Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

hayırlısı olsun canım.benimde ilk hamileliğimde 9 haftaya kadar kalp atışını duymayı bekledik canlanmadı,4 gün önce kürtaj oldum raporlu yatıyorum şimdi.ikincisine artık...

benim içinde büyük bir süpriz oldu... sanki içime doğmuştu daha günüm geçmeden öylesine test aldım ve iki çizgi çıktı.şaşkındım çünkü ilk çocuğumda bana süpriz olmuştu buda.. rabbim herkezi çocuk sahibi yapsın...keseyi gördük hatta iki gün önce kalp atışlarını bile duydum o bambaşka bir duygu... inşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı sıhatli çocuklar dünyaya getiririz

kızlar nerelerdesiniz, bu ne sessiz bir topic böyle.

canım belki de herkes ilk 3 ay riskinin geçmesini bekliyodur benim gibi :) hala yatıyorum, kanamam yok bir haftadır ama çok ilginç doktor ultrasonla baktığında kanama görüyo dolayısıyla yatmaya devam..

mide bulantisi icin zencefil kullananlar varmi iyi geldigini duymustum bende aldim denemedim henüz kullanmak isteyen ollursa haberiniz olsun

canım belki de herkes ilk 3 ay riskinin geçmesini bekliyodur benim gibi :) hala yatıyorum, kanamam yok bir haftadır ama çok ilginç doktor ultrasonla baktığında kanama görüyo dolayısıyla yatmaya devam..

aynen hepimiz beklemedeyiz.banada yorulma ,ayakta kalma,gezme dedi doktor.bugun misafirim vardı baya yoruldum .yemek yaptım ama hiçbirinden yiyemedim.tiksindim herşeyden.kusmam yok ama mide bulantısı ve tiksinme hat safhada bende.maden suyuna limon sıkınca rahatlıyorum.tabi onun içinde midemde biraz bişey olması lazım.şuan yine açım ama ne yiyeceğimi bilemiyorum.

hayırlı olsun çok sevindim senin adına.kalp atışını duymayı hepimize nasip etsin Allah.

bak bu güzel bi haber işte :)bulantıların varsa demekki bebegin sağlıklı çok şükür..

bak bu güzel bi haber işte :)bulantıların varsa demekki bebegin sağlıklı çok şükür..

bendede 4 gündür bulantı başladı.. ilk çocuğumda da doğum yapana kadar sürmüştü inşallah bu okadar uzun sürmez...aynen katılıyorum bulantı varsa bebek gelişiyor demektir...:

bendede 4 gündür bulantı başladı.. ilk çocuğumda da doğum yapana kadar sürmüştü inşallah bu okadar uzun sürmez...aynen katılıyorum bulantı varsa bebek gelişiyor demektir...:

ben de hiiiç bulantı yok yaaa... ( bebeğim gelişmiyor mu yoksa ((((

yok canım olumsuz düşünme hemen.. benimki sadece bi genelleme sonucta her hamilelik farklı olur.. annem mesela karnım şişmese kendim bile inanmazdm hamile olduğuma der hep.. ne bulantı ne aşerme ne de karın ağrısı hiçbişey olmazmış.. farklıdır herkesn belirtisi yani korkma..

canım benim sen şanslı olanlardansın.. şükret ki mide bulantısı çekmiyorsun.... herkez mide bulantısı çekecek diye birşey yok ki . bebeğin gelişimiylede alakası yok sadece bazılarımızın yani benim gibi mesela mide hassas oluyor ve bulantı sonucu...

Merak etme dua et:) bnim eltiminde ilk gebeliğinde midesi hiç bulanmamış şuan 2.ye hamîle tam tersi oldu ilk gebeliği nden olan kızı da gayet sağlıklı elhamdülillah 6 yaşı bitmek üzere

Bugün gebeliğime son verildi... 9 haftalık bebeğimin kalbi durmuş...bakalım 2 ay sonra 3. denemede ne olacak...

Rabbim yardımcın olsun.. Hayırlı sağlıklı Salih evlatlar nasip etsin inşallah ilk gebeliğin neden olmadı acaba genetik bîle sorun mu var test yapılacak mı merak ettim açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…