canımm ben çıkıyorum gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi.ben 3.bhcg değerimi mi merak ediyorum, bakalım hayırlısı.herkese iyi akşamlar bebişlere ve kendinize iyi bakın canlar :)))
kızlar birde bi sorum olacak.. benim doktorum bana sadece folik asit verdi.. eczaneye gidip ilacı aldığımda eczacı multivitaminde vermesi gerekiyordu falan dedi şüpheye düştüm. siz kaç ilaç kullanıyosunuz..
kızlar bende hamileyim...yani şöyle ben geçen haftasonu test aldım ölesine yaptım ikinci çizgi diğerinden biraz açık renkli çıktı.ve pazartesi kan testi yaptırdım dr değerin yüksek(171)ama adetin geçsin sonra konuşalım dedi.ben adetim gelmeden test yapmıştımdayrnda randevum var.ya bu değerler olduğuna göre hamileyimdir dimi:44:
hanımlar yaşınızı, hamileliğe başladığınız kilonuzu, kaçıncı bebek olduğunu, bir de nereden katıldığınızı yazalım. yakın olanlar birbirine yardımcı olsun ve zaman iinde yapılan hazırlıklar, çatlamamak için sürülen kremler vs. bu tür bilgileri paylaşıp birbirimize yardımcı olalım
ben 21 yasındayım ist da yasıyorum 9 haftalık hamileyim mide bulantım çok oluyo ya dayanılıcak gibi değil kusmadan rahatlayamıyorum resmen, su içemez oldum - ki ben suyu çok severim içmeden duramam içtiğimde midem daha çok bulanıyo içemiyorum artık suyu. bunun yanında bel ağrım aşırı fazla var , belim daha önceleride ağrıyodu ilaç alıyodum geçiyodu şimdi onuda yapamıyorum. neyse bebeğimi dört gözle bekliyorum :) Allah herkese nasip etsin
kızlar bende hamileyim...yani şöyle ben geçen haftasonu test aldım ölesine yaptım ikinci çizgi diğerinden biraz açık renkli çıktı.ve pazartesi kan testi yaptırdım dr değerin yüksek(171)ama adetin geçsin sonra konuşalım dedi.ben adetim gelmeden test yapmıştımdayrnda randevum var.ya bu değerler olduğuna göre hamileyimdir dimi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?