Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

tebrik ederim allah sag salim kucagınıza verme nasıp etsin

tebrikler canım bende 3 gün önce öğrendim anne olca mı inşallah allah bütün bebek beklegen annelerin hayırlısıyla sağ salim kucagına almayı nasip etsi

tebrikler canım bende 3 gün önce öğrendim anne olca mı inşallah allah bütün bebek beklegen annelerin hayırlısıyla sağ salim kucagına almayı nasip etsi

yeni gebişler hoşgeldiniz, foruma doğru düzgün bakamadım bu aralar, 2 gün önce kahverengi leke geldi ve doktor progestan başladı o da acaip bir biçimde uyku ve halsizlik yapıyor üstüne grip gibiyim boğazım acıyor burnum akıyor, dua edin bana ve bebişime
siz de durum nasıl?

Tuuca aynı beni anlatıyosun şu an.. Benden de leke geldiği için pazartesi akşamı progestan ilaç kullanmaya başladım.. Lekelenmem kesildi.. Ayrıca felaket nezleyim yatak döşek yatıyorum..

Tuuca aynı beni anlatıyosun şu an.. Benden de leke geldiği için pazartesi akşamı progestan ilaç kullanmaya başladım.. Lekelenmem kesildi.. Ayrıca felaket nezleyim yatak döşek yatıyorum..

ayy inanmıyorum acaba nezle de yan etkilerden biri mi çünkü üşütecek bişey yapmadım

ayy inanmıyorum acaba nezle de yan etkilerden biri mi çünkü üşütecek bişey yapmadım

Yookk sanmam çünkü ilacın öncesinde de vardı bende :) Hamile olduğumu öğrendim burnum akmaya başladı.. İlaçla bi bağlantısı olduğunu sanmıyorum.. Neyse bakalım inşallah başka ilaç kullanmayız umarım

inşallah ya, nefret ediyorum ilaçlardan

kızlar benim kasıklarım çok ağrıyor sancıyor çok şiddetli deil sabahtan akşama kadar vuruyor sadece acaba rahim büyüyor mu yoksa bebek yerleşmemi yapıyor 1 haftadır böyleyim doktora gidiyorum bişey çıkmıyor bişey de demiyor

doktor normal diyo genelde çok şiddetliyse tehlikeli sanırım

Bence normal benim 1gün geçtiğinde 247 idi.ama bnim adet döngüm 23 günde bir yani öğrendiğimde 3+4 günlük falandı:)

Bende 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Adet günümü beklemeden bi test yaptım ve silik de olsa 2. çizgiyi gördüm. Ertesi gün hemen hastane ve beta HCG testi. Sonuç pozitif. Çok ama çok mutluyummmmmmmmm. Darısı tüm isteyenlere...

beta değerin kaç çıktı c<nımmmmmm

Ben de dün gece yaptığım iki testle hamile olduğumu öğrendim,sürpriz oldu açıkçası.Geçtiğimiz on gün içinde kullandığım ilaçlar dolayısıyla sevincimi tam yaşayamadım dün gece.Ama sevgili doktorum " endişenelecek birşey yok henüz çok yeni"dedi,2 hafta sonra kontrole çağırdı.umarım herşey yolunda gider,hepimiz bebişlerimize sağ salim kavuşuruz

hayırlı uğurlu olsunnn,Sağlıkla sıhatle Kucağınıza alırsınız inş...

bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar benimde adetim 3 gün geçti pazartesi test yaptım ve 2 çizgiyi gördüm şok oldum çünkü hiç beklemiyordum
7.ayımda tuttu akşamıda kan testi yaptım ve değer 774,50 idi 2 gün sonrası tekrarladım kanı ve değerim 2375,50 ye fırlamış 14 martta ilk dr. kontrolüm var bakalım neler olacak
allahım herkese nasip etsin olmayana versin inşallah.

hamile olan herkesin gözü aydın en kısa zamanda tüm isteyenlere versin RABBİM benimde sat 26 subat ama test yapmaya korkuyorum kızlar yaa zaten buda tahmini adet tahrihi gecen ay ocak 30 oldum ne yapsam bilemiyorum test yapsam mı beklesem mi adet içinde hiçbir belirtim yok sadece çok fazla akıntım var kokusuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…