Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

28 yaşındayım İstanbul da oturuyorum,ama şuan eşimin işi nedeniyle Bakü deyim. 2.Gebeliğim ilki 8.haftada düşükle sonuçlandı.26 şubatta 4 haftalık hamıle olduğumu öğrendım ama çok temkınlıyım busefer...birde şu hamılelik takvimini artık yapsammı diyorum:) nasıl yapılıyor?

hayırlı olsun canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. kişisel bilgiler bölümünde bebeğinizin doğacağı tarih bölümüne tarihi girdiğinde otomatik olarak takvimi ekliyor..

kızlar birde bi sorum olacak.. benim doktorum bana sadece folik asit verdi.. eczaneye gidip ilacı aldığımda eczacı multivitaminde vermesi gerekiyordu falan dedi şüpheye düştüm. siz kaç ilaç kullanıyosunuz..

kızlar birde bi sorum olacak.. benim doktorum bana sadece folik asit verdi.. eczaneye gidip ilacı aldığımda eczacı multivitaminde vermesi gerekiyordu falan dedi şüpheye düştüm. siz kaç ilaç kullanıyosunuz..

ben hem folik asit hemde multivitamin kullanıyorum çünkü Dr.um multivitamine gerek duydu.her Dr. vermek zorunda değil canım multivitamini önemli olan folik asit.ama sen yeterince beslenemiyorsan yakın dönemde bir hastalık gecirdiysen talep edebilirsin Dr.dan.

yok canım hastalık falan geçirmedim. nasılsa hamileyim diyede abartmadan ama ne istiyosamda yiyorum. olmadı yarın doktoru arayıp sormakta fayda var. kafamda soruyla yaşamaktansa..

sor tabi ama Dr. eksik birşey yapmış değil canım onların insiyatifinde multivitamin.ben grip olmuştum rengin çok soluk o yüzden multivitamin de veriyorum dedi.bende bişey sorucam:)) bende hiç göğüs hassasiyeti yok sizde ne gibi belirtiler var 5-6 hafta olanlarda?

bende de öyle çok büyük hassasiyet yok onun için hiç aklıma gelmemişti hamile olacağım. hastalanacağım zamanki gibi hafif şişkin ve ucları biraz hassastı. bide kasıkların hemen hastalanacakmış gibi hafif ağrıyordu. o kadar bunlar ara ara hala devam ediyor. ama ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiç bişey yok şimdilik. hatta hamile gibi bile hisstmiyorum. ultrasonda keseyi görmesem onada inanmazdım

:)))aynen bende öyle hissediyorum..bel ağrım ve kasık ağrım adetim geçer geçmez geçti.sadece arada midem dalgalanıyor sank, ama bulantıda değil.senin ilk gebeliğinmi ?

Canım ıkımızın de dogum zamanları kısmet olursa aynı gıbı benımde kasımın 6 hemşirenın demesıne göre ve burdakı hesaplayıcıya gore bende istanbulda oturuyorum.Beta hcg degerın kac cıktı ogrendıgınde canım?

hemen anlatayım:) memnun oldum önce aynı tarihi görmek bi sevindirdi beni.benim adetim geçmemişti grip için ilaç kullanacaktım adetime 3-4 gün kala bhcg:79,5 çıktı iki gün sonra tekrar gittim 156 kusur çıktı.ayın 9'unda tekrar gidicem.senin kaç çıktı canım?

Sol kasıgım cok agrıyo kızlar neden olabılır acaba baya bı sancıyo ınternetten arastırdım dogaldır kese buyudugu ıcın felan yazıyo bugun bıraz evde ıs yaptım ondan mıdır acaba ? bendede mıde bulantısı felan hıc yok ılk defa dun aşerdım ruyamda gordum :)

dün bende de aynısı oldu sol kasığım felaket ağrıdı, bence kese rahime yerleşti ve yerleşme ağrısıydı.tabi bugünlerde biraz fazla ayakta kalmak yorulmakta etkiliyor, şahsen beni...

:)))aynen bende öyle hissediyorum..bel ağrım ve kasık ağrım adetim geçer geçmez geçti.sadece arada midem dalgalanıyor sank, ama bulantıda değil.senin ilk gebeliğinmi ?

evet canım ilk bebeğim.. bendede oluyo o bide sabah uyandığımda okadar aç oluyorum ki dünyayı versen yerim.. ha bide uyku var tapi top patlasa uyanmıyorum ya..

Benımde sabahları karnım cok ac oluyor daha dogrusu hamıle kaldıgımı ogrendıgımden berı hep acıkıyorum 2 saatte bır nerdeyse bırseyler yıyorum dıkkat etmeye calısıyorum cok kılo almamak ıcın ama elımde degıl acıkıyorum :)

Canım şaka gıbı ya herseyımız aynı bende adetıme bı gun kala cok grıptım bırden kulagıma sancı gırdı acıle gıttık esımle doktora hamıle olabılırım dedım oda kan testı yaptı ılk 40.87 cıktı sonra doktor deger dusuk ıkı gun sonra tekrar kan ver dedı kan verdım salı gunu carsamba aldım sonucunu cok sukur 111.06 yukselmıs kendı doktorumu aradım keseyı gorebılır mıyız ne zmaan geleyım dedım oda bıda kan ver 1000 olsun ozaman keseyı gorebılırız dedı bende yarın tekrar kan vercem salı kısmet olursa alırım sonucları ınsallah yukselmıstır benım son adet tarıhım 30 ocak ama ben 25 gunde veya 28 gunde adet oluyordum.[/QUOTE]

:))evet baya baya aynıyız yaş kaç merak ettim.ben grip ilaçlarımı almaya gittiğimde gebelik testi aldım öylesine hadi bibakayım dedim kendimi paranoyak gibide hissettim.ayın 25'ydi silik çizgiyi gördüm.sonrası böyle işte tek kanalize olduğum konu biran önce kalp atışlarını duymak......

evet canım ilk bebeğim.. bendede oluyo o bide sabah uyandığımda okadar aç oluyorum ki dünyayı versen yerim.. ha bide uyku var tapi top patlasa uyanmıyorum ya..

bende pek iştah yok hatta var olan iştahımda gitti.ama bugün canım bişey çekti söylemeyeyim şimdi sizinde çekmesin:))

:))evet baya baya aynıyız yaş kaç merak ettim.ben grip ilaçlarımı almaya gittiğimde gebelik testi aldım öylesine hadi bibakayım dedim kendimi paranoyak gibide hissettim.ayın 25'ydi silik çizgiyi gördüm.sonrası böyle işte tek kanalize olduğum konu biran önce kalp atışlarını duymak......[/QUOTE]

22 yaşım canım 6 aylık evlıyım doktor hamıle kalmamı soledı bana doktor dedıkten sonra anladım kı bende meger cok bebek ıstıyormusum evlenmeden once bı kac sene beklıyelım dıye dusunuyordum :) sen keseyı gordun mu canım ?

22 yaşım canım 6 aylık evlıyım doktor hamıle kalmamı soledı bana doktor dedıkten sonra anladım kı bende meger cok bebek ıstıyormusum evlenmeden once bı kac sene beklıyelım dıye dusunuyordum :) sen keseyı gordun mu canım ?[/QUOTE]

yok canım ayın 28'inde gittim baktı göremedi.ayın 9'da gidicem.sende görüldümü?

Annemı aradım sol kasıgım agrıyo dedım ayakta fazla durma bıde ayakların assaya sarkıtma ayaklarının altına yastık koy ayakalarını yat yukarda tut dedı bende anne sozu dınleyıp yattım hemen ayaklarımı dıkıp hafıfledı bıraz agrı cok korktum bebegıme bırsey olcak dıye ALLAHIM korusun bebeklerımızı İNŞALLAH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…