Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

günaydın herkese, salı bhcg:79,5 çıkmıştı perşembe yani dün 156 olmuş.usg ile bakıldı endometrıyum tabakası kalınlaşmış daha kese oluşmamış.kalp atışını duymadan rahat etmeyeceğim sanırım bu sefer...

ben pazartesi doktora gittim hcg 1600 çıktı. kalp atışını duymak için 11 martta gitmeyi düşünüyorum.mide bulantısı ,kusma gibi şikayetlerim yok ama biraz iştahsızım.sizler ne durumdasınız.

slm kızlar adetim geceli üç gün oldu idrar testi yaptım çıkmadı kan testi de yaptırdım sonuç pazartesi çok merak ediyorum çok fazla kokusuz akıntım var bide arasıra giren kasık agrılarım var dua edin hayırlı haberler alayım inş

Bugün doktorumu aradım beta hcg 111 ken kese gozukmez dedı 800 1000 ustu olması gerek dedı p.tesı tekrar kan vercem salı alırım kısmet olursa sonucunu eger 1000 felan olduysa carsamba gıderım doktora ınsallahhh. Bende bas donmesı yok bazen bı mıdemde yanma cok hafıf bı bulantı oluyor ama ıstahım cok acık 2 saatte bır mıdem kazılıyor sankı hıc yemek yememıs gıbı oluyorum.Eskıden cok tatlıya duskundum asırı derecede suan aklıma hep tuzlu seyler gelıyor :)

Canım aynı benımde senın gıbı 4 gun felan oldu beta hcg degerım ılk 40 cıktı sonra 111 cıktı cok sukur aynı kokusuz akıntı ve sol kasıgımda agrı var benımde bakalım p.tesı tekrardan kan vercem kese 1000 ustu olunca gozukuyormus.

ayy canım benim yaa inş hamileyimdir ama ben dayanamıcam pazartesiye kadar şimdi gidiyorum poliklinie tekrar vercem kan

Hayırlı cumalar kızlaarr,
2 gündür inceden belim ağrıyordu,dünde karnım ağrıdı adet sancısı gibi aynı sonra pembe bi sıvı geldi hasta olduğumu düşündüm,sonra gece boyunca olması gereken kanama olmamıştı sabahta kahverengi lekelenmeler oldu ,şuanda ne gelen var ne giden batımı tam olarak 1 gün geçti..
Daha fazla dayanamayıp test aldım,tek çizgi çıktı
Sizce hamile olabilir miyim??
Bu arada hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım adet olduğumda ilk 3 gün yoğun şekilde kanamam olurdu….

canım çok fazla ümitlenme derim bkaç gün bekle olmazsa testi tekrarlarsın

Canım polıkılınıkte kan verınce sonucunu hemen o gun alabılıyor musun ben saglıkocagında verıyorum kan ertesı gun alıyorum sabredemıyorum.

maşaallah amma yüksek çıkmış değeriniz.5 haftalıkken biraz zor ama inş görebilirsiniz

Teşekkür ederim yorumunuz için şimdi geldik doktordan çok şükür gördük kesemizi daha minicik ya:):) ama o kadar hastayım ki sevincimi belli edecek mecalim bile yok

kızlar merhaba. oncelıkle allah ısteyen herkese bebek versın ınsallah. ben dun beta hcg baktırdım henuz bat a 2 gun vardı sonuc 88 . inş yukselır bende hamile olmanın tadını çıkarırırmm çok tuhaf bır duygu allahım ısteyen herkese yaşatsın inş

amin inş...
inş. yükselir ya
ben de birazdan gideceğim Hayırlısıyla olumlu sonuç alırım inş...

( kızlar okadar kotuyum ki bebegımın kalbı durmus 7 hafta 5 gunluktu gecen hafta ultrasonda attıgını gormustuk kalbını ama bugun yıkıldım cok zor bı durum allah kımseye yasatmasın (

Canım benim yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim kimseye yaşatmasın inş öteki dünyada şefaatçi olcak yavrularımız bize bide öle düşün benimde başımdan geçti seni çok iyi anlıyorum dikkat et kendine canım atlatılması zor bir durum

((((( cok saol umarım atlatırırım en kıs azamanda zor bır durum ıns allah kımseye yasatmasın..

pony çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın... bende 23 haftalıkken, hareketlerini hissetmeye başlamışken 2012 ocak ayında bebeğimi kaybettim çok çok çok zor günlerdi ve şimdi hamile olabilirim öyle mutlu, öyle endişeli, öyle korku dolu karmaşık duygular içindeyim ki anlatamam sizlere p.tesi test yaptıracağım ama hamile olduğumu düşünüyorum çünkü 28 günde bir düzenli adet görüyordum. Herşey gönlümüzce olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…