Dayanamadım gittim, sabah tekrar test aldım bu da pozitif çıktı arkadaşlar :) ayy inanın hiç umutlu değildim, Allah isteyen herkese nasib etin. O kadar heyecanlıyım ki, eşime de söyledim hala çok şaşkınız. Ne yapsak nerden başlasak bilemiyorum.
hamile olan bayanlara allah bebeklerini sağlıklı bi şekilde bebeğini kucana almayı nasip etsin bende bugün bebeğimin çok şükür kesesini gördümm ama ne kadarlık oldunu söylemedi doktor normalde söylemesi gerekmiyomu bide ben yanlış doktora randevu almışım doktor ben yinede bakim ama kayıda almicam dedi ama çok iyi kese oluşmuş dedi sadece ölçüsünü almadım dedi acaba 4 haftadan önce kese görünürmüüü bi yardım edin kızlar
kızlarr merhaba bnmm 3 gun once yasadıgım kotu olay yuzunden yanı bılmeyen ıcın yazıyorum 7.hafta 5 gunluk ken bebegımın kan akısı durmus ve kap atımı yoktu kı 1 hafta once kalp atısını gormsutuk( nyse sızlerı sıkmak ıstemem ama ınsan yazınca rahatlıyor konu dısı ama boyle durumla karsılasan yada tanık olanlar nekadar sure bekledınız???? doktorum mayıs sonu gbı ıstıyorsan hamıle kalabılırsın dedi 2.5 3 ay olmus oluyoo normall mıı acaba buarada hepınızı tebrık edıyorum allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah banada en yakın zamanda tekrardan saglıklı bebek nasıp etsın allahım ...
sızlerı takıp edıcem umarım en yakın zamanda sıze mujdelı haberımı verebılırım hoscakalın
merhaba.. cumartesi bhcg:310 çıktı.bugün yani pazartesi 904 çıktı..normal mi? 2 üne bir mi 2 katına çıkıyor yada hergün mü çıkması lazım 2 katına? kafam çok karıştı..cevaplayan olursa sevinirim.
sezey canım estafurullah aşmaya calısıyorum canım 3 gun oldu henuz benım herseyım yolundaydı 6 hafta 3 gunlukken ultrasonda kalp atısını gordukk kan atıımını ..1 hafta sonra rutin kan testı ıcın gıtttım sok oldum ultason 4 boyutluda ve baska dr da gttım 3 de aynı seyı soyledı kalp atsı yok kan akımı yok dıye bu sekılde yalnız cuma ogrendım ben persembe gece cok asırı kasıkalrım agrıdı am ane akıntı ne bsı olmadı lekelenmede bence dr gorun derım allah kucagına saglıkla almayı nasıp etsın canım dıkkat et kendıne umarım ıns bnde artık mayıs gbı tekrar dıkkat etmemeye baslıcam ıns hersey yolunda gıder ...
sana birşey olmasın canım.. doktorunun dediği gibi vücudun toparlanmasını bekle sonra tekrar duyacağız bebiş haberlerini..
kızlarr merhaba bnmm 3 gun once yasadıgım kotu olay yuzunden yanı bılmeyen ıcın yazıyorum 7.hafta 5 gunluk ken bebegımın kan akısı durmus ve kap atımı yoktu kı 1 hafta once kalp atısını gormsutuk( nyse sızlerı sıkmak ıstemem ama ınsan yazınca rahatlıyor konu dısı ama boyle durumla karsılasan yada tanık olanlar nekadar sure bekledınız???? doktorum mayıs sonu gbı ıstıyorsan hamıle kalabılırsın dedi 2.5 3 ay olmus oluyoo normall mıı acaba buarada hepınızı tebrık edıyorum allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah banada en yakın zamanda tekrardan saglıklı bebek nasıp etsın allahım ...
sızlerı takıp edıcem umarım en yakın zamanda sıze mujdelı haberımı verebılırım hoscakalın
çok geçmiş olsun canım sen anlatinca insan biraz endişe duyuyo benimde hafif hafif hasta olucakmışım gibi ağrı oluyor ama beni rahatsız etmiyor bugün doktora giittim birşey olmaz normal dir dedi sende ağrı çok rahatsız edicimiydi herhangi bir belirtisi oldumu
çok geçmiş olsun canım sen anlatinca insan biraz endişe duyuyo benimde hafif hafif hasta olucakmışım gibi ağrı oluyor ama beni rahatsız etmiyor bugün doktora giittim birşey olmaz normal dir dedi sende ağrı çok rahatsız edicimiydi herhangi bir belirtisi oldumu
Canım sen bugun doktora kasık agrısıı ıcın mı gıttın benımde kasık agrım var cokda onun ıcın soruyorum nette arastırdım normal kese buyudugu ıcın agrı olur yazıyordu her sıtede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?