Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

Yok benımde gorulmedı canım daha dogrusu doktorumu arayıp sordum degerın 1000 gecsın ole gozukur 2 gunde bı tekrarla kan testını boşuna gelme kese gözukmez 1000 olsun gel bakalım dedı bende o yuzden doktoruma daha gıtmedım saglıkocagına gıdıyorum kan verıyorum yarın gene kan vercem ınsallah yukselır bıan once gormek ıstıyorum

sağlık ocağında Hemşire hanımlar iyi ilgilenirler iyi yapıyorsun.Türkiye de olsamda bende sağlık ocağına yani Aile Sağlığı Merkezine gidebilsem:)))) buarada bende hemşireyim.

canımm ben çıkıyorum gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi.ben 3.bhcg değerimi mi merak ediyorum, bakalım hayırlısı.herkese iyi akşamlar bebişlere ve kendinize iyi bakın canlar :)))

canımm ben çıkıyorum gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi.ben 3.bhcg değerimi mi merak ediyorum, bakalım hayırlısı.herkese iyi akşamlar bebişlere ve kendinize iyi bakın canlar :)))

İyi akşamlar canım haberdar edelım bencede bırbırımızı bende cok merak edıyorum 3.bhhcg degerımı yarın bı kan vereyım bakalım kısmet olursa salı alırım sonucunu ıyı aksamlar...

kızlar bende hamileyim...yani şöyle ben geçen haftasonu test aldım ölesine yaptım ikinci çizgi diğerinden biraz açık renkli çıktı.ve pazartesi kan testi yaptırdım dr değerin yüksek(171)ama adetin geçsin sonra konuşalım dedi.ben adetim gelmeden test yapmıştımdayrnda randevum var.ya bu değerler olduğuna göre hamileyimdir dimi:44:

kızlar birde bi sorum olacak.. benim doktorum bana sadece folik asit verdi.. eczaneye gidip ilacı aldığımda eczacı multivitaminde vermesi gerekiyordu falan dedi şüpheye düştüm. siz kaç ilaç kullanıyosunuz..

benim arkadaşım sadece folik asit kullanıyor ben multivitamin kullanıyorum hastanede konuştuğum biri de ayrıca kalsiyum hapı da kullandığını söyledi sanırım ihtiyaca göre değişebiliyor. aklına takıldıysa sor doktoruna gerisi tevekkül :)

muhtemelen öylesin canım :) ben de adetime daha 1 gün kala test yaptım çizgi silik çıkmıştı şimdi sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Ben 22 yaşındayım,ilk çocuğum Ankara'da doğdum büyüdüm ama istanbul da yaşıyorum.74.5 kiloydum ilk başlarda şu an 69-70kiloya düştüm.çatlamamak için bi yerde okumuştum 1.aydan sonra zeytinyağı sürülmesi çok faydalıymış,acı badem kıllandırıyormuş daha bi çok krem ama namaz kıldığım için içinde Necaset olabilir şüphesiyle krem kullanmıyorum, zeytinyağı çok mantıklı geldi . Herkeste çok memnun kalmış üstelik bi çok yerde okudum. Bakalım sonuç ne olur:)

Son düzenleme:
ben 21 yasındayım ist da yasıyorum 9 haftalık hamileyim mide bulantım çok oluyo ya dayanılıcak gibi değil kusmadan rahatlayamıyorum resmen, su içemez oldum - ki ben suyu çok severim içmeden duramam içtiğimde midem daha çok bulanıyo içemiyorum artık suyu. bunun yanında bel ağrım aşırı fazla var , belim daha önceleride ağrıyodu ilaç alıyodum geçiyodu şimdi onuda yapamıyorum. neyse bebeğimi dört gözle bekliyorum :) Allah herkese nasip etsin

şanslısın bence.. mide bulantısı düşük riskinin az oldugunun belirtisiymiş.. bi yerde okumuştum

Günaydın...:) Benim midem arada bulanıyor ama öyle çok kötü değil ama kasık agrım cok var ayaklarımın altına yastık koyup yatınca hafıflıyor sızede tavsıye edebılırım deneyın isterseniz kızlar.

canımmm tebrik ederim.şuan için hamilesin zaman herşeyi gösterecek hepimiz için.hoşgeldın aramıza.ama kullandığın isim neden karamsarrr değerlerini konuşuruz bende 3.ye baktırınca yazıcam buraya.

Günaydın güzeller güzeli Anne adayları :))))) ben bugun kötüyüm midem allak bullak hiç halim yok havam yok.yatıyorum öylece kafamı dağıtmak bulantımı unutmak için nete geldim.ne yapsak acaba bu bulantıya hiç iştahım yok halim yok dışarı çıkıcam giyinmeye halim yok

Aynı beni anlattın:) sadece belim ağrımıyor'su içemez oldum oysa eskiden suyu çok severdim.süt içmek zaten hayal oldu.yemek vermese eşim hiç aramam bile.. acıkıyorum ama hiç bir şey yiyemiyorum sadece meyve çekiyo canım o da mevsimi olmayan şeyler:)

ben de 23 yaşındayım kızlar şu an eşimin görevi nedeniyle kırklarelindeyiz. ben de doğma büyüme ankaralıyım. ilk bebişim olacak Allah nasip ederse, ben bebe yağı sürüyorum karnıma belime hatta birazcık üst bacaklarıma kilo almaya çok meyilliyim doktorun tartısına göre 64,4 ile başladık gebeliğe bakalım tostoparlak yusyuvarlak ne olacağım acaba :)

merhaba kızlar... bebeğim canlanmış çok şükür :)) 5 hafta sonrasına randevu verdi doktor o zaman ikili test yapacakmış ense kalınlığına bakacakmış ve hatta belki cinsiyetini bile öğrenebiliriz dedi :)) şimdi bebeğim sadece 3mm mercimek tanesi kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…