slm kızlar bende 25 şubatta ögrendim hamile oldugumu 4+2 gunluktu perşembe gunu bende cok mutluyum benimde 4sene sonucunda oldu hatta 4.5 sene sonunda allah isteyen herkese nasip etsin hala inanamıyorum
Allahım sağlıkla tamamını nasip etsin...
kızlar neden gebelik haftası 6 hafta olarak gösterdiki 5 haftama girmedim bile
dr.dedi 31 ekim diye bende öle girdim cnm benim anlamadım gitti
ultrasyonda ölçtü 4+2 cıkmıştı perşembe gunu anlamadım gitti
İlk bebeğimi nisan 2011 de kalp atışları duyulmadı diye kaybettikten sonra.. Yaş da 43 olunca ümidim gitti bitti anne olamıyacam derken 8 martda kalp atışını dinlemeye gideceğiz bebeğimin... Ama korku da cabası ya bu da diyorum ne yalan ümitlenmek de istemiyorum. Ben de paylaşmak istedim anne olacakların duaları kabul olurmuş dualarınızı bekliyorum.. herkese hayırlı doğumlar ve evlatlar nasip olsun...
Niye kötü düşünüyorsunuz sizin yaşınızda 3 tanıdığım çok tatlı bebeklere sahîp oldular hatta halam 48 yaşında 3.çocugunu doğurdu.üstelik çok Zeki bi çocuk anne olmanın yaşı yok kî ... inşallah sağlıkla çocuğunuzu kucağınıza alırsınız.İlk bebeğimi nisan 2011 de kalp atışları duyulmadı diye kaybettikten sonra.. Yaş da 43 olunca ümidim gitti bitti anne olamıyacam derken 8 martda kalp atışını dinlemeye gideceğiz bebeğimin... Ama korku da cabası ya bu da diyorum ne yalan ümitlenmek de istemiyorum. Ben de paylaşmak istedim anne olacakların duaları kabul olurmuş dualarınızı bekliyorum.. herkese hayırlı doğumlar ve evlatlar nasip olsun...
slm kızlar bende 25 şubatta ögrendim hamile oldugumu 4+2 gunluktu perşembe gunu bende cok mutluyum benimde 4sene sonucunda oldu hatta 4.5 sene sonunda allah isteyen herkese nasip etsin hala inanamıyorum
kızlar neden gebelik haftası 6 hafta olarak gösterdiki 5 haftama girmedim bile
kızlar bende subatta ogrendımmmmmmm cok uzun ugraslar sonunda asılama ıle hamıle kaldımmm ama daha doktora gıdemedım ıcım ıcımı yıyor bırsey olucak dıye cok korkuyorummm
kızlar bende subatta ogrendımmmmmmm cok uzun ugraslar sonunda asılama ıle hamıle kaldımmm ama daha doktora gıdemedım ıcım ıcımı yıyor bırsey olucak dıye cok korkuyorummm
İlk bebeğimi nisan 2011 de kalp atışları duyulmadı diye kaybettikten sonra.. Yaş da 43 olunca ümidim gitti bitti anne olamıyacam derken 8 martda kalp atışını dinlemeye gideceğiz bebeğimin... Ama korku da cabası ya bu da diyorum ne yalan ümitlenmek de istemiyorum. Ben de paylaşmak istedim anne olacakların duaları kabul olurmuş dualarınızı bekliyorum.. herkese hayırlı doğumlar ve evlatlar nasip olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?