slm kızlar adetim geceli üç gün oldu idrar testi yaptım çıkmadı kan testi de yaptırdım sonuç pazartesi çok merak ediyorum çok fazla kokusuz akıntım var bide arasıra giren kasık agrılarım var dua edin hayırlı haberler alayım inş
Hayırlı cumalar kızlaarr,
2 gündür inceden belim ağrıyordu,dünde karnım ağrıdı adet sancısı gibi aynı sonra pembe bi sıvı geldi hasta olduğumu düşündüm,sonra gece boyunca olması gereken kanama olmamıştı sabahta kahverengi lekelenmeler oldu ,şuanda ne gelen var ne giden batımı tam olarak 1 gün geçti..
Daha fazla dayanamayıp test aldım,tek çizgi çıktı
Sizce hamile olabilir miyim??
Bu arada hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım adet olduğumda ilk 3 gün yoğun şekilde kanamam olurdu….
ayy canım benim yaa inş hamileyimdir ama ben dayanamıcam pazartesiye kadar şimdi gidiyorum poliklinie tekrar vercem kan
canım çok fazla ümitlenme derim bkaç gün bekle olmazsa testi tekrarlarsın
maşaallah amma yüksek çıkmış değeriniz.5 haftalıkken biraz zor ama inş görebilirsiniz
kızlar merhaba. oncelıkle allah ısteyen herkese bebek versın ınsallah. ben dun beta hcg baktırdım henuz bat a 2 gun vardı sonuc 88 . inş yukselır bende hamile olmanın tadını çıkarırırmm çok tuhaf bır duygu allahım ısteyen herkese yaşatsın inş
Teşekkür ederim yorumunuz için şimdi geldik doktordan çok şükür gördük kesemizi daha minicik ya:):) ama o kadar hastayım ki sevincimi belli edecek mecalim bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?