kızlar çok midem bulanıyo ama kusmam yok 1 haftadır midem kötü çok yemek yemek istiyorum ama bulantıdan yiyemiyorum yesemde bulanıyo akşama kadar geçmiyo ne yapsam midem rahatlar iştede çalışıyorum çok rahatsız ediyo çalişamicak durumda oluyorum 6 haftadayım bu haftaya kadar hiçbişeyim yoktu galiba iş konusunda beni çok zorlicak çalışmayada ihtiyacım var bi çözümünüz varmı bildiniz birşey.
kızlar çok midem bulanıyo ama kusmam yok 1 haftadır midem kötü çok yemek yemek istiyorum ama bulantıdan yiyemiyorum yesemde bulanıyo akşama kadar geçmiyo ne yapsam midem rahatlar iştede çalışıyorum çok rahatsız ediyo çalişamicak durumda oluyorum 6 haftadayım bu haftaya kadar hiçbişeyim yoktu galiba iş konusunda beni çok zorlicak çalışmayada ihtiyacım var bi çözümünüz varmı bildiniz birşey.
Ah ahhh öyle başlıyor zaten haftaya kusmaya da başlarsın büyük ihtimalle.malesef ne denesem çözüm bulamadım kimîsine beyaz leblebi kimisine çubuk kraker iyi gelmiş sende dene istersen ama bana malesef iyi gelen tek şey sabah yiyebilirsem ve bunu da çıkarmassam öğleden sonra iyi oluyorum tabî yatarak yiyorum ve 2saat kıpırdamıyorum bulantı geldîkçe de derin nefes alıyorum:))
bir haftadır benimde midem bulanıyor.. ama bugün uyandığım gibi sabah kahvaltı yaptım.. sonra dışarı çıktım temiz hava yani ve şuana kadar mide bulantım yok... demek temiz hava ve sabah kahvaltısı ama erkeden uyandığınız gibi yapın iyi geliyor herhalde:)
Ben bugün hamile olduğumu öğrendim...şoktayım...umutlarım azalmıştı artık...4 yıl sonra oldu sonunda...5 ay önce laparoskopi olmuştum tüplerim açılmıştı
Adet tarihimi unutmuştum saçımı boyayacaktım dur bi test yapayım dedim iki çizgi çıktı hemen eşimi aradım ağlaya ağlaya hastaneye gittik sonucu zor bekledik beta hcg 1200 küsür çıktı.Mevlid Kandilinde çok dua etmiştim şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin başına kızlar dua edin bana sağlıkla kucağıma alayım.çok tuhaf hissediyorum kendimi ....
2013 uğurlu geldi bize yaşasın......
herkesin günü aydın olsun..
kızlar dün gece baş ağrısından uyuyamadım( hala sol tarafım şiddetli derecede ağrıyo ki benim başımın ağrıdığı çok nadirdir.. hamilelik belirtilerinden birimidir bilemiyorum tabi.. sizlerde var mı bu tip bi ağrı?
arkadaşlar benim mide bulantım ve kusmalarım çok fazla, artık kanıksadım normal bir olaymış gibi gidip kusuyorum, üç haftadır böyleydi ama bu gün biraz zorlandım kusarken ve biraz kahverengi şeklinde akıntım oldu çok endişelendim, doktora gitmelimiyin sizce, hiç akıntısı olan var mı, çok korkuyorum bişey olacak diye....
Bir şey olacağını zannetmiyorum çünkü hemen hemen çoğu însan da oluyo kahve lekelenme ..art seni görünce korktum ya bn 12.haftayı bekliyorum o zaman geçer dediler ya bnm de geçmezseAllah korusun ..şimdî B'nde senin gibi günlük görev edindim ama geçmesini de istiyorum tabii senin kaç haftadır böyle acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?