Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

ben cam sısedekı sutlerı tuketıyorum gunluk sut cunku en ıdealı o

canım keseyı coktan gormen lazım aslında 8 haftalık olmussun?
valla benımde hıc bulanmıyor ama 6 haftada baslar dıyorrrlar benım daha 5:))

amin canım aramıza hoş geldin, gözün aydın

iyi geceler kızlar
yarın doktor kontrolümüz var
bebeciği görmeye gideceğiz
inşallahh görürüm çok korkuyorummm çokkkkk
Rabbim mutluluğumuzu yarım bırakmasın

aslında cam sağlıktır bulabilsem ben de içeceğim ama yok sek günlük süt aldım onun da tadı bir garip geldi. doktora danışalım

uyku halinden kurtulamıyorum hatta yataktan yemek için kalkıyorum nerdeyse. midem bugün o kadar çok bulandı ki, öne eğilirken ne var ne yok çıkacak sandım. progestan kullanıyorum onun da etkisi var tabi mal ediyor insanı.

günaydın
kızlar ben daha ikinci kez gitmedim doktora.bekliyorum ki kalp atışını duyabileyim ama çok merak ediyorum.

en iyisini yapıyorsun canım
bende gitmedim bi keseyi gördüm 5+4 te
doktor 1 hafta sonra gel dedi
ama 2 hafta sonra gidecem yani yarın
bakalım görecekmiyiz Hakkımızda hayırlısı

ay o progesten insanı salak gibi yapıyor resmen 2 hafta kullandım
sonra kullanmadım ben
düşük tehlikem yoktu benim
doktora ben kendim yazdırmıştım
ama pişman oldum tabi
sürekli uyku modundaydım

şuan 8 haftalık hamileyim,65 haftalık keseyi,6 haftalık yolk kesesini,7 haftalık bebeği gördük ama kalp atışı yok düşük tehlikem var die progenex iğne vuruluyorum.pzt günü mart 11 de kalp atışları hala atmıyor olursa alacaklar

ay o progesten insanı salak gibi yapıyor resmen 2 hafta kullandım
sonra kullanmadım ben
düşük tehlikem yoktu benim
doktora ben kendim yazdırmıştım
ama pişman oldum tabi
sürekli uyku modundaydım

sen neden yazdırdın? duyduğuma göre düşük için de çok bir faydası yokmuş kullanınca da düşük olabiliyormuş

Allah yardımcın olsun canım ama imkanın varsa başka doktorlara da görün derim. vajinal ultrasonla bakıldı mı hiç

peyniri yumuşak yeme sert peynir olsun.hergün 2 hurma ,2 ceviz ,bir muz(potasyum için),2 bardak süt
ara öğünler için günde 4-5 kuru kayısı ve 3-4 kuru incir
haftada bir balık,haftada bir kırmızı et,haftada bir beyaz et

Allah yardımcın olsun canım ama imkanın varsa başka doktorlara da görün derim. vajinal ultrasonla bakıldı mı hiç
amin cnm..vajinal bakıldı.pazartesi karar vericem dedi ama kalp atışını duymazsa başka doktorada gidicem çünklü bebek 6 haftalık gözüküyor demişti doktor.belki bi hafta daha beklesek bişey olmaz.

canım hayırlı olsun bebişin
taze sıkılmış haricinde hazır meyve suyu içme derim.birde yumuşak peynir yeme dedi dr bana.sert peynir ye.hayvansal mikroplar bulaşabiliyomuş.internettede araştırdım öyle yazıyodu.

amin cnm..vajinal bakıldı.pazartesi karar vericem dedi ama kalp atışını duymazsa başka doktorada gidicem çünklü bebek 6 haftalık gözüküyor demişti doktor.belki bi hafta daha beklesek bişey olmaz.

ya bi yerde okumuştum kadının biri 8. hafta olmuş kalp atımı yok doktor alıcaz demiş kadında istememiş 10. haftada duyulmuş ve sağlıkla doğurmuş bebişini link bulursam gönderirim

kendimi tanıyamıyorum artık.
sürekli üşüyorum(kan değerim düşük sayılmaz 11.2)bazen hafif ateşim çıkıyor.evdeyken sürekli yaıyorum. yemek yiyorum ama midem de biraz garip. umarım böyle devam etmez

sağolasın tatlım, hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah.

kızlar bende bir bacak ağrısı var ölüyorum geceleri.normalde de ara ara huzursuz bacak sendromum vardı ama bu hat safhada uyku girmiyor gözüme sinirden deli oluyorum.neyapıcam böyle bilmiyorum.Allah tan buara izinliyim bide sabah işe gidecek olsam vay halime.

ya bi yerde okumuştum kadının biri 8. hafta olmuş kalp atımı yok doktor alıcaz demiş kadında istememiş 10. haftada duyulmuş ve sağlıkla doğurmuş bebişini link bulursam gönderirim
evt bende duymuştum ve biri bekleyelim bir hafta daha diyene kadar doktor doktor gezicem.zaten zor hamile kaldım

canım keseyı coktan gormen lazım aslında 8 haftalık olmussun?
valla benımde hıc bulanmıyor ama 6 haftada baslar dıyorrrlar benım daha 5:))

CANIM BENİM BURDA 8 HAFTA GÖRÜNÜYOR AMA GEÇ DÖLLENME OLDUĞU İÇİN DAHA 5 HAFTALIĞIZ BİZ DAHA BUGÜN GÖRDÜK KESEYİ HAYIRLISIYLA İKİ HAFTA SONRA TEKRAR GİDECEĞİZ:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…