kızlar merhaba. oncelıkle allah ısteyen herkese bebek versın ınsallah. ben dun beta hcg baktırdım henuz bat a 2 gun vardı sonuc 88 . inş yukselır bende hamile olmanın tadını çıkarırırmm çok tuhaf bır duygu allahım ısteyen herkese yaşatsın inş
((((( cok saol umarım atlatırırım en kıs azamanda zor bır durum ıns allah kımseye yasatmasın..
canım ıns hamılesındır allah ısteyen herkese nasıp etsın bnmde herseyım yolundaydı 27 gunde bır adet yumurtalıklar kese olusumu vs hersey kalbınıde gecen hafta 6.5 haftada gormsutum ultrasonda attıgını ama bugun acı gercegı ogrendık ve yıkıldık ama ısyan etmıyorum hersey allah tan .. kısmet ıns 2-3 ay sonra sorunsuz bır hamılelık yasarım
tşk ederim ıyı dıleklerınız ıcın . naptınız sonucu bıze bıldırın gercekten cook merak edıyorum. ıns olumludur sonucunuz.amin inş...
inş. yükselir ya
ben de birazdan gideceğim Hayırlısıyla olumlu sonuç alırım inş...
ne tedavisi anlamadım tunayav ???? tedavılık bı durum yokkı herseyım normal ne acıdan soyledın ?? sadce kalbı durmus okadar sebepsız oluyormus ılk 3 aydA BU tarz olaylar( maalesef bnmde basıma geldıı ...
benim hafif bir kanamam olunca apar topar kalktık gittik doktora, doktor da "bebek sağlıklı değilse düşer" dedi ve vajinal ultrrasonla bakıp gerekirse hamileliği takiple sonlandırmayı düşündüğünü söyledi. ve biz o kadar umutsuzduk ki, doktor önce eşimi içeri almadı sonra bakınca bana dedi ki, "bak ne gördüm, bebeğimizin kalbi atıyor, hemen babayı çağıralım" dedi. eşim muvazzaf olduğu için sevinçleri bile kontrollüdür, o kadar içten "çok şükür" dedi ki, anlatamam. bütün hücrelerim halay çekti desem yeridir. kalp atışını duymak inanılmaz bir şey, biz neredeyse bebişimizi kaybedecekken onun bize göz kırpması muhteşemdi
çok güzel maşaallah bende çarşamba doktora gidecem o zmana kadar 7+6 olacam heralde duyarım o zamana degıl mı
tuuca kalp atışlarını duyduğunuzda kaç haftalık oluyordu
kalp atışını kaç haftalıkken duydun canım
ben haftaya çarşamba doktora gidecem
7+3 olmuş olacagız inşallah duyarım
5+4 te kesemizi görmüştük
ondan sonra gitmedik hiç
inşallah herşey yolundadır
( kızlar okadar kotuyum ki bebegımın kalbı durmus 7 hafta 5 gunluktu gecen hafta ultrasonda attıgını gormustuk kalbını ama bugun yıkıldım cok zor bı durum allah kımseye yasatmasın (
kızlar cok sagolun..ozlmalpr84 ins 2 aya tekrar dusunucez aynen soyleme bencede 3 ayı bekle bızde kap atımını gorduk herkese soylemıstık am aboyle oldu allah korusun . evet bugun maalesef alındı bebegım cunku ılk 6 hafalıkken kalp atımını gormustuk dun bakıldıgında kesede canlılık belırtısı yoktu( kan akısı kalp gıbı 2 farklı dr gıttım 2 saat ıcınde ama sonuc yıne aynıydı radyolojıde farklı 4 boyutlu cıhazlada bakıldı kalbi atmıyordu 7 hafta 6 gunlukken bugun alındı kotuyum cok ama ısyan etmek ıstemıyorum allaha ama dılerımkıı yıne basıma gelmez cok zor bı durum kımseye vermesin allahım ...
bende şubatınnn sonunda öğrendimm daha minicik teyzeleriii büyüyecek inşallahhhh
İlk bebeğimi nisan 2011 de kalp atışları duyulmadı diye kaybettikten sonra.. Yaş da 43 olunca ümidim gitti bitti anne olamıyacam derken 8 martda kalp atışını dinlemeye gideceğiz bebeğimin... Ama korku da cabası ya bu da diyorum ne yalan ümitlenmek de istemiyorum. Ben de paylaşmak istedim anne olacakların duaları kabul olurmuş dualarınızı bekliyorum.. herkese hayırlı doğumlar ve evlatlar nasip olsun...
Allah yardımcınız olsun iyi düşünün iyi olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)hepimiz dua edelim birbirimize mutlaka faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?