- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
canım tam olarak kaçıncı günün ?Inşallah canım benim hepimiz sırayla görelim duyalimm minislerimizi
canım uzun protokol olacak gibi bu ilaçlarla. önce adetin 21. günü lucrin ile başlıyorsun lucrin yumurtalıkları baskılıyor. içinde çok az var gibi ama hiç bitmiyor korkma:) sonraki adetin 3. günü de gonal ve menogona başlıyorsun dozunu doktorun söyleyecek ki bunlar da yumurta gelişimini sağlıyor yeterli sayı ve büyüklüğe ulaştığında da ovitrelle kullanacaksın. o da yumurta çatlatma iğnesi. sonra ver elini opu . hayırlı olsun tedavinbu ilaçları kullanan varmı arkadaşlar. LUCRİN ,GONAL F , MENOGON ,OVİTREL ..NASIL KULLANILIR NE ZAMAN BAŞLANIR 21. GÜN KULLANIMI İÇİN GEL DEMİŞTİ CUMAYA GİDECEM İNŞ
ah arkadasim..bu isler zor..bazen ben de diyorum kötü niyetlerinden demiyolar belki ama bazen insanin cok zoruna gidebiliyor bi takim cümleler. benim kayinvalidem tedavi süresince per aramadi ama sebebide görümcem. saolsun Allah razi olsun ondan ince fikirlidir. annesi her aramak istediginde durdurmus anne arama kizi baski altina sokarmis gibi. cok dua ettim ona beni bukadar düsünmesine mutlu oldumbu arada iki gündür canım çok sıkkın dökeyim size acık. ilk tedavimde bi türlü anlamadıkları anlasalar da yanlış anladıkları için ikinci tedavimi eşimin ailesine söylemedik. onlarda sürekli soruyormuş eşime ne zaman başlayacaksınız diye. negatifi alınca eşim söylemiş. insan bi kez arayıp ta kızım neler yaşamışın çok üzüldük dua ediyoruz vs demez mi? demediler kırgınım ama sorun etmedim (yeri zamanı gelinceye kadar saklıyorum:):)) bunu geçtim geçen akşam yemeği orda yiyoruz bana demez mi kayınbabanın yanında bilmem kim maydanoz yemiş de iki sene sonra çocuğu olmuş. rabbim nasıl bi sabır verdi de sustum ya düşündükçe deli oluyorum bizim sorunumuz morfoloji ve oğlundan olduğunu kendi de çok afedersiniz eşek gibi biliyor laf mı bu şimdi. eşime dedim bak dedim iki yıl sonra maydanozdan çocukları olmuş sen de ye bari belki tutar
rabbim bizi cahil cehaletinden sen koru...
kendin demişssin cahil cühala diye. size tavsiye ne kadar sorarlarsa sorsunlar birdahakine hiç söylemeyim. bırak merak etsinler. onlar için eşini de kırma sakın gereksiz çünkü. sonraki tedavinde hamile kaldığında da uzunca süre söyleme. ara verdik de, yorulduk de, dr öyle dedi de, maydanoz yiyorumbu arada iki gündür canım çok sıkkın dökeyim size acık. ilk tedavimde bi türlü anlamadıkları anlasalar da yanlış anladıkları için ikinci tedavimi eşimin ailesine söylemedik. onlarda sürekli soruyormuş eşime ne zaman başlayacaksınız diye. negatifi alınca eşim söylemiş. insan bi kez arayıp ta kızım neler yaşamışın çok üzüldük dua ediyoruz vs demez mi? demediler kırgınım ama sorun etmedim (yeri zamanı gelinceye kadar saklıyorum:):)) bunu geçtim geçen akşam yemeği orda yiyoruz bana demez mi kayınbabanın yanında bilmem kim maydanoz yemiş de iki sene sonra çocuğu olmuş. rabbim nasıl bi sabır verdi de sustum ya düşündükçe deli oluyorum bizim sorunumuz morfoloji ve oğlundan olduğunu kendi de çok afedersiniz eşek gibi biliyor laf mı bu şimdi. eşime dedim bak dedim iki yıl sonra maydanozdan çocukları olmuş sen de ye bari belki tutar
ben devam edeyim. ben çok duygusal ve kırılgan bir insanım ilk olarak en yakınım bile olsa beni üzen kıran insanlardan uzak durdum. tedaviyi gözümde büyütmedim ,bu da önemli bencee. sigarayı zaten bırakmıştım yaklaşık 3 ay önce. nescafe hiç içmedim. transferden 3 gün sonra havanın da güzel olmasından dolayı kısa yürüyüşler yaptım. dualar ettim :)
en cok korktugum insan Tipi baskasinin mutlulugundan mutluluk cikaran insanlar. .korkunc..insanlik disi..kendin demişssin cahil cühala diye. size tavsiye ne kadar sorarlarsa sorsunlar birdahakine hiç söylemeyim. bırak merak etsinler. onlar için eşini de kırma sakın gereksiz çünkü. sonraki tedavinde hamile kaldığında da uzunca süre söyleme. ara verdik de, yorulduk de, dr öyle dedi de, maydanoz yiyorumde ama tedaviyi söyleme. çünkü insanlar manasızca seni kırmaya çalışabilşyorlar. kendi mutluluklarını senin mutsuzluğunla besliyor çünkü o kadar mutsuzlar ki aslında o kadar sevgisizlerki. canını hiç sıkma. toparla kendini. dalga geç onlarla yüreğine ulaşmalarına izin verme hatta onların yüreği için dua et. yürekleri temizlensin diye. ben çok iyi anlıyorum seni. ben bırak kv yi kendi aileme daha söylemedim düşün. :) içim yanıyor paylaşamadığım için ama bunu kendileri istediler. şimdi yüreğime eşim haricinde ve inşallah evladım haricinde kimse ulaşamaz. bu süreç bana beni anlattı
Hay Allah, canım sen sıkma canını, kayınvalideler oğullarına toz kondurmaz. Benim de eşimin de ikinci evliliğimiz. Eşim ilk evliliğinde de çok uğraşmış ama ne hikmetse ilk eşi eşimden kaynaklandığını hiç söylememiş. Biz evlendikten sonra öğrendik. Kayınvalidem eski gelininde buluyordu sorunu. Birgün ben de patladım kızın günahına girme sorun eşimde diye. O da olabilir kızım sorun kimde olursa olsun ayıp değil ya oğlumdaysa elimizden geleni yaparız dedi hayret ettim. Tedaviye başladığımızda benimde rezerv azlığımı duyunca aklınca biraz mutlu oldu. Neyse herşeyi Rabbime havale ediyorum ben. Sen de kulaklarını tıka aldırma boşver. Stres kendinden olabilecek bebişlere bile engel biliyorsun...bu arada iki gündür canım çok sıkkın dökeyim size acık. ilk tedavimde bi türlü anlamadıkları anlasalar da yanlış anladıkları için ikinci tedavimi eşimin ailesine söylemedik. onlarda sürekli soruyormuş eşime ne zaman başlayacaksınız diye. negatifi alınca eşim söylemiş. insan bi kez arayıp ta kızım neler yaşamışın çok üzüldük dua ediyoruz vs demez mi? demediler kırgınım ama sorun etmedim (yeri zamanı gelinceye kadar saklıyorum:):)) bunu geçtim geçen akşam yemeği orda yiyoruz bana demez mi kayınbabanın yanında bilmem kim maydanoz yemiş de iki sene sonra çocuğu olmuş. rabbim nasıl bi sabır verdi de sustum ya düşündükçe deli oluyorum bizim sorunumuz morfoloji ve oğlundan olduğunu kendi de çok afedersiniz eşek gibi biliyor laf mı bu şimdi. eşime dedim bak dedim iki yıl sonra maydanozdan çocukları olmuş sen de ye bari belki tutar
rabbim maddi manevi güc versin. insallah en tez zamanda saglikla, sihatle ve hayirlisiyla kavusursun evladina.Sonucum malesef negatif.. Rabbim kisa zamanda nasip etsin insallah herkese
sesli güldüm çok güzelmiş çok yaşa emibu arada iki gündür canım çok sıkkın dökeyim size acık. ilk tedavimde bi türlü anlamadıkları anlasalar da yanlış anladıkları için ikinci tedavimi eşimin ailesine söylemedik. onlarda sürekli soruyormuş eşime ne zaman başlayacaksınız diye. negatifi alınca eşim söylemiş. insan bi kez arayıp ta kızım neler yaşamışın çok üzüldük dua ediyoruz vs demez mi? demediler kırgınım ama sorun etmedim (yeri zamanı gelinceye kadar saklıyorum:):)) bunu geçtim geçen akşam yemeği orda yiyoruz bana demez mi kayınbabanın yanında bilmem kim maydanoz yemiş de iki sene sonra çocuğu olmuş. rabbim nasıl bi sabır verdi de sustum ya düşündükçe deli oluyorum bizim sorunumuz morfoloji ve oğlundan olduğunu kendi de çok afedersiniz eşek gibi biliyor laf mı bu şimdi. eşime dedim bak dedim iki yıl sonra maydanozdan çocukları olmuş sen de ye bari belki tutar
Allahım güç kudret versin. yüreğine ferahlık versin en kısa zamanda.Sonucum malesef negatif.. Rabbim kisa zamanda nasip etsin insallah herkese
Canımm, Rabbim çok büyük. Üzülme diyemem elinde değil biliyorum. En kısa zamanda kucağın dolsun ve yuvan şenlensin inşallah...Rabbim tekrar deneyebilecek güç ve derman versin..Sonucum malesef negatif.. Rabbim kisa zamanda nasip etsin insallah herkese
canım aynı durum bende de benim de ikinci evliliğim 8 aylık evliyiz....ilk evliliğim 1.5 yıl sürdü kendisinde varikosel vardı olmadı çocuğum yok..şimdiki eşimin çocuğu var veeeeee tedaviye başladık iki ay önce şoook eşimin spermi yerlerde % 5 harekeet ,2 milyon sayı ,morfoloji 1 ...kayınvalidem ve akrabalar sorun bende diye kesin gözüyle bakmışlardıHay Allah, canım sen sıkma canını, kayınvalideler oğullarına toz kondurmaz. Benim de eşimin de ikinci evliliğimiz. Eşim ilk evliliğinde de çok uğraşmış ama ne hikmetse ilk eşi eşimden kaynaklandığını hiç söylememiş. Biz evlendikten sonra öğrendik. Kayınvalidem eski gelininde buluyordu sorunu. Birgün ben de patladım kızın günahına girme sorun eşimde diye. O da olabilir kızım sorun kimde olursa olsun ayıp değil ya oğlumdaysa elimizden geleni yaparız dedi hayret ettim. Tedaviye başladığımızda benimde rezerv azlığımı duyunca aklınca biraz mutlu oldu. Neyse herşeyi Rabbime havale ediyorum ben. Sen de kulaklarını tıka aldırma boşver. Stres kendinden olabilecek bebişlere bile engel biliyorsun...
Sağol Canım ne yapalım allah istemeyince olmuyor demek ki sınavım bitmemiş hala. inşallah tez zamanda nasip ederjonguil canım yeni gördüm sonucunu çok üzüldüm rabbim inşallah dilediğin gibi doğal yolla verir. çok emeğin var topikte senin yerin ayrı canım benim maşallah gıpta ettim sana metanetlisin de:)
canım sonraki adetin derken 18 mart gibi bekliyorum bir dahaki adet dönemine mi başlarım iğneyecanım uzun protokol olacak gibi bu ilaçlarla. önce adetin 21. günü lucrin ile başlıyorsun lucrin yumurtalıkları baskılıyor. içinde çok az var gibi ama hiç bitmiyor korkma:) sonraki adetin 3. günü de gonal ve menogona başlıyorsun dozunu doktorun söyleyecek ki bunlar da yumurta gelişimini sağlıyor yeterli sayı ve büyüklüğe ulaştığında da ovitrelle kullanacaksın. o da yumurta çatlatma iğnesi. sonra ver elini opu . hayırlı olsun tedavin
Tatlım valla seni çok iyi anlıyorum biliyorsun dün bende negatif sonuç aldım ama rabbim sabrini veriyor canım. Rabbim manevi güç versin inşallahSonucum malesef negatif.. Rabbim kisa zamanda nasip etsin insallah herkese
canım sen 21. gün lucrine başladın mı? başlamadıysan 18 mart adetinin 21. günü lucrin başlayıp nisan adetinle de diğerlerine başlarsın diye düşünüyorum. tabi benim bilmediğim farklı bi yöntem uygulanacak olabilir ya da 18 mart adetinin 2. günü direk iğnelere başlayacak olabilrsin ah bu beklemeler belirsizlikler yok mu:)canım sonraki adetin derken 18 mart gibi bekliyorum bir dahaki adet dönemine mi başlarım iğneye
yarın doktora gidecem ilaçların kullanımı anlatacak sanırım o kadar para döküyoruz cahil cahil tedavi oluyoruz ağızlarını bıçak açmıyor bir umut işte..yarın 20. günüm oluyor 27 günde bir olurum adeti..21. gün bu cumartesi oluyor canımcanım sen 21. gün lucrine başladın mı? başlamadıysan 18 mart adetinin 21. günü lucrin başlayıp nisan adetinle de diğerlerine başlarsın diye düşünüyorum. tabi benim bilmediğim farklı bi yöntem uygulanacak olabilir ya da 18 mart adetinin 2. günü direk iğnelere başlayacak olabilrsin ah bu beklemeler belirsizlikler yok mu:)
rabbim maddi manevi güc versin. insallah en tez zamanda saglikla, sihatle ve hayirlisiyla kavusursun evladina.
Allahım güç kudret versin. yüreğine ferahlık versin en kısa zamanda.
Canımm, Rabbim çok büyük. Üzülme diyemem elinde değil biliyorum. En kısa zamanda kucağın dolsun ve yuvan şenlensin inşallah...Rabbim tekrar deneyebilecek güç ve derman versin..
Tatlım valla seni çok iyi anlıyorum biliyorsun dün bende negatif sonuç aldım ama rabbim sabrini veriyor canım. Rabbim manevi güç versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?