Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

canım ıns hamılesındır allah ısteyen herkese nasıp etsın bnmde herseyım yolundaydı 27 gunde bır adet yumurtalıklar kese olusumu vs hersey kalbınıde gecen hafta 6.5 haftada gormsutum ultrasonda attıgını ama bugun acı gercegı ogrendık ve yıkıldık ama ısyan etmıyorum hersey allah tan .. kısmet ıns 2-3 ay sonra sorunsuz bır hamılelık yasarım

allahım bebeğini sağlığıyla karnında büyütüp,zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah,benim ki yükselmemişti cok üzdü bizi
allahım herkes için istediklerimi artık bana da nasip etsin

umarım sağlıklı güzel haberlerini alırız herşeyde bir hayır vardır üzme sakın kendini...

ne tedavisi anlamadım tunayav ???? tedavılık bı durum yokkı herseyım normal ne acıdan soyledın ?? sadce kalbı durmus okadar sebepsız oluyormus ılk 3 aydA BU tarz olaylar ( maalesef bnmde basıma geldıı ...

amin inş...
inş. yükselir ya
ben de birazdan gideceğim Hayırlısıyla olumlu sonuç alırım inş...
tşk ederim ıyı dıleklerınız ıcın . naptınız sonucu bıze bıldırın gercekten cook merak edıyorum. ıns olumludur sonucunuz.

evet kalbi duruyor ama bazı doktorlar bir hafta kürtaj etmiyorlar..sen bir şey yaptırdın mı diyorum.arkadasın aşılamada tutan bebeğini kalbi durdu.ultrasyondan cıkar cıkmaz doktr iğne vurdu,gece içmek üzere bir ilaç verdi ve sabah kürtaj oldu.bazı doktorlar ise 1 hafta bekletiyorlar, belki kalp sesi tekrar duyulur diyee duyulan örneklerde var.

Şubat ayının son günü öğrendim bende hamile olduğumu . Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah :)

kalp atışını kaç haftalıkken duydun canım
ben haftaya çarşamba doktora gidecem
7+3 olmuş olacagız inşallah duyarım
5+4 te kesemizi görmüştük
ondan sonra gitmedik hiç
inşallah herşey yolundadır

çok güzel maşaallah bende çarşamba doktora gidecem o zmana kadar 7+6 olacam heralde duyarım o zamana degıl mı

tuuca kalp atışlarını duyduğunuzda kaç haftalık oluyordu

bize doktorumuuz normalde 7. hatta 8. haftaya kadar kalp atışını duymamamın normal olduğunu eğer sonrasında duymazsak sıkıntı olacağını söylemişti hatta hastanede sıra beklerken doğumu yakın biriyle konuştum 10. haftaya kadar duymamışlar hatta gebeliği sonlandırmayı bile düşünmüşler ama bebiş şu an sağlıklıymış ve doğmua az süre kalmış, o yüzden acele etmeyinn biz de sabırsızlanıyorduık ve batından bakılsaydı benimki de duyulmayacaktı vajinal bakıldığı için erken duyduk. aynı kese de böyle kızlar mesela ßHCG 1000 üzerinde olunca vajinal ultrasnda kese gözüküyor ama batından ancak 5000 üzerindeyse görülüyor. değerleri tam net bilmiyorum ama aşağı-yukarı budur sanırım. siz kendinizi koruyun ve tevekkül edin. elinizden ve içinizden geliyorsa dua edin, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

( kızlar okadar kotuyum ki bebegımın kalbı durmus 7 hafta 5 gunluktu gecen hafta ultrasonda attıgını gormustuk kalbını ama bugun yıkıldım cok zor bı durum allah kımseye yasatmasın (

pony Allah yardımcın olsun meleğin seni cennetin kapısında bekleyecek seni. yalnız merak ettiğim bir şey var nasıl öğrendiniz yanlış anlama bizim başımıza gelirse ne yapalım diye soruyorum. kanaman falan oldu mu ve diğer arkadaşın dediği gibi bebek ölünce kürtajla alınıyormuş sen de öyle bir şey olmadı mı?

pony, çok geçmiş olsun ilk gebeliğinmiydi? ben ilk gebeliğimi 8+2 de kaybettim.7.haftada Dr a gittiğimde embrıyo çok küçüktü ve kalp atışı yoktu 10 eylülde de kürete edildim.etkisinden aylarca çıkamadım... bu tarz düşüklerin sebebi bulunamıyor artık 10 kadından 8 inde neredeyse bu tarz düşükler oluyor.sebebi yok.sebep; gelişen teknoloji,GDO lu besinler,radyasyon fazlalığı,kötü hava şartları vs vs diyebilirim bir sağlıkçı olarak.kalitesiz yumurtalar ve spermler.Allah sabrını versın meleklerimiz cennette bizi bulsun ben hala çok özlüyorum ilk meleğimi. salı günü öğrendim ki 4 haftalık hamileyim hala inanamıyorum kalp atışını duymadan rahat edemiycem,kimseye söylemedik eşimle. en yakın zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın inşallah...

kızlar cok sagolun..ozlmalpr84 ins 2 aya tekrar dusunucez aynen soyleme bencede 3 ayı bekle bızde kap atımını gorduk herkese soylemıstık am aboyle oldu allah korusun . evet bugun maalesef alındı bebegım cunku ılk 6 hafalıkken kalp atımını gormustuk dun bakıldıgında kesede canlılık belırtısı yoktu( kan akısı kalp gıbı 2 farklı dr gıttım 2 saat ıcınde ama sonuc yıne aynıydı radyolojıde farklı 4 boyutlu cıhazlada bakıldı kalbi atmıyordu 7 hafta 6 gunlukken bugun alındı kotuyum cok ama ısyan etmek ıstemıyorum allaha ama dılerımkıı yıne basıma gelmez cok zor bı durum kımseye vermesin allahım ...

amin canım ınsallah bırdaha yasatmasın rabbımız.Allah sabır versın ımtıhan dunyasındayız hersey bızım ıcın....

bende şubatınnn sonunda öğrendimm daha minicik teyzeleriii büyüyecek inşallahhhh

İlk bebeğimi nisan 2011 de kalp atışları duyulmadı diye kaybettikten sonra.. Yaş da 43 olunca ümidim gitti bitti anne olamıyacam derken 8 martda kalp atışını dinlemeye gideceğiz bebeğimin... Ama korku da cabası ya bu da diyorum ne yalan ümitlenmek de istemiyorum. Ben de paylaşmak istedim anne olacakların duaları kabul olurmuş dualarınızı bekliyorum.. herkese hayırlı doğumlar ve evlatlar nasip olsun...

Allah yardımcınız olsun iyi düşünün iyi olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :) hepimiz dua edelim birbirimize mutlaka faydası olur.

slm kızlar bende 25 şubatta ögrendim hamile oldugumu 4+2 gunluktu perşembe gunu bende cok mutluyum benimde 4sene sonucunda oldu hatta 4.5 sene sonunda allah isteyen herkese nasip etsin hala inanamıyorum

Allah yardımcınız olsun iyi düşünün iyi olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :) hepimiz dua edelim birbirimize mutlaka faydası olur.

Sağol canım. takvime göre aramızda fazla yok ..İnşallah sen de bütün anne adayları da tamamını görür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…