Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

kızlar çok midem bulanıyo ama kusmam yok 1 haftadır midem kötü çok yemek yemek istiyorum ama bulantıdan yiyemiyorum yesemde bulanıyo akşama kadar geçmiyo ne yapsam midem rahatlar iştede çalışıyorum çok rahatsız ediyo çalişamicak durumda oluyorum 6 haftadayım bu haftaya kadar hiçbişeyim yoktu galiba iş konusunda beni çok zorlicak çalışmayada ihtiyacım var bi çözümünüz varmı bildiniz birşey.

Ah ahhh öyle başlıyor zaten haftaya kusmaya da başlarsın büyük ihtimalle.malesef ne denesem çözüm bulamadım kimîsine beyaz leblebi kimisine çubuk kraker iyi gelmiş sende dene istersen ama bana malesef iyi gelen tek şey sabah yiyebilirsem ve bunu da çıkarmassam öğleden sonra iyi oluyorum tabî yatarak yiyorum ve 2saat kıpırdamıyorum bulantı geldîkçe de derin nefes alıyorum:))

bana sütü ii geldi,dene istersen

bir haftadır benimde midem bulanıyor.. ama bugün uyandığım gibi sabah kahvaltı yaptım.. sonra dışarı çıktım temiz hava yani ve şuana kadar mide bulantım yok... demek temiz hava ve sabah kahvaltısı ama erkeden uyandığınız gibi yapın iyi geliyor herhalde:)

benimde öyle yeni farkettim temiz hava aldımda bulantı geçiyo bide grip olmuşum hep mahvoldum mide bulantısı ve baş ağrısı ikisi bir arada çok zor oluyo kussam keşke kusamıyorum sadece bulantı kötü yapıyr ama yinede şükrediyorum bebeğim sağlıklı olsunda benim ne yaşadım önemli deil benimki şikayet deil belki geçirecek çözüm. çözüm yoksada bebeğim sağlıklı doğması için herşeyine katlanırım artık.

yinede çok sağolun kızlar yaerdımcı oldunuz için çubuk kırakeri sütüde denedim gözüm gördü midem kabul etmiyosa bulanıyo yemek isteyipte midem bulanmıyosa yiyebiliyorum am nadirrr bebeklerimiz sağlıklı olsunda

Tebrikler, ben de 21 şubatta öğrendim. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin:)

herkesin günü aydın olsun..
kızlar dün gece baş ağrısından uyuyamadım ( hala sol tarafım şiddetli derecede ağrıyo ki benim başımın ağrıdığı çok nadirdir.. hamilelik belirtilerinden birimidir bilemiyorum tabi.. sizlerde var mı bu tip bi ağrı?

ben de hafifi dercede migren var normalde.hamilelikte bir kere başım ağrıdı.sol tarafta bi noktada bi ağrı.bende yaklaşık bir saat buz torbası koydum, azaldı sonra uydum ve kalktığımda geçmişti.

artık 12. haftaya girdim bn ve bulantılar falan azaldı baya inşallah hepinizkide geçer. 15 gün işe gidemedim şimdi başladım işime.:)
bitio yani bulantılar sıkmayın canınızı:)

merhaba yeşil elma yiyebilirsen onu ye beni acayip rahatlatıyor

bugün doktora gittim kızlar... 7 hafta 6 günlük 14 mm ... kalp atışlarıda gayet iyi herşey yolunda dedi doktor... ama bende grip oldum vitamin verdi bakalım... herkeze sağlıklı gebelikler....

arkadaşlar benim mide bulantım ve kusmalarım çok fazla, artık kanıksadım normal bir olaymış gibi gidip kusuyorum, üç haftadır böyleydi ama bu gün biraz zorlandım kusarken ve biraz kahverengi şeklinde akıntım oldu çok endişelendim, doktora gitmelimiyin sizce, hiç akıntısı olan var mı, çok korkuyorum bişey olacak diye....

Bir şey olacağını zannetmiyorum çünkü hemen hemen çoğu însan da oluyo kahve lekelenme ..art seni görünce korktum ya bn 12.haftayı bekliyorum o zaman geçer dediler ya bnm de geçmezse Allah korusun ..şimdî B'nde senin gibi günlük görev edindim ama geçmesini de istiyorum tabii senin kaç haftadır böyle acaba??

canım üç haftayı geçkindir hergün , günde bir kaç defa kusuyorum, ama yaklaşık 3-4 gündür günde bir defaya indi, çok sevindirici inşallah yavaş yavaş geçer, çok yorucu birşey, doğru düzgün beslenemediğim için vicdan azabı duyuyorum, bebeğimi güzel besleyemiyorum diye, rabbim hayırlısını versin inşallah 12 den sonra geçer :)

Kizlar hamile oldugumu ogrendim...
Aslinda ilk doktor testi negatif cikti, sonra tekrar kan testi istedim ve pozitif cikti.....

arkadaşlar çok dertliyim .. doktorun verdiği vitamin midemi dahada fazla bulandırıyor.... ne yapacam bilmiorum.. ilk çocuğumdada hiçbir ilacı kullanamamıştım şimdide aynı yakında kanımda düşmeye başlar kan ilacıda kullanamıyacam bu gidişle offf..

Mide bulantılarının max olduğu dönem 9. Hafta kan hapının acelesi yok 13haftadan sonra mide bulantularının geçince kullanırsın inşAllah..

Arkadaşlar mide bulantılarınız inşaAllah zamanla geçer..
Benim 11+3 haftalık oldu. Mide bulantısı çok çektim, fakat kusma olmadı..
Daha çok çubuk kraker tavsiye ediyorlar. Fakat benim bulantılarıma hep ekşi yiyecekler iyi geldi..
Portakal, kivi, çilek çok iyi geldi bulantılarıma.. Belki ekşi yeşil elma da olabilir, denemedim..
1 haftadır bulantım yok denilecek kadar az.. Sanırım geçti..
Rabbim yardımcın/mız olsun..

merhabalar...arkadaşlar ben de aranıza dün katıldım.gebelik öncesi de hep yorumlarınızı okuyup kendime paylar cıkardım şimdi de yine bizzat size ihtiyacım var..hikayemi yazayım,tecrübelerinizle yardımcı olursanız iyi geleceğine eminim...

ben sat’a göre 7 hafta 5 günlük hamileyim ama kesem 11mm.ve bebeği göremedik.2 hafta önce de 6mm idi.gelişimini yetersiz buldu doktorum ve hemen kürtaj yapmalıyız dedi. okuduğum yorumlar 9.haftaya kadar beklenmesi gerektiğini yazıyor. ben de beklemeli miyim yoksa size göre de kesem olması gerekenden küçük ve sağlıksız bir gebelik yaşıyor olabilir miyim?
sizlerde buna benzer bir durum yaşayanlar oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…