor ...Bakalım sürpriz olacak mı :))) Olmazsa da canı sağolsun melekimin...Profil resmim ilk doğumumdan ... Rabbim hepimize öncelikle ilk tecrübesi olacak anne adaylarımıza nasip etsin bu eşşiz mutluluğu sonra da bize ... Çok öpüyorum sizleri ,Allah a emanet olun ....
beni aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar.
kızlarr kafam karıstı ben suan kac haftalık hamıleyım 6 ocak son adetım ?? 7 haftamı 8 mii ???
merhaba ben külübe yeni katıldım anne adayıyım yeni ögrendim hamileli mi çok mutluyum allah herkeze nasip etsin çok güzel bi duygu[/QUOTgünaydın arkadaşlar bebek ulturasyonda ne zaman belli oluyo
selam herkese, dun kan testınde bhcg: 79,5 çıktı.adetıme 2 gun var daha 1 hafta sonra tekrar baktırıcam.ilk gebelığım dusukle sonlandı Allah hayırlara getırsın ınsallah............
merhaba ben külübe yeni katıldım anne adayıyım yeni ögrendim hamileli mi çok mutluyum allah herkeze nasip etsin çok güzel bi duygu[/QUOTgünaydın arkadaşlar bebek ulturasyonda ne zaman belli oluyo
merhabaaa...hayırlı uğurlu olsun Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inş.
hiç bi bilgim yok kese 5-6 haftalıkken görünüyor galiba
wawww harikaaa:) Rabbim tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli bi evlat doğsun büyüsün:))
benimde adetime 2 gün var ben hiç bi test yapmadıım:) inşallah benimde vardır yaaa
merhabaaa...hayırlı uğurlu olsun Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inş.
hiç bi bilgim yok kese 5-6 haftalıkken görünüyor galiba
6 haftalıkken çoğunlukla görünüyor 5 haftada tam göremeyebilirsiniz hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..
hemşire olduğum ıcın konulara vakıfım aslında ama ınsan bazen bıldığı herseyı unutuyor..ılk 3-4 haftada rahım duvarı gebelıkle kalınlasır usg de bu gozukur.6 .haftada gebelık kesesı olusur.7.haftada kalp atışı duyulur.7-8 haftalarda gebelık kesesının ıcınde embrıyoyu gormek mumkundur.ınsallah kalp atışlarını duyalım tez zamanda, Allah ın ıznıyle.
teşekkur ederım canım:) hayırlısıyla busefer kucağıma alırım ınsallah.umarımm sende hamılesındır arkadas oluruz bırbırımıze.
inşallahhhh eşref saatine gelir de duan kabul olurrrr
2 günüm var bana dua et nolurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?