Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

canım sağol moralin desteğin için.ilk gebeliğim düşük olduğu için ikinci gebeliğimde öyle korkar oldumki anlatamam.o kalp atışını bir duysam sağlıkla kucağıma alsam Allah ım...Allah isteyen herkese sağlıkla hayırlısıyla versin inşallah.

benim de öyle.. ikinci gebeliğim ilki boş gebelikti.. o korku içimizden hiç gitmeyecek biliyorum.. insan her sabah kalktığında göğüsleri acıyomu midesi bulanıyomu karnı ağrıyomu diye kontrol edermi tamam kalp atışını gördüm ama şimdide kalbinin durması diye bir ihtimal var ve belirtisi de hamilelik belirtilerinin birden kesilmesiymiş.. bugun midem bulanmadı diye ödüm koptu.. Allah'a emanetler inşallah Rabbim nasip eder kucağımıza almayı..

aynen sezey aynen.hersabah uyandığımda göğüslerim neden az acıyor kese büyümüyormu neden idrara çok sık gitmiyorum sağlıklı gebeliklerde mide bulantısı çok oluyor ya midem neden çok bulanmıyor diye düşünüp duruyorum.Allah hayırlısını versin ne diyelim O ol derse oluyor.

korkma canım az daha bekle bak benim de öyleydi dediğim gibi, herşeyi yiyip içiyodum 5. haftalardayken ama 6. haftanın ortasına gelince nerdeyse suyla yaşamaya başladım bir de ayran :) hamileliklerin genelinde 8. haftadan sonra başlarmış.. 8. haftaya kadar yolu var.. zaman da geçmez şimdi ama kendini oyalamayı dene bişeylerle o zaman geçiyo

sağol sezeycim ben Bakü deyim burda vakt geçirmek budönemde evde oturmak benim için:) benim hiç iştahım yok kokulardan tiksiniyorum yeglı yemeklerden sulu yemeklerden tiksiniyorum.aslında açım ara ara ama yiyecek bişey bulamıyorum kendime.öle işte:)

eee daha ne olsun bak var belirtilerin başlamış bile :) mide bulantısı demek illa kusmak demek değilki.. güzel güzel haberlerini duyalım inşallah ne zaman gideceksin doktora tekrar ?

27 Mart ta gel dedi tekrardan.16 gün nasıl geçer bilmiyorum.1 hafta sonra tekrar gitsemmi başka Dr.a yoksa dua edip tevekkül edip beklesemmi.yoksa ikisini aynı anda yapsammı :) bilemedim.

Merak etme her kadının gebeliği bir olmadığı gibi,aynı kişinin iki gebeliği bile farklı olabiliyor.Ben şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum.İlki 2 yaşında,ilk hamileliğimde bir kere midem bulanmamış,aşermemiş,başım bile ağrımamıştı son güne kadar hoşlana zorlaya gezdim neredeyse ve normal doğumla gayet sağlıklı bir oğlum oldu.ancak hiç naz yapamadım diye ikincisinde bari biraz bulansın demiştim:)şimdi sabah erken saatte oğlum uyandırırsa midemde bulantıyla uyanıyorum ama kusma öğüme yok iştah kaybı yok.
Demek istediğim takma kafana rahatça yaşa hamileliğini ama arada naz yap sonra üzülürsün:)

27 Mart ta gel dedi tekrardan.16 gün nasıl geçer bilmiyorum.1 hafta sonra tekrar gitsemmi başka Dr.a yoksa dua edip tevekkül edip beklesemmi.yoksa ikisini aynı anda yapsammı :) bilemedim.

bak şimdi bir hafta sonrada gitsen görünmeme ihtimali var zaten bir kez alttan bakılmasına izin vermişsin gidersen ancak alttan bakarsa görünür ama beklersen karından görebilirsin.. alttan bakmanın bir zararı yok ama gittiğim yerdeki bir ebe çok sık alttan ultrasonu önermiyoruz demişti.. ben bekle derim tabi sen bilirsin :)

kızlar Allah'a şükürler olsun ki kalp atışlarını duydum gümbür gümbür bebişimin çok şükür Rabbime... :) darısı bekleyen hamişleri başına.. :)

ya bende 7 haftalık hamileyim benimde mide bulantılarım yok denecek kadar az sadece arada bir halsizleşip baş ağrım oluyo.ama hiç tiksinme felan yok sizce bu tuhaf bi durum mu acaba.ikinci hamileliğim olmasına rağmen tedirgin oluyorum aradan 8 yıl geçince tamamen acemi oldum.

merhaba arkadaşlar;
ben yaklasık 2 yıldır bu siteyi takip ediyorum.. 2 yıldır anne olmayı bekledim buradaki yazıları okuyup neden hamile kalamadım kalanlar neler yapmıs bir sürü sey okuyup denemeye calıstım..çevremdeki insanların neyi bekliyorsunuz..düsünmüyormusunuz..hadi sıra sende..hiçbirsey yokken hamilemisin gibi sorular artık psikolojik olarak bitiriyordu beni ve bu sefer daha cok takıyorum kafama..burada hep kafana takarsan olmuyo gibi seyler okudum takmamaya calıstım tabiki olmadı ..yani bosu bosuna üzülüp kendimi yıprttım.. simdi hamileyim inanın nasıl oldugunu anlamadım tabikide cok aşırı takmak kötü yonde etkiliyordur ama sunu bilinki RABBİM hayırlı zamnada nasip ediyor.. bugun kalp atıslarını duydum ALLAHA ŞÜKÜR 6hafta 4 günlük şimdilik hersey yolunda gidiyor ilk gittigimde kesem görünmemişti benim de asırı mide bulantılarım yok cok haff şikayettlerim az diye kendinizi şartlamayın nasipse zaten öyle yada böyle dogacak.. yapmanız gereken sadece tevekkül etmek..tabikide endişelenmeden edemiyoruz ama kendinizi sakinleştirip günlük yasantınıza devam edin.. RABBİM bebeişlerimizi sağ sağlim saglıklı birsekilde kucagımıza almamızı nasip etsin.. HAYIRLI VE SALİH EVLATLAR NASİP ETSİN...(AMİN)

ya bende 7 haftalık hamileyim ama doktora gitsem kalp atışlarını duyabilirmiyim bebişimin.5.haftada keseyi görmüştük ama kalp atışını duyamamıştık sabırsızlıkla bekliyorum...

ya bende 7 haftalık hamileyim ama doktora gitsem kalp atışlarını duyabilirmiyim bebişimin.5.haftada keseyi görmüştük ama kalp atışını duyamamıştık sabırsızlıkla bekliyorum...

Kalp atışları Nı ,keseyi gördükten yaklaşık 10gün sonra duyarsınız inşaAllah

kızlar bende dün gitttim hastaneye.
biraz erken gittim, merakıma dayanamadım ama sonucu güzel oldu.
kalp atışını hem gördüm hem de duydum bebişimin.hamilelik takvimiyle
paralel gidiyor şimdilik.6 hafta 1 günlük ve 4 mm dedi doktor.hepiniz bu güzel
hissi yaşarsınız en yakında umarım

bende 8 haftalık hamileyim.15 gün önce öğrendim.kalp atışımız hemen duyuldu maaşallah.Bulantı şikayetim ve koku hassasiyeti çok fena kusmasamda yemek yiyemediğim için 1,5 kilo vermişim.Dün kontrole gittim herşey normal dedi doktor ama halsizlik beni çok etkiliyor işe gidemiyorum.bu ne kadar sürecek ?umarım tüm gebelik boyunca sürmez!

hamile olduğumu öğrendiğimden beri nerdeyse her hafta dr. gittim. birinde sevindiysem diğerinde ağlaya ağlaya evime döndüm bebeğimin büyümesi için gerekli süreç normal devam etmiyor. kesem 10 hafta oldu nerdeyse ama bebeğim 6. hafta içinde kaldı. haftada 2 gün filan büyüyor. kalp atışlarını gördüm ama çok yavaş..herşeye hazır ol diyo dr. halbuki ne çok sevinmiştim öğrendiğimde, ne hayaller, ne umutlar...

ben 6 haftalıkken duydum canım eger gelişimi normal ilerliyorsa duyarsın merak etme.. ben ilk gittiğimde daha 2-3 haftalıktı kesebile göremedik hatta dıs gebelik olabilir denmişti neyseki 10 gün sonra gittigimde keseyi hem bebişi hemde kalp atısını duyduk :) rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

canım benim hemen umutsuzluga kapılma dur bakalım rızkı varsa dogacak zaten .. bu arada kız bebeklerin gelişimi daha yavas oluyormus erkekler biraz daha önce gelişiyormus böyle birsey olabilir belki sakin olmaya calış dua et..insallah hersey yoluna girr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…