Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

Amin inşallah hepimiz hayırlı doğumlar yaparız ve hayırlısıyla sağlıklı bebeklerımızı kucagımıza alırız INSALLAH...Olumlu düşün olumlu olur emınım kı bol bol dua etmelıyız.

Niye kötü düşünüyorsunuz sizin yaşınızda 3 tanıdığım çok tatlı bebeklere sahîp oldular hatta halam 48 yaşında 3.çocugunu doğurdu.üstelik çok Zeki bi çocuk anne olmanın yaşı yok kî ... inşallah sağlıkla çocuğunuzu kucağınıza alırsınız.

Aynen benım teyzemde 40 yasında bebegını dunyaya getırdı bıde onun cok yuksek sekerı vardı sımdı gayet saglıklı bı kızı var olumlu dusunun lutfen uzmeyın kendınızı hersey allahtandır yasla hastalıkla alakası yoktur.

kızlar bende subatta ogrendımmmmmmm cok uzun ugraslar sonunda asılama ıle hamıle kaldımmm ama daha doktora gıdemedım ıcım ıcımı yıyor bırsey olucak dıye cok korkuyorummm

kızlar neden gebelik haftası 6 hafta olarak gösterdiki 5 haftama girmedim bile

şimdi o son adet tarihin üzerinden hesaplıyor ve senin 28 günde bir adet gördüğünü baz alıyor belki erken belki geç yumurtlamışsındır ve doğal olarak döllenme erken ya da geç olmuştur hatta ilk sayfalarda bir arkadaşta son adet tarihinin aralık olduğunu yazmıştı yanılmıyorsam ama şubatta hamile olmuş yani geç döllenme en güvenilir kaynak ultrason ona güven sen.

bir de şöyle bir durum var 6. haftanın içindesin diyor yani 5. haftayı bitirip 6. haftaya girdin yani aslında 1 hafta falan oynuyor çok takma kafana temelde aynıdır geçen yıl doğum yapan arkadaşım bir takvime göre 43. haftasında mı ne doğurdu herkes çok korkuyordu doktor da 40. haftadasın demişti. herhangi bir sağlık bir problemin yoksa "no problem"

Son düzenleme:
kızlar bende subatta ogrendımmmmmmm cok uzun ugraslar sonunda asılama ıle hamıle kaldımmm ama daha doktora gıdemedım ıcım ıcımı yıyor bırsey olucak dıye cok korkuyorummm

gözün aydın canım, olumlu düşünüyoruz olumlu oluyor anlaştık mı benm de geçen hafta kanamam oldu doktor gebeliği bile sonlandırabiliriz belki demişti ama çok şükür şimdilik iyiyiz :)

hanımlar yaşınızı, hamileliğe başladığınız kilonuzu, kaçıncı bebek olduğunu, bir de nereden katıldığınızı yazalım. yakın olanlar birbirine yardımcı olsun ve zaman iinde yapılan hazırlıklar, çatlamamak için sürülen kremler vs. bu tür bilgileri paylaşıp birbirimize yardımcı olalım

Hayırlı olsun canım bende senın gıbı cok korkuyorum bırsey olursa dıye evde ıs yaparken bı yere uzanınca sucluluk hıssedıyorum e ıs yapmadanda olmuyor :)

aynı psikolojideyiz, inşallah kalp atışlarını duyarız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…