Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

canımsın :)))))))))))

kızlar benımde en son adetim 10 ocaktı değerim 306 çıktı.doktor normal dedi ama burda biri yazmışs 800 lü değeri var riskli demiş.kafam karıştı benım kı ondan az 3 gün aramız olmasına karşın

tatlım merhaba hayrlı olsun öncelikle ...bnm satta 8 ocak ..9 sun,batta 270 çıktı benimde..herkesin farklıdır vuslat günü:))

olar ..hayırlı olsun canım..vaginal ultrasonla baktı mı dr?

şimdiden hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
bende yeni üye oldum inş ilerki zamanlardada çok faydasını görürüz :)

şimdiden hayırlı uğurlu olsun iyi düşünelim iyi olsun allah herkese nasip etsin bir bebek..

cnm endişelenme benimki 2 kat olmadığı için betamın yavas büyümesinden kaynaklı tehlike var dedi 48 saat te bir katlarına ulasıyor dr un normal demiş daha nie korkuyosn

arkadaşlar beniiiimmm. dün gece evde gebelik ve ovulasyon testlerinde pozitifi görmüştüm ya bugün kan testi yaptırdım. adetimin 27. günündeyim değerim: 94.04 çıktı. Doktor hamilesin ama daha erken 2 gün sonra gel artarsa sağlıklı gelişiyordur dedi.

hayırlı uğurlu olsun bebeğin

kızlar 4+6 günlüğüm ama karnımda hiç bir belirti hissetmiyorum çok mu erken.mesela bazıları tık tık atıo falan dıyorlar bende yok olan var mı

kızlar 4+6 günlüğüm ama karnımda hiç bir belirti hissetmiyorum çok mu erken.mesela bazıları tık tık atıo falan dıyorlar bende yok olan var mı

canım özellikle ilk gebelikte 18-20 . Haftalara kadar bebeğin hareketleri hissedilmez ...bu haftaların öncesinde hissedilen kelebek uçuşları gibİ HİSLER bağırsak hareketlerindeN ibarettir.......................................................

Son düzenleme:
İşte sanki onu da hissetmiyorum

şubat 11 itibari ile almış olduğum testten ve rahatsızlanıp aynı gece doktora gitmemden bende öğrenmiş bulunuyorum ki 6 haftalık hamileyim yalnız bu benim ikinci hamişliğim 2 yaşında bir kızım var ailece hem sevindik hem şaşırdık eşimle yazdan sonra planlıyorduk bu bebişi nasip kısmet hayırlısıyla inşallah sağ salim kucağımıza alırız bu yavrumuzu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…