canım sağol moralin desteğin için.ilk gebeliğim düşük olduğu için ikinci gebeliğimde öyle korkar oldumki anlatamam.o kalp atışını bir duysam sağlıkla kucağıma alsam Allah ım...Allah isteyen herkese sağlıkla hayırlısıyla versin inşallah.
benim de öyle.. ikinci gebeliğim ilki boş gebelikti.. o korku içimizden hiç gitmeyecek biliyorum.. insan her sabah kalktığında göğüsleri acıyomu midesi bulanıyomu karnı ağrıyomu diye kontrol edermitamam kalp atışını gördüm ama şimdide kalbinin durması diye bir ihtimal var ve belirtisi de hamilelik belirtilerinin birden kesilmesiymiş.. bugun midem bulanmadı diye ödüm koptu.. Allah'a emanetler inşallah Rabbim nasip eder kucağımıza almayı..
aynen sezey aynen.hersabah uyandığımda göğüslerim neden az acıyor kese büyümüyormu neden idrara çok sık gitmiyorum sağlıklı gebeliklerde mide bulantısı çok oluyor ya midem neden çok bulanmıyor diye düşünüp duruyorum.Allah hayırlısını versin ne diyelim O ol derse oluyor.
sağol sezeycim ben Bakü deyim burda vakt geçirmek budönemde evde oturmak benim için:) benim hiç iştahım yok kokulardan tiksiniyorum yeglı yemeklerden sulu yemeklerden tiksiniyorum.aslında açım ara ara ama yiyecek bişey bulamıyorum kendime.öle işte:)
benimde hiç mide bulantım yok kızlar bazen bunu bile kafama takıyorum çoğu yerde mide bulantılarının sağlıklı bi gebeliğe işaret olduğunu okumuştum acaba benim niye bulanmıyo diye sorup duruyorum kendime. bu arada kendinize çok dikkat edin arkadaşlar üşütmeyin bir haftadır yerimden kalkamıyorum gerçekten çok ağır geçiyor hamilelikte hastalık bide insan çok korkuyor bebeğime bir şey olur mu diye( özellikle hasta insanlardan da uzak durun ben öyle yakalandım çünkü allah daha kötülerinden saklasın hepimizi
27 Mart ta gel dedi tekrardan.16 gün nasıl geçer bilmiyorum.1 hafta sonra tekrar gitsemmi başka Dr.a yoksa dua edip tevekkül edip beklesemmi.yoksa ikisini aynı anda yapsammı :) bilemedim.
Merak etme her kadının gebeliği bir olmadığı gibi,aynı kişinin iki gebeliği bile farklı olabiliyor.Ben şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum.İlki 2 yaşında,ilk hamileliğimde bir kere midem bulanmamış,aşermemiş,başım bile ağrımamıştı son güne kadar hoşlana zorlaya gezdim neredeyse ve normal doğumla gayet sağlıklı bir oğlum oldu.ancak hiç naz yapamadım diye ikincisinde bari biraz bulansın demiştim:)şimdi sabah erken saatte oğlum uyandırırsa midemde bulantıyla uyanıyorum ama kusma öğüme yok iştah kaybı yok.
Demek istediğim takma kafana rahatça yaşa hamileliğini ama arada naz yap sonra üzülürsün:)[/QUO
ya işte insan her şeyi kafasına takıyo bu dönemde ister istemez bi de ben daha kalp atışlarını da duymadım ayın 18inde randevum herhalde onun da etkisi var ama tabi böyle yorumları okuyunca rahatlıyorum çok teşekkür ederim:)) naz konusuna gelince elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum acayip bi istek duymasam bile bişeyler istiyorum sürekli biraz da onlar çeksin değil mi))
Selam kızlar, yeni gelen hamilelerimiz hoşgelmişler sefa getirmişler.hayırlı olsun inşallah.benim bugun Dr.a gitmem gerekiyordu gidemedim misafirlerim gelecek.pazartesi gidicem inşallah.arkadaşın biri daha yazmış bende hiç mide bulantısı yok ben çok iyibiliyorum ki herkeste aynı belirtiler olmaz ama ilk gebelik düşükle sonuçlanınca böyle evham yapıyorum işte.ama gelecek bebeğim busefer inşallah Allah ın izniyle...
merhaba arkadaşlar;
ben yaklasık 2 yıldır bu siteyi takip ediyorum.. 2 yıldır anne olmayı bekledim buradaki yazıları okuyup neden hamile kalamadım kalanlar neler yapmıs bir sürü sey okuyup denemeye calıstım..çevremdeki insanların neyi bekliyorsunuz..düsünmüyormusunuz..hadi sıra sende..hiçbirsey yokken hamilemisin gibi sorular artık psikolojik olarak bitiriyordu beni ve bu sefer daha cok takıyorum kafama..burada hep kafana takarsan olmuyo gibi seyler okudum takmamaya calıstım tabiki olmadı ..yani bosu bosuna üzülüp kendimi yıprttım.. simdi hamileyim inanın nasıl oldugunu anlamadım tabikide cok aşırı takmak kötü yonde etkiliyordur ama sunu bilinki RABBİM hayırlı zamnada nasip ediyor.. bugun kalp atıslarını duydum ALLAHA ŞÜKÜR 6hafta 4 günlük şimdilik hersey yolunda gidiyor ilk gittigimde kesem görünmemişti benim de asırı mide bulantılarım yok cok haff şikayettlerim az diye kendinizi şartlamayın nasipse zaten öyle yada böyle dogacak.. yapmanız gereken sadece tevekkül etmek..tabikide endişelenmeden edemiyoruz ama kendinizi sakinleştirip günlük yasantınıza devam edin.. RABBİM bebeişlerimizi sağ sağlim saglıklı birsekilde kucagımıza almamızı nasip etsin.. HAYIRLI VE SALİH EVLATLAR NASİP ETSİN...(AMİN)
ya bende 7 haftalık hamileyim ama doktora gitsem kalp atışlarını duyabilirmiyim bebişimin.5.haftada keseyi görmüştük ama kalp atışını duyamamıştık sabırsızlıkla bekliyorum...
ya bende 7 haftalık hamileyim ama doktora gitsem kalp atışlarını duyabilirmiyim bebişimin.5.haftada keseyi görmüştük ama kalp atışını duyamamıştık sabırsızlıkla bekliyorum...
hamile olduğumu öğrendiğimden beri nerdeyse her hafta dr. gittim. birinde sevindiysem diğerinde ağlaya ağlaya evime döndümbebeğimin büyümesi için gerekli süreç normal devam etmiyor. kesem 10 hafta oldu nerdeyse ama bebeğim 6. hafta içinde kaldı. haftada 2 gün filan büyüyor. kalp atışlarını gördüm ama çok yavaş..herşeye hazır ol diyo dr. halbuki ne çok sevinmiştim öğrendiğimde, ne hayaller, ne umutlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?