- 21 Şubat 2015
- 904
- 2.136
- 158
- 36
Kizlar sadece lem yelid velem yuledmi dicez bu ihlas suresi hepsini okumuyckmiyiz aydinlatin benibugün test yaptıracak arkadaşlarhayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Sadece "lem yelid velem yüled" diyoruz canım.Kizlar sadece lem yelid velem yuledmi dicez bu ihlas suresi hepsini okumuyckmiyiz aydinlatin beni
hayırlı olaun heycanı ı attın mı? :)[/QUOT
sağolasın canım. attım evet. şükür rahatladım biraz.
@@miranaz05: NİSAN tedavi başlayacak 1.sırada
@@neseli41: MAYIS - HAZİRAN tedaviye başlayacak.
@@jonguil:
@@Tgb123:
@ @shrgrhs :
@@dnzderya:
@@hln21 :
@@topik26:
@@EgecanYagmur:
@@sevil35 :
@@muallime54 :
@@321bieten :
@@Enigma79:
@@Zeynep sumra:
@@nurse51 :
kızlar bu listeye herkes tedavisini yazsın ona göre sıraya koyalım ... hadi kızlar mübarek saatlerde cok güzel bir dayanışmaya başlıyoruz .. hepinizden ALLAH razı olsun....
EVET CANIM SADECE O KISMINI OKUYACAĞIZKizlar sadece lem yelid velem yuledmi dicez bu ihlas suresi hepsini okumuyckmiyiz aydinlatin beni
@@miranaz05: NİSAN tedavi başlayacak 1.sırada.....7500....
@@sultan1356 : MAYIS tedaviye başlayacak
@@jonguil:
@@Tgb123:
@ @shrgrhs :
@@dnzderya:
@@hln21 :
@@topik26:
@@EgecanYagmur:
@@sevil35 :
@@muallime54 :
@@321bieten :
@@Enigma79:
@@Zeynep sumra:
@@nurse51 :
kızlar bu listeye herkes tedavisini yazsın ona göre sıraya koyalım ... hadi kızlar mübarek saatlerde cok güzel bir dayanışmaya başlıyoruz .. hepinizden ALLAH razı olsun....
çok yaşa emi :) adımı listede görünce sapıttım bir anda benim bitmişti dedim alla alla diyom :) Allah sizden razı olsun bizi bırakmamışsınız@@miranaz05: NİSAN tedavi başlayacak 1.sırada
@@jonguil:
@@Tgb123:
@ @shrgrhs :
@@dnzderya:
@@hln21 :
@@topik26:
@@EgecanYagmur:
@@sevil35 :
@@muallime54 :
@@321bieten :
@@Enigma79:
@@Zeynep sumra:
@@nurse51 :
hep birlirliteyiz allahın izniyle hepimiz müjdeyi verene kadar dualarımza devam canım hemen ekliyorum tarihini :)çok yaşa emi :) adımı listede görünce sapıttım bir anda benim bitmişti dedim alla alla diyom :) Allah sizden razı olsun bizi bırakmamışsınızmayıs haziran bende sil baştan başlayacam nasipse :) ben Rabbime güveniyorum belkide bu süreçte doğal yolla hamile oluruz olmazsada zamanı gelince olacak inşallah...
BEn listede yokum amahep birlirliteyiz allahın izniyle hepimiz müjdeyi verene kadar dualarımza devam canım hemen ekliyorum tarihini :)
Allah razı olsun tarihi netleşince hemen yazarım cnmhep birlirliteyiz allahın izniyle hepimiz müjdeyi verene kadar dualarımza devam canım hemen ekliyorum tarihini :)
tamam canım ozamana kadar okuruz inş.Allah razı olsun tarihi netleşince hemen yazarım cnm
Gordum kendimi tesekkrlerBEn listede yokum ama
tatlım listedesin aşkolsun eklerdim ben seni hemenBEn listede yokum ama
lem yelid velem yuled mi okunuyor nezamana kadar okunacak bende okurumtamam canım ozamana kadar okuruz inş.
cumadan cumaya 1 arkadaşa okuyacağız inş. her cuma sıradakine 70000 okuyup bağışlayacağız canım sadece o kısmını okuyoruz.lem yelid velem yuled mi okunuyor nezamana kadar okunacak bende okurum
okudukça bana msj atarsın eklerim.cumadan cumaya 1 arkadaşa okuyacağız inş. her cuma sıradakine 70000 okuyup bağışlayacağız canım sadece o kısmını okuyoruz.
Allah kabul etsin tamam okudukca yazarımcumadan cumaya 1 arkadaşa okuyacağız inş. her cuma sıradakine 70000 okuyup bağışlayacağız canım sadece o kısmını okuyoruz.
bana msj atabilir misin canım diğerini belki kaçırabilirimAllah kabul etsin tamam okudukca yazarım
Insallahhhh arkadasimm insallahhhçok yaşa emi :) adımı listede görünce sapıttım bir anda benim bitmişti dedim alla alla diyom :) Allah sizden razı olsun bizi bırakmamışsınızmayıs haziran bende sil baştan başlayacam nasipse :) ben Rabbime güveniyorum belkide bu süreçte doğal yolla hamile oluruz olmazsada zamanı gelince olacak inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?