- 22 Ekim 2011
- 234
- 15
- 98
cnım sen şuan 7 haftalıksın benim hesabıma göre.hatta 7,5 haftalık.bende 4 ocak adet tarihim,8,5 haftalık hamileyim
Adetime 3 gün laka kan testi yaptırdım ve hcg 28 çıktı.3 gün sonra tekrara yaptırdım 88 çıktı.Ve çok şükür bende şubatta hamile olduğumu öğrendim.Ben hep kalabalık bir ailem olsun isterdim.
Eşim 2. çocuğu istemiyordu.Çok şükür Allah kısmet etdi.Eşim artık bundan sonra çocuk istemediği için Allahtan ikiz bebeklerimin olmasını çok istiyorum.Arkadaşlar dualarınızı bekliyorum.Hamilelerin duaları Allah katında çok değerlidir.İnşallah dualarınızla Allah hayırlısıyla bana ikiz bebekler nasip eder.en başta sağlıklı ve hayırlı evlat olması.Tabii ki hayırlı değilse olmasın.İnşallah hayırlıysa hepinizin duasını bekliyorum.
arkadaşlar ben yeni katıldım ama duygularımı pylaşmak istedim .2 yıldan sonra bebişime kavuşuyorum inşaaalah.şuanda 6 hafta 2 günlük hamileyim .allah herkese nasip etsin.
evet kızlar hamile olduğumuzu öğrendık, gecen hafta sonu doktora gittim bebeğim gayet sağlıklıymış, bu hafta 7. haftamız bitiyor. kızlar ama ben bi şey yiyemiyorum,,, bulantım sadece akşamları oluyor ama iştahsızlık var yemek ağzıma alasım yok, ne süt içebiliyorum ne yoğurt...hele de yumurtanın kokusuna bile tahammul edemıyorum...siz neler yaptınız öğrendıkten sonra nelere dikkat edıyorsunuz merak edıyorum :) ama yine de çoooooookkkkkkk mutluyummmm :)
Kızlar doktora gittim kalp atışı yok bebeğin bir hafta daha bekleyelim dedi doktorum ama anladığım bebek canlanmayacak doktorun tavrından öyle anladım birde bedenimdeki değişiklikler son buldu açıkçası memelerimdeki hassasiyet anında kesildi allahım nasıl bir mekanizma yarattıysa.....sanırım perşembeye kürtaj görünüyor. İkinci de olmadı Allah'ın hakkı üç kısmet.... Paylaşmak istedim herkese hayırlı hamilelikler diliyorum.......
rabbim hayırlı etsin bebişini sana tez vakittede bizlerede versin.... şey 2 yıldan sonra demişssin bende 2 2,5 yıldır çabalıyorum olmuyor acaba özel bişey denedin mi arkadaşım ?
kızlar hadi süt yumurta normalde de kokar. yumurtayı normalde de zor yerdim ama mercimek kokar mı? çiğ mercimeko bile kokuyor kurt adam gibiyim ne var ne yok kokluyorum
selam kızlar, bugun Dr.a gittim. bHcg: 5000. sat'a göre 5+4 günlük hamileyim karından kese gözüktü 5+4 den daha küçük 5+2 yada 5 haftalık dedi.embriyoyu göremiyorum vaginal bakıcam dedi vaginal baktı embriyo daha oluşmamış beklemek lazım dedi.tabi benim moralim bozulduembriyo yok beklemek lazım falan canım fena sıkıldı arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?