kızlar birde bi sorum olacak.. benim doktorum bana sadece folik asit verdi.. eczaneye gidip ilacı aldığımda eczacı multivitaminde vermesi gerekiyordu falan dedi şüpheye düştüm. siz kaç ilaç kullanıyosunuz..
28 yaşındayım İstanbul da oturuyorum,ama şuan eşimin işi nedeniyle Bakü deyim. 2.Gebeliğim ilki 8.haftada düşükle sonuçlandı.26 şubatta 4 haftalık hamıle olduğumu öğrendım ama çok temkınlıyım busefer...birde şu hamılelik takvimini artık yapsammı diyorum:) nasıl yapılıyor?
Sol kasıgım cok agrıyo kızlar neden olabılır acaba baya bı sancıyo ınternetten arastırdım dogaldır kese buyudugu ıcın felan yazıyo bugun bıraz evde ıs yaptım ondan mıdır acaba ? bendede mıde bulantısı felan hıc yok ılk defa dun aşerdım ruyamda gordum :)
:)))aynen bende öyle hissediyorum..bel ağrım ve kasık ağrım adetim geçer geçmez geçti.sadece arada midem dalgalanıyor sank, ama bulantıda değil.senin ilk gebeliğinmi ?
hemen anlatayım:) memnun oldum önce aynı tarihi görmek bi sevindirdi beni.benim adetim geçmemişti grip için ilaç kullanacaktım adetime 3-4 gün kala bhcg:79,5 çıktı iki gün sonra tekrar gittim 156 kusur çıktı.ayın 9'unda tekrar gidicem.senin kaç çıktı can
Canım şaka gıbı ya herseyımız aynı bende adetıme bı gun kala cok grıptım bırden kulagıma sancı gırdı acıle gıttık esımle doktora hamıle olabılırım dedım oda kan testı yaptı ılk 40.87 cıktı sonra doktor deger dusuk ıkı gun sonra tekrar kan ver dedı kan verdım salı gunu carsamba aldım sonucunu cok sukur 111.06 yukselmıs kendı doktorumu aradım keseyı gorebılır mıyız ne zmaan geleyım dedım oda bıda kan ver 1000 olsun ozaman keseyı gorebılırız dedı bende yarın tekrar kan vercem salı kısmet olursa alırım sonucları ınsallah yukselmıstır benım son adet tarıhım 30 ocak ama ben 25 gunde veya 28 gunde adet oluyordum.
evet canım ilk bebeğim.. bendede oluyo o bide sabah uyandığımda okadar aç oluyorum ki dünyayı versen yerim.. ha bide uyku var tapi top patlasa uyanmıyorum ya..
Canım şaka gıbı ya herseyımız aynı bende adetıme bı gun kala cok grıptım bırden kulagıma sancı gırdı acıle gıttık esımle doktora hamıle olabılırım dedım oda kan testı yaptı ılk 40.87 cıktı sonra doktor deger dusuk ıkı gun sonra tekrar kan ver dedı kan verdım salı gunu carsamba aldım sonucunu cok sukur 111.06 yukselmıs kendı doktorumu aradım keseyı gorebılır mıyız ne zmaan geleyım dedım oda bıda kan ver 1000 olsun ozaman keseyı gorebılırız dedı bende yarın tekrar kan vercem salı kısmet olursa alırım sonucları ınsallah yukselmıstır benım son adet tarıhım 30 ocak ama ben 25 gunde veya 28 gunde adet oluyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?