Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

bende dün kan testi yaptırdım değerim 273,6 çıktı bu değere göre hamileyim ama doktor takip edicez dedi.değeri böyle olupta hamileliği devam eden varmıdır çok merak ediyorum(

Değerin gayet normal bnimde ilk 247 çıkmıştı şuam 7. Haftamdayım elhamdülillah:)

merhaba ben külübe yeni katıldım anne adayıyım yeni ögrendim hamileli mi çok mutluyum allah herkeze nasip etsin çok güzel bi duygu

günaydın arkadaşlar ..Hepinize de ilerideki göbüşleriniz kadar kocaman sevgiler ...Bugün izin aldım ve dr a gidiyorum ..Gerçi henüz 6 haftamız bgün doluyor ...Bakalım sürpriz olacak mı :))) Olmazsa da canı sağolsun melekimin...Profil resmim ilk doğumumdan ... Rabbim hepimize öncelikle ilk tecrübesi olacak anne adaylarımıza nasip etsin bu eşşiz mutluluğu sonra da bize ... Çok öpüyorum sizleri ,Allah a emanet olun ....

ben 6+6 günlük oldum çok şükür.bebegı karnında hisseden var mı?kesemi gordum çok şükür.kalp atışları için doktorunuz ne zaman için dedi size haftaya gitsem doktora gorur muyum kı

anqelik, umarım herşey yolunda gider.. seninle gebelik haftalarımız aynı.. Bugünki sonuçlarını bizimle paylaşırsan çok sevinirim.. İlk gebeliğim boş gebelikti, bu ikinci biraz tedirginim o yüzden.. Güzel haberlerini duymak ümidiyle :)

beni aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar.

benim degerim 90 dı canım adet gecikmemim 3. günü sonra
5.günü tekrar yaptık yani 2 gün sonra deger 256 olmuştu
senin deger bence bana göre yüksek korkma içini ferah tut
bebecikler geliyor

selam herkese, dun kan testınde bhcg: 79,5 çıktı.adetıme 2 gun var daha 1 hafta sonra tekrar baktırıcam.ilk gebelığım dusukle sonlandı Allah hayırlara getırsın ınsallah............

selam herkese, dun kan testınde bhcg: 79,5 çıktı.adetıme 2 gun var daha 1 hafta sonra tekrar baktırıcam.ilk gebelığım dusukle sonlandı Allah hayırlara getırsın ınsallah............

wawww harikaaa:) Rabbim tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli bi evlat doğsun büyüsün:))
benimde adetime 2 gün var ben hiç bi test yapmadıım:) inşallah benimde vardır yaaa

wawww harikaaa:) Rabbim tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli bi evlat doğsun büyüsün:))
benimde adetime 2 gün var ben hiç bi test yapmadıım:) inşallah benimde vardır yaaa

teşekkur ederım canım:) hayırlısıyla busefer kucağıma alırım ınsallah.umarımm sende hamılesındır arkadas oluruz bırbırımıze.

Adetimi bir gün geçe kanda değerim 397'ydi. Sizce bu değer nasıl ? Ailemde ikiz gebelik yok. 4 + 5 günlük sanırım şu an. Keseyi haftaya görebileceğiz.
Alttan ultrason erken dönemde tehlikeli olabiliyormuş. O yüzden bekleyeceğim ben. Dua edelim kızlar bebişler için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…