endişelenme bendede çok panik atak vardı ben adetimi 5 gün geçti 42 idi dotr yeterli değil dedi 2 gün sonra 477 oldu çok panikleyip ağlamıştım sağolsun burda kızlar özellikle angelic çok destek oldu ve 2 gün önce kesemi gördüm merak etme bendede bulantı ilk zaman vardı ve şuanda yok kesildi bulantı bünyeden bünyeye değişirmiş sordum dktora korkma inşallah bebeğini görürsün
kızlar benımde en son adetim 10 ocaktı değerim 306 çıktı.doktor normal dedi ama burda biri yazmışs 800 lü değeri var riskli demiş.kafam karıştı benım kı ondan az 3 gün aramız olmasına karşın
hee aman öyle olsun hayırlı olsun senindetatlım merhaba hayrlı olsun öncelikle ...bnm satta 8 ocak ..9 sun,batta 270 çıktı benimde..herkesin farklıdır vuslat günü:))
ben de hamileyimmm :)
daha 4 haftalık bugün kan testi verdm ßhcg 619,93 çıktı. Folik asit kullanmaya başlamamıştım doktor multivitamin verdi, adı decavit içinde her şey var. Bulantılar için de dramamine verdi.
Kızlar aslında hepimiz burda ne tetkikler yaptırdığımızı, ne durumda olduğumuzu, aldığımız kilolarıYaptığımız hazırlıkları Paylaşsak iyi olmaz mı?
hee aman öyle olsun hayırlı olsun seninde
Merhaba arkadaşlar bu benim ilk mesajım..
Bir süredir bu siteyi takip ediyordum ama daha çok vajinismus bölümünü :) Sadece diğer kullanıcıların yorumlarını okuyarak bile çok şey kazandım ve atlattım çok şükür. Dün akşam da hamile olduğumu öğrendim :) Gebelik testimde ikinci çizgi çok net çıktı. Rabbim isteyen herkese nasib etsin. Hamile olanlara kolay doğumlar nasib etsin :))
Bu arada ben esnafım ve parfüm satıyorum,inşaAllah parfüm kokusundan tiksinmem yoksa işimi yapamam
kızlar bende dün 4+5 günlük hamileyim.ilk gebeliğim fetal anomaliden dolayı almışlardı.daha sonra bir de düşük yapmıştım.şimdi çok korkuyorum.bu korkularımı nasıl yencem bilmiyorum 2 senedir hamile kalamıyordum.bebeğime bişey olacak diye aklım çıkıo
kızlar benımde en son adetim 10 ocaktı değerim 306 çıktı.doktor normal dedi ama burda biri yazmışs 800 lü değeri var riskli demiş.kafam karıştı benım kı ondan az 3 gün aramız olmasına karşın
Canım bana değerin iyi gibi geldi,önceki değerin kaçtı acaba?Olumlu düşün,kendini strese sokma,Rabbimin izniyle herşey yolunda gider.
cok tesekkr ederim inş şu keseciği bi görebilsemmm günlerde geçmek bilmiyor...
arkadaşlar beniiiimmm. dün gece evde gebelik ve ovulasyon testlerinde pozitifi görmüştüm ya bugün kan testi yaptırdım. adetimin 27. günündeyim değerim: 94.04 çıktı. Doktor hamilesin ama daha erken 2 gün sonra gel artarsa sağlıklı gelişiyordur dedi.
kızlar 4+6 günlüğüm ama karnımda hiç bir belirti hissetmiyorum çok mu erken.mesela bazıları tık tık atıo falan dıyorlar bende yok olan var mı
İşte sanki onu da hissetmiyorumcanım özellikle ilk gebelikte 18-20 . Haftalara kadar bebeğin hareketleri hissedilmez ...bu haftaların öncesinde hissedilen kelebek uçuşları gibİ HİSLER bağırsak hareketlerindeN ibarettir.......................................................
işte sanki onu da hissetmiyorum
kızlra nasıl gidiyo hamilelik.zorlanan var mı?
ben brzck zorlanıyorumda merak ettim sizide:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?