Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

Yoksa insan sürekli gitmek istiyor her şey yolunda mı diye. Ama böyle kafam rahat iyi düşünup bol bol dua ediyorum.inşallah kolaylıkla atlatıp bugünleri sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur.

günaydın
kızlar ben daha ikinci kez gitmedim doktora.bekliyorum ki kalp atışını duyabileyim ama çok merak ediyorum.

aaa pardon 4 ay yazmışım 4 hafta demek istedim sen anlamışsın zaten :) cevabın için teşekkür ederim folik asit kullanıyorum demir hapına da başlayacağım dediğin gibi kanama vs bişey olmazsa 8. haftalarda gitmeyi düşünüyorum. Hayırlısı herkes için.

kızlar bende 2 gündür koyu kahve rengi lekelenme oluyor..sizlerde de var mı.. doktora gittm hersey normal görünüo ama dusuk riski varms tabi.. bu arada lekelenmem idrardan hemen sonra oluyo çamaşırmda değil tuvalet kagıdnda goruyorm yani.. dikkat etmesem farketmem belkide böyle olupta saglıklı gebelik geciren vardır degil mi

Bugun tekrar kan verdım sonucları yarın alcam kısmet olursa doktoruma sordum kasık agrsını normal dedı kafana takma dınlen dedı.

Ben de şubat 22 de hamile olduğumu öğrendim allah anne olmak isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.hamileyim diyebilmenin bu kadar tarifsiz bir duygu olduğunu bilmiyordum.pinokyo55 seni de tebrik ediyorum.allah sağlığıyla kucağımıza almayı nasip eder inşaallah.

Allah tamamına erdirsin inşallah SEKERC ...

kızlar birde bi sorum olacak.. benim doktorum bana sadece folik asit verdi.. eczaneye gidip ilacı aldığımda eczacı multivitaminde vermesi gerekiyordu falan dedi şüpheye düştüm. siz kaç ilaç kullanıyosunuz..

ben baya bır hap ıcıyorum:)) folıkasıt b12 vıtammını corasprın kan sulandırdıgı ıcın
daha doktora gtmedım kese ıcın yarına randevum nasıpse

kızlar neler yiyorsunuz bebeğinizin bedeb ve zeka gelişimi için neler yapmalıyız sizler neler yapıyorsunuz paylaşırşanız sevinirim

kızlar birde bi sorum olacak.. benim doktorum bana sadece folik asit verdi.. eczaneye gidip ilacı aldığımda eczacı multivitaminde vermesi gerekiyordu falan dedi şüpheye düştüm. siz kaç ilaç kullanıyosunuz..

bana doktorum tek hap verdi ama hap yeni mi çıkmı ne içinde vitamin ve demir de var...

folik asit ve demir hapı kullanıyorum demir hapına da bugün başladım folik asiti hamile kalmadan önce kullanmaya başlamıştım. kızlar ben lıght süt içiyorum bir makalede az yağlı veya lıght süt içilmeli yazıyordu, sizler nasıl süt kullanıyorsunuz acaba cam şişelerde günlük sütler var ya onlardan alsam?

kızlar neler yiyorsunuz bebeğinizin bedeb ve zeka gelişimi için neler yapmalıyız sizler neler yapıyorsunuz paylaşırşanız sevinirim

ben hergün yumurta yiyorum, 4-5 ceviz, badem ve fındık, kırmızı et, balık ya da protein içeren baklagiller yiyorum süt, yoğurt, akşamları da meyve ve bol bol su içiyorum. son 3 ay da omega 3 için balık yağı öneriliyormuş hayırlısıyla o günleri görürüz inşallah, aklıma gelenler bunlar bu arada yeşillikleri salata yapmadan önce sirkeli suda bekletiyorum. sizlerin de varsa bildiği yenilmesi gereken şeyler paylaşırsanız güzel olur

Son düzenleme:
KAİZENRH teşekkür ederim... ben de balıklardan somon balığının hamilelikte faydalı olduğunu duymuştum

Selam kızlar bende geldımmmm...dün acayip mide bulantım halsizliğim vardı berbattım bugun ise hiçbirşeyim yok en ufak mide bulantısı bile yok. ne bileyim herşey düşündürüyor beni.ama geceleri bacaklarım felaket ağrıyor uyuyamıyorum.

Beslenme sorusuna gelirsek; ben sabah kahvaltıda iyi haşlanmış 1 adet yumurta, ceviz, vişne suyu, lıght labne peynir yiyorum.diğer peynirleri pek midem almıyor. yemeklerde de kırmızı et- baklagiller protein açısından, Ca açıısndan yoğurt, folik asit açısından yeşillik yemeye çalışıyorum.elma-portaka-ayva lyemeye çalışıyorum, bazen hiçbirini yemek istemiyorum :)

bir makalede yarım yağlı ya da lıght süt içilmesini öneriyordu bende lıght süt içiyorum acaba günlük sütlerden mi içsem sizler nasıl süt içiyorsunuz?

doğru söylüyorsun, yağı alınmış light ürünler tüketilmeli kii Ca açısından istediğimiz orana ulaşabilelim.böyleliklede gereksiz yağ alığ kilo almayız.

Ben organik süt ve yoğurt tüketiyorum...yumurtayı ihmal etmiyorum . Salata yeşillik ağırlıklı bir de havuç salatası yiyorum. Doktorum bana 6 öğün ye ama tam doyma dedi.. o yüzden mide yanması bulantı falan yaşamadım... Meyveyi fazla yiyemiyorum ama yemem gerek sadece ayva canım istiyor yani onu iştahlı yiyorum..

bende bulantı, uyku hali hiçbirşey yok ama sürekli esniyorum nedense :) bugün iş yerinde belim felaket ağrımaya başladı hala da ağrıyor sabahları kendimi yokluyorum acaba midem bulanacak mı diye resmen kendimi dinliyorum ama henüz bişey yok inşallah da olmaz.

bende de bulantı yok yemeklerden sonra biraz oluyor sadece ama aşırı bi şişkinlik var karın ağrımda baya var ama doktor olur dedi zaten bende yarın doktora gideceğim inş kesemiz oluşmuştur kalp atışlarınıda duyarız.tiksindiğim falan da bişey yok bazen anlatılanları duyunca kendimden şüpheleniyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…