Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

evt bende duymuştum ve biri bekleyelim bir hafta daha diyene kadar doktor doktor gezicem.zaten zor hamile kaldım

canım hıc uzulme .. bende 2 martta maalesef kurtaj oldum( burdakı kızlar bılıyor 6 hafta 3 gunluk tu kalp atımını gorduk ultrasonda ,, ama 1 hafta sonra rutin kan testı ıcın gıttıgımde kan akısı yok kalp atımı yok dedı dr baska dr gttım duran gelısmede olan kalp bıdha atmaz dedı 2 dr 1 radyolojı uzmn dr o sekılde ıstemeyerek aglayarak alındı bebegım umarım hersey yolund agıder senın ıcın cok zor cunku ama ıyı tarafından bak allah herseyın hayırlısını versın saglık versın oyle cokk gecmıs olsun ..

yaa üzüldüm cnm.3 ay sonra yeniden denersin.Allah ol deyince oluyo tabi.bende de çok bi ümit yok.pzt gününe kadar zaman geçmeyecek

yaa üzüldüm cnm.3 ay sonra yeniden denersin.Allah ol deyince oluyo tabi.bende de çok bi ümit yok.pzt gününe kadar zaman geçmeyecek

ıns guzell haberler alırsın canım 2 ay sonra korunmayı bırakıcam mayıs gıbı canım ıns hepımızın gonlune gore versın allahım cok zor ama asla isyan etme sabret guzel haberlerını beklıyorum ıns..

kızlar merhabalar.. bi şey soracaktım sizlere. burada hamileliğin 8. haftasında olduğum yazıyor ama ben 14 şubatta hamileliğimi öğrendiğimde doktora sormuştum döllenmeye göre ne kadarlık hamileyim diye o zamanlar 1-2 haftalık demişti. bu duruma göre şimdi 5 haftalık hamile olmam gerekmiyor mu??? bu iş nasıl oluyor acaba anlamadım ben

hamile olduğunu adet tarihinin gecikmesinden sonra mı öğrendin? öyleyse zaten 4 haftalık falan oluyorsun zaten 1-2 haftalık hamilelik diye bişeyi de ilk defa duydum canım :44:

hamile olduğunu adet tarihinin gecikmesinden sonra mı öğrendin? öyleyse zaten 4 haftalık falan oluyorsun zaten 1-2 haftalık hamilelik diye bişeyi de ilk defa duydum canım :44:

En son adetimin ilk günü 15 ocaktı. 13 şubatta adet olmam gerekliydi çünkü son 3 aydır 2 gün 2 gün öne geliyordu adet tarihim. 13 ünde olmayıca 14 ünde idrar testi yaptım pozitif çıktı hemen aynı gün doktora gittim kandan baktı 295 çıktı değerim daha çok yeni dedi ve ultrasonla bakarken haliyle kese göremedi ben de sordum ne kadarlık diye 4 haftalık demişti. Peki döllenmeye göre ne kadarlık dedim o zaman o da hamileliğimin henüz 1-2 haftalık olduğunu söylemişti. :) olay böyle oldu yani kaizenRh

Canım geçmiş olsun.. Ben de ilk kürtajımda bebeğim bebeğim diye ayılmışım...imdi yeniden hamileyim.. Ben hep şöyle düşündüm Rabbim öyle bir vücut yaratmış ki kusurlu olanı atıyor zarar vereceğini düşündüğü hücreleri yok ediyor... avuntu mu bilmem ama az da olsa rahatlatıyor...

cnım sen şuan 7 haftalıksın benim hesabıma göre.hatta 7,5 haftalık.bende 4 ocak adet tarihim,8,5 haftalık hamileyim

sen neden yazdırdın? duyduğuma göre düşük için de çok bir faydası yokmuş kullanınca da düşük olabiliyormuş

sadece düşük olmasın diye zor hamile kaldığım için
tüp bebek yapacagım ay kendiligimden normal yolla hamile kaldım ben
çok korkuyorum ama 2 hafta sonunda kendim bıraktım

8 haftalık hamıleyım ıkıncı bebısım olcak ıns tabı ama bırıncısındekı gıbı mıde bulantılarım asırı sızce mıde bulantısına ne ıyı gelıyooooooooooooooo

Selam kızlarrr dun kan sonuclarımı aldım cokmm sukur degerım 2063 olmus dun ogleden sonra doktoruma gıttım ılk vahınal ultrasonla bakmak ıstedı ben dedım bı karından baksanız belkı kese gozukur karından baktı cok sukur kesemız gozuktu haftaya gel kalp atıslarına bakalım karından duyulmazsa vajınal ultrasonla bakmak zorundayım kalp atısına haftaya dedı suan 5 haftalıkmıs haftaya 6 haftalık olck ınsallah. vajınal ultrasonlada baktırmak ıstemıyorum bazıları dusuk tehlıkesı olabılıyor dıyor 6 haftada karından kalp atısını duyan oldu mu?

canımcım hayırlı olsun heycanlandım..bende cumartesi gidicem kese için malum 2. gebelik benim kalp atışı için okadar sabırsızlanıyorum ki anlatamam.ilkinde yaşadığım o hüsranı bebeğimin kalp atışını duyarak unutmaya çalışacağım inşallah.haftaya hangi gün çağırdı kalp atımı için?

Haftaya carsamba gel kalp atısına bakalım dedı tatlım karından gozukmezse vajınal ultrasonla bakarız dedı

yazmışsın zaten haftaya çarşamba demek.28 şubatta vaginal usg ile bakmıştı bana busefer inşallah cumartesi günü karından kese gözükür.

benimde hiç mide bulantım yok kızlar bazen bunu bile kafama takıyorum çoğu yerde mide bulantılarının sağlıklı bi gebeliğe işaret olduğunu okumuştum acaba benim niye bulanmıyo diye sorup duruyorum kendime. bu arada kendinize çok dikkat edin arkadaşlar üşütmeyin bir haftadır yerimden kalkamıyorum gerçekten çok ağır geçiyor hamilelikte hastalık bide insan çok korkuyor bebeğime bir şey olur mu diye( özellikle hasta insanlardan da uzak durun ben öyle yakalandım çünkü allah daha kötülerinden saklasın hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…