Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

Bende bugun hamıle oldugumu ögrendım pazar gunu adet olmam gerekıyordu cok grıptım doktora gıttım.Kan testı yaptı ılac vermeden once 40.87 cıkmıstı beta degerım daha cok kucuk emın olamıyoruz demıstı dun kan verdım bugun aldım sonucunu 111.06 cıktı saglıkocagındakı doktor hamılesın ama tam anlamıyla emın olmak ıcın doktoruna gıt ultrosanla baksın dedı p.tesı gıdıcez eşimle kısmet olursa doktoruma cok mutluyummm. Bi yandanda ultrosanda gormedende bırsey dıyemıyorum.

canım kanında çıkmış daha ne diyeceksin
2 rekat şükür namazı kıl halaylara başla:))
ya da yok halaya başlama oturarak mendil sala:))
hayırlı uğurlu olsun:) çok sevindimm

Bıde bırsey sormak ıstıyorum benım degerım hcg 111.06 yukselmıs acaba p.tesı gunu gıdınce ultrasonda doktor keseyı gorebılcek mı? Alttan ultrason yapmıyordur ınsallah cunku hamıle kalmadan once ılk defa alttan muane yapmıstı doktor cok canım yanmıstı suan cok korkuyorum keseyı gormek ıcın alttan ultrasonla bakar dıye...

kızlar sizde benim gibi mide bulantılarınız başladıysa.işyerinde ve evde ölü gibi geziyorsanız sarı leblebi yiyin.arkadaş dedi bana da o kadar faydasını gordum kı gozum açıldı resmen ya

okuduklarımdan edindiğim bilgiye dayanarak söylüyorum
gebelikte ilk aylarda özellikle düşük tehlikesinden dolayı alttan bakmıyorlarmış...

alltan baktırmada da zaten gerek yok tehlikeliymiş.6 haftada rahat keseyi görürsün

6. haftada tam bir süprizle öğrendim bebeğimi ama sevincimiz 1 hafta sürdü 7. hafta da düşük ardından kürtaj. bütün heves sevinç 1 hafta sürdü buraya da hemen yazmıştım muhtemel doğum tarihimi kaldırdım tekrar.
Allah bağışlasın hepinizinkini kucağınıza sağlıklı almayı nasip etsin

tebrik ederim arkadaşım gözün aydın alttan bakmak o kadar kötü bişey degil keseyi göremezse alttan bakar doktor bunun için korkma bişey olmuyorr rabbim kucagına almayı nasip etsin inş

okuduklarımdan edindiğim bilgiye dayanarak söylüyorum
gebelikte ilk aylarda özellikle düşük tehlikesinden dolayı alttan bakmıyorlarmış...

İlk defa duydum bunu,doktorum çok tecrübeli iyi bir doktor,öyle birşey olsa muhakkak söylerdi.İlk hamileliğimde de bunda da vajinal yoldan ultrason muayenesi yaptı,ikisi de 4 haftalıktı.
İlkinde çok şükür bir problem yaşamadık,Allah ın izniyle bunda da sorun yok.

merhaba arkadaşlar pazartesi test yaptırdım beta hcg 1610 çıktı yarın doktora gideceğim ilk kez 5+0 olacak gebeliğim sizce görebilir mi doktor keseyi brnim de içim rahatlar mı

Canım içimi rahatlattın hamile kalmadan önce 2 aylık evlıyken doktor alttan vajinal ultrason yapmıstı cok gerılmıstım baya bı rahatsız olmustum oda bende korku kaldı şimdi baya korkuyorum p.tesı gunu doktora gıtcez.

kızlar hergün işe dolmuşla gidip geliyorum dolmuş bebeğime zaarar verecek diye ödüm kopuyor.doktora gidipte kalp atışlarını duyanınız oldu mu

merhaba arkadaşlar pazartesi test yaptırdım beta hcg 1610 çıktı yarın doktora gideceğim ilk kez 5+0 olacak gebeliğim sizce görebilir mi doktor keseyi brnim de içim rahatlar mı

maşaallah amma yüksek çıkmış değeriniz.5 haftalıkken biraz zor ama inş görebilirsiniz

hayırlı olsun canım ben de aynı şekilde öğrenmiştim, hoşgeldin :)

bende çok yenicik hamişim yeni öğrendimmmkızlarrrrr

hayırlı olsun sunagokan, hoşgeldin :)

Allah yardımcın olsun canım, insan telaşlanıyor bilmeden yaptıkları için ama bir şey olmaz demiş madem doktorun sen tadını çıkar :)

14 martta gittiğinde muhtemelen keseyi göreceksin ve büyük ihtimalle pıtır pıtır atan kalbini de duyacaksın, gözün aydın :)

yap canım 3 liralık test zaten ama sonuç olumlu olunca bağrına basası geliyor insanın :)

herkese selam
bende artık aranıza katılabilirim.hepinize sevgiler

hoşgeldin tunguu :)

hayırlısı olsun denizciii durup duruken yükselmez ßHCG vardır bir şeyler mutlaka

ilk zamanlar alttan muayene ile görülüyor ama acele etme 5. haftadan sonra batından görülüyor nasıl olsa, biraz tehlikeli olduğunu duymuştum ama kar-zarar ilişkisini düşününce o doktorun vereceği bir karar. doktoruna güven ben de korkuyordum ama hemşire gelip elimi tutup beni konuşturmuştu, yaşımı falan sorunca kafam karıştı sen de doktora bunu söyleyebilirsin. korkma Allah başka dert vermesin inşallah.

Allah yardımcın olsun risus_ meleğin seni cennetin kapısında beklermiş, hayırlısı olsun Rabbim ne varsa istediğin gönlüne göre versin

kızlar hergün işe dolmuşla gidip geliyorum dolmuş bebeğime zaarar verecek diye ödüm kopuyor.doktora gidipte kalp atışlarını duyanınız oldu mu

benim hafif bir kanamam olunca apar topar kalktık gittik doktora, doktor da "bebek sağlıklı değilse düşer" dedi ve vajinal ultrrasonla bakıp gerekirse hamileliği takiple sonlandırmayı düşündüğünü söyledi. ve biz o kadar umutsuzduk ki, doktor önce eşimi içeri almadı sonra bakınca bana dedi ki, "bak ne gördüm, bebeğimizin kalbi atıyor, hemen babayı çağıralım" dedi. eşim muvazzaf olduğu için sevinçleri bile kontrollüdür, o kadar içten "çok şükür" dedi ki, anlatamam. bütün hücrelerim halay çekti desem yeridir. kalp atışını duymak inanılmaz bir şey, biz neredeyse bebişimizi kaybedecekken onun bize göz kırpması muhteşemdi

çok güzel maşaallah bende çarşamba doktora gidecem o zmana kadar 7+6 olacam heralde duyarım o zamana degıl mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…