Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

Kızlaaaaar.... mineralli soda da için yani sade sodalardan için o da hamilelikte faydalıymış ki doktorum da bana günde 2 - 3 tane içebilirsin demişti. Bilginize...

Adetime 3 gün laka kan testi yaptırdım ve hcg 28 çıktı.3 gün sonra tekrara yaptırdım 88 çıktı.Ve çok şükür bende şubatta hamile olduğumu öğrendim.Ben hep kalabalık bir ailem olsun isterdim.
Eşim 2. çocuğu istemiyordu.Çok şükür Allah kısmet etdi.Eşim artık bundan sonra çocuk istemediği için Allahtan ikiz bebeklerimin olmasını çok istiyorum.Arkadaşlar dualarınızı bekliyorum.Hamilelerin duaları Allah katında çok değerlidir.İnşallah dualarınızla Allah hayırlısıyla bana ikiz bebekler nasip eder.en başta sağlıklı ve hayırlı evlat olması.Tabii ki hayırlı değilse olmasın.İnşallah hayırlıysa hepinizin duasını bekliyorum.

mehaba arkadaşlar çok mutluyum, bugün doktora gittim ve bebişimin sağlıklı olduğunu öğrendim, 9+4 haftalığız, benim ikinci hamileliğim ve birincisini 10 haftalıkken kaybetmiştim, bundan da çok korkuyordum, ama çok şükür doktor çok iyi olduğunu söyledi, ultrasonda kafasını ve minik birer çıkıntı olan kollarını gördüm, inanılmaz birşey , rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın, bu arada benim hamileliğim çok zor geçiyor, aşırı derecede mide bulantım ve kusmalarım var, ben öğretmenim ve okulda çok zorlanıyorumdoktora söyledim sadece tebessümle karşıladı "anne olmak kolay değil " dedi ve bir ilaç vermedi, sizlerde mide bulantısı için ilaç kullanan var mı??? iyi geceler herkese

Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin ama aradan zaman geçerse eşinîz bî daha isteyebilir inşaAllah..

Adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım ve hcg 28 çıktı.3 gün sonra tekraa yaptırdım 88 çıktı.Ve çok şükür bende şubatta hamile olduğumu öğrendim.Ben hep kalabalık bir ailem olsun isterdim.
Eşim 2. çocuğu istemiyordu.Oğlum ısrarla kardeş istediği için zoraki ikna etdim.Çok şükür Allah kısmet etdi.Eşim artık bundan sonra çocuk istemediği için Allahtan ikiz bebeklerimin olmasını çok istiyorum.Arkadaşlar dualarınızı bekliyorum.Hamilelerin duaları Allah katında çok değerlidir.İnşallah dualarınızla Allah hayırlısıyla bana ikiz bebekler nasip eder.en başta sağlıklı ve hayırlı evlat olması.Tabii ki hayırlı değilse olmasın.İnşallah hayırlıysa hepinizin duasını bekliyorum.

arkadaşlar ben yeni katıldım ama duygularımı pylaşmak istedim .2 yıldan sonra bebişime kavuşuyorum inşaaalah.şuanda 6 hafta 2 günlük hamileyim .allah herkese nasip etsin.

arkadaşlar ben yeni katıldım ama duygularımı pylaşmak istedim .2 yıldan sonra bebişime kavuşuyorum inşaaalah.şuanda 6 hafta 2 günlük hamileyim .allah herkese nasip etsin.

rabbim hayırlı etsin bebişini sana tez vakittede bizlerede versin.... şey 2 yıldan sonra demişssin bende 2 2,5 yıldır çabalıyorum olmuyor acaba özel bişey denedin mi arkadaşım ?

evet kızlar hamile olduğumuzu öğrendık, gecen hafta sonu doktora gittim bebeğim gayet sağlıklıymış, bu hafta 7. haftamız bitiyor. kızlar ama ben bi şey yiyemiyorum,,, bulantım sadece akşamları oluyor ama iştahsızlık var yemek ağzıma alasım yok, ne süt içebiliyorum ne yoğurt...hele de yumurtanın kokusuna bile tahammul edemıyorum...siz neler yaptınız öğrendıkten sonra nelere dikkat edıyorsunuz merak edıyorum :) ama yine de çoooooookkkkkkk mutluyummmm :)

Selam kızlar, yeni gelen hamilelerimiz hoşgelmişler sefa getirmişler.hayırlı olsun inşallah.benim bugun Dr.a gitmem gerekiyordu gidemedim misafirlerim gelecek.pazartesi gidicem inşallah.arkadaşın biri daha yazmış bende hiç mide bulantısı yok ben çok iyibiliyorum ki herkeste aynı belirtiler olmaz ama ilk gebelik düşükle sonuçlanınca böyle evham yapıyorum işte.ama gelecek bebeğim busefer inşallah Allah ın izniyle...

canımm hayırlı olsun.bende pek iştah yok süt,yoğurt bende yiyemiyorum.peynir zaten sevmezdim şuan hiç canım istemiyor.ceviz yiyorum,dün balık yedim sonrasında tiksindim.öle yani yesemde olur yemesemde modundayım.ara ara maden suyu içiyorum içine limon sıkıyorum.

kızlar hadi süt yumurta normalde de kokar. yumurtayı normalde de zor yerdim ama mercimek kokar mı? çiğ mercimek o bile kokuyor kurt adam gibiyim ne var ne yok kokluyorum

Son düzenleme:
Kızlar doktora gittim kalp atışı yok bebeğin bir hafta daha bekleyelim dedi doktorum ama anladığım bebek canlanmayacak doktorun tavrından öyle anladım birde bedenimdeki değişiklikler son buldu açıkçası memelerimdeki hassasiyet anında kesildi allahım nasıl bir mekanizma yarattıysa.....sanırım perşembeye kürtaj görünüyor. İkinci de olmadı Allah'ın hakkı üç kısmet.... Paylaşmak istedim herkese hayırlı hamilelikler diliyorum.......

Allah sabır versin, herşeyin hayırlısı olsun ne diyelim.bende yaşadım Allah yaşatmasın birdaha inşallah.inşallah bir mucize olsunda kalp sesini duy.

rabbim hayırlı etsin bebişini sana tez vakittede bizlerede versin.... şey 2 yıldan sonra demişssin bende 2 2,5 yıldır çabalıyorum olmuyor acaba özel bişey denedin mi arkadaşım ?

canım bende tedaviye gittim ilçlı rahim filimler felan ne gerekiyosa yaptırdım ama sonuç sebepsiz kısırlık dedi doktor.sonra aradan 1 sena geçti ve ben bel fıtığı için akapuntur tedavisi gördüm 10seans ondan sonra hamile olduğumu öğrendim.hiçbeklemedik biranda oldu nerdeyse aşılamaya tekrar başvuracaktık artık çok bunalmıştık rabbim ozaman bırakmadı bizi inşallah darısı sizlere olur tez vakitte...

kızlar hadi süt yumurta normalde de kokar. yumurtayı normalde de zor yerdim ama mercimek kokar mı? çiğ mercimek o bile kokuyor kurt adam gibiyim ne var ne yok kokluyorum

eveeet yaaa koku hassasiyeti hat safhada yani...

selam kızlar, bugun Dr.a gittim. bHcg: 5000. sat'a göre 5+4 günlük hamileyim karından kese gözüktü 5+4 den daha küçük 5+2 yada 5 haftalık dedi.embriyoyu göremiyorum vaginal bakıcam dedi vaginal baktı embriyo daha oluşmamış beklemek lazım dedi.tabi benim moralim bozuldu embriyo yok beklemek lazım falan canım fena sıkıldı arkadaşlar...

canım dur hemen panikleme benim de aynısı oldu sonra hem bebegi hem kalp atışını gördüm.. Sabret Allah yavrularımızı bize bagışlasın , görmek için daha erken yani..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…