- 27 Temmuz 2012
- 126
- 3
- 316
canım benim hemen umutsuzluga kapılma dur bakalım rızkı varsa dogacak zaten .. bu arada kız bebeklerin gelişimi daha yavas oluyormus erkekler biraz daha önce gelişiyormus böyle birsey olabilir belki sakin olmaya calış dua et..insallah hersey yoluna girr[/QUOTE
Insallah canim.Herseyi birden silmis degilim zaten ama yavas yavas kotu ihtimalede alistiriyorum kendimi. Insallah dedigin gibidir. Dua edip beklemekten baska yapicak bisey kalmadi bize
hayırlısı olsun canım.benimde ilk hamileliğimde 9 haftaya kadar kalp atışını duymayı bekledik canlanmadı,4 gün önce kürtaj oldum raporlu yatıyorum şimdi.ikincisine artık...Kızlar doktora gittim kalp atışı yok bebeğin bir hafta daha bekleyelim dedi doktorum ama anladığım bebek canlanmayacak doktorun tavrından öyle anladım birde bedenimdeki değişiklikler son buldu açıkçası memelerimdeki hassasiyet anında kesildi allahım nasıl bir mekanizma yarattıysa.....sanırım perşembeye kürtaj görünüyor. İkinci de olmadı Allah'ın hakkı üç kısmet.... Paylaşmak istedim herkese hayırlı hamilelikler diliyorum.......
kızlar nerelerdesiniz, bu ne sessiz bir topic böyle.
canım belki de herkes ilk 3 ay riskinin geçmesini bekliyodur benim gibi :) hala yatıyorum, kanamam yok bir haftadır ama çok ilginç doktor ultrasonla baktığında kanama görüyodolayısıyla yatmaya devam..
benim içinde büyük bir süpriz oldu... sanki içime doğmuştu daha günüm geçmeden öylesine test aldım ve iki çizgi çıktı.şaşkındım çünkü ilk çocuğumda bana süpriz olmuştu buda.. rabbim herkezi çocuk sahibi yapsın...keseyi gördük hatta iki gün önce kalp atışlarını bile duydum o bambaşka bir duygu... inşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı sıhatli çocuklar dünyaya getiririz
aynen hepimiz beklemedeyiz.banada yorulma ,ayakta kalma,gezme dedi doktor.bugun misafirim vardı baya yoruldum .yemek yaptım ama hiçbirinden yiyemedim.tiksindim herşeyden.kusmam yok ama mide bulantısı ve tiksinme hat safhada bende.maden suyuna limon sıkınca rahatlıyorum.tabi onun içinde midemde biraz bişey olması lazım.şuan yine açım ama ne yiyeceğimi bilemiyorum.
mide bulantisi icin zencefil kullananlar varmi iyi geldigini duymustum bende aldim denemedim henüz kullanmak isteyen ollursa haberiniz olsun
bak bu güzel bi haber işte :)bulantıların varsa demekki bebegin sağlıklı çok şükür..
bendede 4 gündür bulantı başladı.. ilk çocuğumda da doğum yapana kadar sürmüştü inşallah bu okadar uzun sürmez...aynen katılıyorum bulantı varsa bebek gelişiyor demektir...:
ben de hiiiç bulantı yok yaaa...( bebeğim gelişmiyor mu yoksa ((((
Bugün gebeliğime son verildi... 9 haftalık bebeğimin kalbi durmuş...bakalım 2 ay sonra 3. denemede ne olacak...
Bugün gebeliğime son verildi... 9 haftalık bebeğimin kalbi durmuş...bakalım 2 ay sonra 3. denemede ne olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?