folik asit ve demir hapı kullanıyorum demir hapına da bugün başladım folik asiti hamile kalmadan önce kullanmaya başlamıştım. kızlar ben lıght süt içiyorum bir makalede az yağlı veya lıght süt içilmeli yazıyordu, sizler nasıl süt kullanıyorsunuz acaba cam şişelerde günlük sütler var ya onlardan alsam?
canım keseyı coktan gormen lazım aslında 8 haftalık olmussun?bende de bulantı yok yemeklerden sonra biraz oluyor sadece ama aşırı bi şişkinlik var karın ağrımda baya var ama doktor olur dedi zaten bende yarın doktora gideceğim inş kesemiz oluşmuştur kalp atışlarınıda duyarız.tiksindiğim falan da bişey yok bazen anlatılanları duyunca kendimden şüpheleniyorum:)))
Ben de şubat 22 de hamile olduğumu öğrendim allah anne olmak isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.hamileyim diyebilmenin bu kadar tarifsiz bir duygu olduğunu bilmiyordum.pinokyo55 seni de tebrik ediyorum.allah sağlığıyla kucağımıza almayı nasip eder inşaallah.
folik asit ve demir hapı kullanıyorum demir hapına da bugün başladım folik asiti hamile kalmadan önce kullanmaya başlamıştım. kızlar ben lıght süt içiyorum bir makalede az yağlı veya lıght süt içilmeli yazıyordu, sizler nasıl süt kullanıyorsunuz acaba cam şişelerde günlük sütler var ya onlardan alsam?
günaydın
kızlar ben daha ikinci kez gitmedim doktora.bekliyorum ki kalp atışını duyabileyim ama çok merak ediyorum.
uyku halinden kurtulamıyorum hatta yataktan yemek için kalkıyorum nerdeyse. midem bugün o kadar çok bulandı ki, öne eğilirken ne var ne yok çıkacak sandım. progestan kullanıyorum onun da etkisi var tabi mal ediyor insanı.
ay o progesten insanı salak gibi yapıyor resmen 2 hafta kullandım
sonra kullanmadım ben
düşük tehlikem yoktu benim
doktora ben kendim yazdırmıştım
ama pişman oldum tabi
sürekli uyku modundaydım
şuan 8 haftalık hamileyim,65 haftalık keseyi,6 haftalık yolk kesesini,7 haftalık bebeği gördük ama kalp atışı yokdüşük tehlikem var die progenex iğne vuruluyorum.pzt günü mart 11 de kalp atışları hala atmıyor olursa alacaklar
ben hergün yumurta yiyorum, 4-5 ceviz, badem ve fındık, kırmızı et, balık ya da protein içeren baklagiller yiyorum süt, yoğurt, akşamları da meyve ve bol bol su içiyorum. son 3 ay da omega 3 için balık yağı öneriliyormuş hayırlısıyla o günleri görürüz inşallah, aklıma gelenler bunlar bu arada yeşillikleri salata yapmadan önce sirkeli suda bekletiyorum. sizlerin de varsa bildiği yenilmesi gereken şeyler paylaşırsanız güzel olur
amin cnm..vajinal bakıldı.pazartesi karar vericem dedi ama kalp atışını duymazsa başka doktorada gidicem çünklü bebek 6 haftalık gözüküyor demişti doktor.belki bi hafta daha beklesek bişey olmaz.Allah yardımcın olsun canım ama imkanın varsa başka doktorlara da görün derim. vajinal ultrasonla bakıldı mı hiç
canım hayırlı olsun bebişinBeslenme sorusuna gelirsek; ben sabah kahvaltıda iyi haşlanmış 1 adet yumurta, ceviz, vişne suyu, lıght labne peynir yiyorum.diğer peynirleri pek midem almıyor. yemeklerde de kırmızı et- baklagiller protein açısından, Ca açıısndan yoğurt, folik asit açısından yeşillik yemeye çalışıyorum.elma-portaka-ayva lyemeye çalışıyorum, bazen hiçbirini yemek istemiyorum :)
amin cnm..vajinal bakıldı.pazartesi karar vericem dedi ama kalp atışını duymazsa başka doktorada gidicem çünklü bebek 6 haftalık gözüküyor demişti doktor.belki bi hafta daha beklesek bişey olmaz.
canım hayırlı olsun bebişin
taze sıkılmış haricinde hazır meyve suyu içme derim.birde yumuşak peynir yeme dedi dr bana.sert peynir ye.hayvansal mikroplar bulaşabiliyomuş.internettede araştırdım öyle yazıyodu.
evt bende duymuştum ve biri bekleyelim bir hafta daha diyene kadar doktor doktor gezicem.zaten zor hamile kaldımya bi yerde okumuştum kadının biri 8. hafta olmuş kalp atımı yok doktor alıcaz demiş kadında istememiş 10. haftada duyulmuş ve sağlıkla doğurmuş bebişini link bulursam gönderirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?