Kasık ağrıları bende hep oldu cnm ,hala bile ara ara oluyoYaa kızlar benim bi sağ tarafıma bir sol tarafıma ağrılar girip duruyor, bugün 7. gün. Hamiss annecikler sizde de oldu mu böyle ağrılar
Benim tedavim birtane dondurulmus blastokist mayista transfer olacak ekle cnmi@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada.....35100...
@@duyibo : tedavi aşamasında
@@astaravistama : NİSAN dondurulmuşlarla transferi olacak
@@sedef21 : NİSAN uzun protokol ile tedavi aşamasında
@@neseli41: MAYIS - HAZİRAN tedaviye başlayacak.
@@sultan1356 : MAYIS tedaviye başlayacak
@@sevil35 : MAYIS tedaviye başlayacak
@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buz bebisle tedaviye başlayacak
@@jonguil: her zaman dualarımızdasın
@@hln21 :HAZIRAN tedaviye baslayacak.
@@dnzderya: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir
@@Tgb123:
@ @shrgrhs :
@@topik26:
@@EgecanYagmur:
@@muallime54 :
@@321bieten :
@@Enigma79:
@@Zeynep sumra:
@@nurse51 :
kızlar bu listeye herkes tedavisini yazsın ona göre sıraya koyalım ... hadi kızlar mübarek saatlerde cok güzel bir dayanışmayabaşlıyoruz .. hepinizden ALLAH razı olsun....
Merhaba kızlar, bende şubat ayında ilk tüp bebek tedavisine başladım uzun protokol uygulandı çünki endometri amaliyatı oldum.Opu da 3 tane toplandı 2 si döllendi ve 2 si transfer oldu ICSI yöntemi.Mart 13'de transfer test günü 27si ve yaş 30.Benimde transfer gününden beri sag ve sol tarafıma agrılar girip duruyor inş hayra yormak istiyorum.Tedavi Almanya.Yaa kızlar benim bi sağ tarafıma bir sol tarafıma ağrılar girip duruyor, bugün 7. gün. Hamiss annecikler sizde de oldu mu böyle ağrılar
Benide eklermisin listeye canımMerhaba kızlar, bende şubat ayında ilk tüp bebek tedavisine başladım uzun protokol uygulandı çünki endometri amaliyatı oldum.Opu da 3 tane toplandı 2 si döllendi ve 2 si transfer oldu ICSI yöntemi.Mart 13'de transfer test günü 27si ve yaş 30.Benimde transfer gününden beri sag ve sol tarafıma agrılar girip duruyor inş hayra yormak istiyorum.Tedavi Almanya.
İster başta niyet edin, ister bitirince o isme bağışlayın..merhaba arkadaşlar bişi soracam gerçi adetliyim bende bitince size katılacağım ama sorum şu kişinin adına niyetle okumayacakmıyız ?
Normal canım, benimde arada ağrılarım oldu, hatta hala ara ara devam ediyor...Yaa kızlar benim bi sağ tarafıma bir sol tarafıma ağrılar girip duruyor, bugün 7. gün. Hamiss annecikler sizde de oldu mu böyle ağrılar
Allah razı olsun tatlımneseli41 yaz bebeğim listeye Rabbim kabul ederse bi 2000 tane daha
Canim benim ne olursa olsun onun bile insallah vardir die ümit ediosun ah biz anne adaylari evet benim embiriyologda dedi 5. Gün blastokislerde cogulluk arta bilio dedi Allah im insallah gönlünce verirOlabiliyo dedi sadece,benim 5.gün embriyosuydu ,garip geldi,tp bebek çoğul gebeliklerde diğerinin kaybolması görülen bişeymiş,küçük olunca acaba dedim bakalım hayırlısı
Geçen ben biraz forumlarda bskmıştım merkeze göre değişiyordur tabi ama ucuz değil. Mesela acıbadem maslak da embriyo başına 400 dolarmışArkadaşlar mrb. Chg yöntemi uygulayan varmi. Bilginiz varmi bu uygulama hakkında. Maliyeti filan...
Canım aynı endişeleri yaşadık hep. Keseyi görünce kalp atışını da duysam hayırlısıyla derken bebiş büyür gider. Sen de hayırlısıyla görürsün keseni cnm.Yarin dok. Kontrolü insallah hayirlisi olur canlar simdiden korku sardi beni kan pozitifti bakalim keseyi görcekmiyim
Ben canim bi persembe cuma sancilandim lekelendim oda adet gûnümdü o yaptikan pozitif yarin sabah bende gitcem nasibse hayirlisi olsun canim ikimiz icindeKan testim pozitif cikmisti 3-5 mart test gunlerinde.Yarin keseyi görmek için doktor randevum var.Göğüs hasasiyeti dışında hiç bir şey hissetmiyorum.Var mı bu sekilde olan arkaşlar?
Aminn canim bilmezmiyim ilkinde cok sevindim keseyi görünce tamm burda dedim takvim bile yaptim 7. Haftada dok. Bekleyemem kesen büyüyo bos dedi ozaman anladim erken sevinmemek lazimmis simdi kese ümidi dedigin gibi bebek kalp atislarini derken hersey gececek insallah arkadasim hepimizin hayirlisiylaCanım aynı endişeleri yaşadık hep. Keseyi görünce kalp atışını da duysam hayırlısıyla derken bebiş büyür gider. Sen de hayırlısıyla görürsün keseni cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?