Nasıl 4 ay anlamadım 4 hafta diyecektin sanırım.bence de 7. Haftayı hatta 8. Haftayı bekle hem gitmişken kalp atışlarını da duyarsın.ben 4haftalıkken gittim doktor gebelik var ama ancak vajinal ultrason ile görünür dedi bende baktırmak istemedim 8.haftadayım hala gitmedim inşallah bi 4-5 hafta daha gitmem kanama vs olmazsa
Ben de şubat 22 de hamile olduğumu öğrendim allah anne olmak isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.hamileyim diyebilmenin bu kadar tarifsiz bir duygu olduğunu bilmiyordum.pinokyo55 seni de tebrik ediyorum.allah sağlığıyla kucağımıza almayı nasip eder inşaallah.
kızlar birde bi sorum olacak.. benim doktorum bana sadece folik asit verdi.. eczaneye gidip ilacı aldığımda eczacı multivitaminde vermesi gerekiyordu falan dedi şüpheye düştüm. siz kaç ilaç kullanıyosunuz..
kızlar birde bi sorum olacak.. benim doktorum bana sadece folik asit verdi.. eczaneye gidip ilacı aldığımda eczacı multivitaminde vermesi gerekiyordu falan dedi şüpheye düştüm. siz kaç ilaç kullanıyosunuz..
kızlar neler yiyorsunuz bebeğinizin bedeb ve zeka gelişimi için neler yapmalıyız sizler neler yapıyorsunuz paylaşırşanız sevinirim
KAİZENRH teşekkür ederim... ben de balıklardan somon balığının hamilelikte faydalı olduğunu duymuştum
bir makalede yarım yağlı ya da lıght süt içilmesini öneriyordu bende lıght süt içiyorum acaba günlük sütlerden mi içsem sizler nasıl süt içiyorsunuz?
Selam kızlar bende geldımmmm...dün acayip mide bulantım halsizliğim vardı berbattım bugun ise hiçbirşeyim yok en ufak mide bulantısı bile yok. ne bileyim herşey düşündürüyor beni.ama geceleri bacaklarım felaket ağrıyor uyuyamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?