Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

bu ilaçları kullanan varmı arkadaşlar. LUCRİN ,GONAL F , MENOGON ,OVİTREL ..NASIL KULLANILIR NE ZAMAN BAŞLANIR 21. GÜN KULLANIMI İÇİN GEL DEMİŞTİ CUMAYA GİDECEM İNŞ
canım uzun protokol olacak gibi bu ilaçlarla. önce adetin 21. günü lucrin ile başlıyorsun lucrin yumurtalıkları baskılıyor. içinde çok az var gibi ama hiç bitmiyor korkma:) sonraki adetin 3. günü de gonal ve menogona başlıyorsun dozunu doktorun söyleyecek ki bunlar da yumurta gelişimini sağlıyor yeterli sayı ve büyüklüğe ulaştığında da ovitrelle kullanacaksın. o da yumurta çatlatma iğnesi. sonra ver elini opu . hayırlı olsun tedavin

bu arada iki gündür canım çok sıkkın dökeyim size acık. ilk tedavimde bi türlü anlamadıkları anlasalar da yanlış anladıkları için ikinci tedavimi eşimin ailesine söylemedik. onlarda sürekli soruyormuş eşime ne zaman başlayacaksınız diye. negatifi alınca eşim söylemiş. insan bi kez arayıp ta kızım neler yaşamışın çok üzüldük dua ediyoruz vs demez mi? demediler kırgınım ama sorun etmedim (yeri zamanı gelinceye kadar saklıyorum:):)) bunu geçtim geçen akşam yemeği orda yiyoruz bana demez mi kayınbabanın yanında bilmem kim maydanoz yemiş de iki sene sonra çocuğu olmuş. rabbim nasıl bi sabır verdi de sustum ya düşündükçe deli oluyorum bizim sorunumuz morfoloji ve oğlundan olduğunu kendi de çok afedersiniz eşek gibi biliyor laf mı bu şimdi. eşime dedim bak dedim iki yıl sonra maydanozdan çocukları olmuş sen de ye bari belki tutar
rabbim bizi cahil cehaletinden sen koru...

ah arkadasim..bu isler zor..bazen ben de diyorum kötü niyetlerinden demiyolar belki ama bazen insanin cok zoruna gidebiliyor bi takim cümleler. benim kayinvalidem tedavi süresince per aramadi ama sebebide görümcem. saolsun Allah razi olsun ondan ince fikirlidir. annesi her aramak istediginde durdurmus anne arama kizi baski altina sokarmis gibi. cok dua ettim ona beni bukadar düsünmesine mutlu oldum

kendin demişssin cahil cühala diye. size tavsiye ne kadar sorarlarsa sorsunlar birdahakine hiç söylemeyim. bırak merak etsinler. onlar için eşini de kırma sakın gereksiz çünkü. sonraki tedavinde hamile kaldığında da uzunca süre söyleme. ara verdik de, yorulduk de, dr öyle dedi de, maydanoz yiyorum de ama tedaviyi söyleme. çünkü insanlar manasızca seni kırmaya çalışabilşyorlar. kendi mutluluklarını senin mutsuzluğunla besliyor çünkü o kadar mutsuzlar ki aslında o kadar sevgisizlerki. canını hiç sıkma. toparla kendini. dalga geç onlarla yüreğine ulaşmalarına izin verme hatta onların yüreği için dua et. yürekleri temizlensin diye. ben çok iyi anlıyorum seni. ben bırak kv yi kendi aileme daha söylemedim düşün. :) içim yanıyor paylaşamadığım için ama bunu kendileri istediler. şimdi yüreğime eşim haricinde ve inşallah evladım haricinde kimse ulaşamaz. bu süreç bana beni anlattı

Doga14 papyonkilikli ben de beni kirabilecek insanlardan uzak durdum. ailem arkadaslarim bana bitakim ufak tefek de olsa sorunlari yansitmadi. kabiz olmamak icin kuru erik kayisi vs yedim. hergün bir avuc findik fistik yedim. transferden sonra 3 gün genelde uzandim. sonrasinda ciktim ben de yavas kisa yürüyüsler yaptim. calismadim ama vaktimi sürekli evdede gecirmedim. arkadasima, anneme vs gittim. sigarayi maalesef tüm birakamamistim o dönemde ama en fazla günde iki tane iciyordum. hamile oldugumu ögrendigim gün biraktim 10 gündür icmiyorum sükür.

en cok korktugum insan Tipi baskasinin mutlulugundan mutluluk cikaran insanlar. .korkunc..insanlik disi..
coklu halde kadinlarin toplandigi ortamlardan kacinir olmustum artik. bilmiyolar ama tahmin ediyorlardi herhalde bebis konusunu canimi acitircasina bitakim insanlar (ki dost arkadas vs degiliz) beni her gördüklerinde AAAA hamilemisin sorusu soruyordu. artik gözümdeki aciyi görmek icin mi bilmiyorum. benim ahdim var. Allah izin veririse bir bebegim oldugunda,yasim ilerlediginde hicbir kadina bebek düsünmüyomusun sorusunu sormicam...bu dengesizligi hic yapmicam kendime söz verdim

Hay Allah, canım sen sıkma canını, kayınvalideler oğullarına toz kondurmaz. Benim de eşimin de ikinci evliliğimiz. Eşim ilk evliliğinde de çok uğraşmış ama ne hikmetse ilk eşi eşimden kaynaklandığını hiç söylememiş. Biz evlendikten sonra öğrendik. Kayınvalidem eski gelininde buluyordu sorunu. Birgün ben de patladım kızın günahına girme sorun eşimde diye. O da olabilir kızım sorun kimde olursa olsun ayıp değil ya oğlumdaysa elimizden geleni yaparız dedi hayret ettim. Tedaviye başladığımızda benimde rezerv azlığımı duyunca aklınca biraz mutlu oldu. Neyse herşeyi Rabbime havale ediyorum ben. Sen de kulaklarını tıka aldırma boşver. Stres kendinden olabilecek bebişlere bile engel biliyorsun...

sesli güldüm çok güzelmiş çok yaşa emi

canım aynı durum bende de benim de ikinci evliliğim 8 aylık evliyiz....ilk evliliğim 1.5 yıl sürdü kendisinde varikosel vardı olmadı çocuğum yok..şimdiki eşimin çocuğu var veeeeee tedaviye başladık iki ay önce şoook eşimin spermi yerlerde % 5 harekeet ,2 milyon sayı ,morfoloji 1 ...kayınvalidem ve akrabalar sorun bende diye kesin gözüyle bakmışlardı tabi bende de rezerv azlığı var ..tedaviye başlayana kadar da sorun bendeydi yani üzülsem mi sevinsem mi bilemedim şimdi de tüp bebeğe başlayacağız normal yolla olmaz dedi doktor

jonguil canım yeni gördüm sonucunu çok üzüldüm rabbim inşallah dilediğin gibi doğal yolla verir. çok emeğin var topikte senin yerin ayrı canım benim maşallah gıpta ettim sana metanetlisin de:)
Sağol Canım ne yapalım allah istemeyince olmuyor demek ki sınavım bitmemiş hala. inşallah tez zamanda nasip eder

canım sonraki adetin derken 18 mart gibi bekliyorum bir dahaki adet dönemine mi başlarım iğneye

canım sonraki adetin derken 18 mart gibi bekliyorum bir dahaki adet dönemine mi başlarım iğneye
canım sen 21. gün lucrine başladın mı? başlamadıysan 18 mart adetinin 21. günü lucrin başlayıp nisan adetinle de diğerlerine başlarsın diye düşünüyorum. tabi benim bilmediğim farklı bi yöntem uygulanacak olabilir ya da 18 mart adetinin 2. günü direk iğnelere başlayacak olabilrsin ah bu beklemeler belirsizlikler yok mu:)

yarın doktora gidecem ilaçların kullanımı anlatacak sanırım o kadar para döküyoruz cahil cahil tedavi oluyoruz ağızlarını bıçak açmıyor bir umut işte..yarın 20. günüm oluyor 27 günde bir olurum adeti..21. gün bu cumartesi oluyor canım

rabbim maddi manevi güc versin. insallah en tez zamanda saglikla, sihatle ve hayirlisiyla kavusursun evladina.

Allahım güç kudret versin. yüreğine ferahlık versin en kısa zamanda.

Canımm, Rabbim çok büyük. Üzülme diyemem elinde değil biliyorum. En kısa zamanda kucağın dolsun ve yuvan şenlensin inşallah...Rabbim tekrar deneyebilecek güç ve derman versin..

Tatlım valla seni çok iyi anlıyorum biliyorsun dün bende negatif sonuç aldım ama rabbim sabrini veriyor canım. Rabbim manevi güç versin inşallah

Kizlar Allah razi olsun.. Rabbim bu zamanda nasip etmemis demekki vardir bu istede hayir.. Allah isteyen herkese nasip etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…