- 21 Mayıs 2014
- 985
- 1.998
- 138
tedavin hayirli olsun güzel sonuclansin insallahKader arkadaşlarım Merhaba, kac gundur yazamadım, hatirlarmisiniz bilmiyorum ama adetim gecikmisti ,sizle muhabbet ettikten sonra bi gazla kan testi verdim negatif çıktı, pozitif beklemedigim halde yikildim ,hala gelmedi adetim iki sonra yine verdim, yine negatif. Sonunda bu sabah adetim geldi ve yarın için doktordan randevumu aldim. Artik basliyorum tedaviye dondurulmuslarla. Benim opum olmuştu, ikinci adetimle artık transferim olcak inşallah, yani 15 gun sonra falan herhalde. Ne güzel dualara baslamissiniz. Ben adetli oldugum için okuyamam ama biter bitmez baslarim. Beni de alin nolur listeye. Cok ozlemisim siziAllah dualarimizi kabul etsin insallah
insallah canim.. bebisimi göremedim iyi mi vs galiba bunlarin endisesi de geriyo beni.Canım hepsi normal hormonlardan fiziksel ve ruhsal olarak tüm hamilelik ve sonraki sürece adapte olmaya çalışıyoruz. . suçlu hissetme kendini..
sen onu çok seviyorsun o da bunu biliyor ve seninle birlikte..
Kader arkadaşlarım Merhaba, kac gundur yazamadım, hatirlarmisiniz bilmiyorum ama adetim gecikmisti ,sizle muhabbet ettikten sonra bi gazla kan testi verdim negatif çıktı, pozitif beklemedigim halde yikildim ,hala gelmedi adetim iki sonra yine verdim, yine negatif. Sonunda bu sabah adetim geldi ve yarın için doktordan randevumu aldim. Artik basliyorum tedaviye dondurulmuslarla. Benim opum olmuştu, ikinci adetimle artık transferim olcak inşallah, yani 15 gun sonra falan herhalde. Ne güzel dualara baslamissiniz. Ben adetli oldugum için okuyamam ama biter bitmez baslarim. Beni de alin nolur listeye. Cok ozlemisim siziAllah dualarimizi kabul etsin insallah
arkdasim ben zaten kullaniyordum. hamilelelikte degeler degisebiliomus. benim de dosajimi yükselttiler. hamilelikte normalmis yaniKızlar günaydınnn hepinize.. TSH' ım yüksek çıkmış. Çok endişe ettim. Hemen ilaç başlamam gerekiyormuş.
canım endıse etme hemen bı cok gebelıkte goruluyormus o benım ablamda yasadı onu ılac kullandı hamılelıgı boyunca. hıc de sorun yasamadı. yapman gereken sureklı takıp ettıreceksın. bende transverımden once baktırıcam benımde bıraz yuksek cıkmıstı bende oncesınden ılaca baslarım belkı. panık yapma..Kızlar günaydınnn hepinize.. TSH' ım yüksek çıkmış. Çok endişe ettim. Hemen ilaç başlamam gerekiyormuş.
allahim nekadar benzer seyler..galiba bu korkudan dolayi oluyor bu gerginlik..insallah saglikla kucagimizada almak nasip olurSelamlar, nasıl gidiyor tedaviler, hamilelikler.
Ben hafta sonunu çok garip geçirdim Cumartesi günü tam depresyona girdim. iki hafta beklemek öyle uzak öyle zor geliyor ki. Hala benimleler mi değiller mi? Kafayı yiyecektim. Sonra yine toparladım kendimi. Ne olacaksa müdahale etme şansim yok, bana onları veren Allah inşallah koruyup büyütüyor da onları. Dua edip Allaha sığınmaktan başka kapım yok. Normal hayatıma dönsem daha kolay geçecek günler ama doktor dikkatli olacaksın dediğinden beri doğru düzgün hareket edemiyorum. Evde iş yaptırmıyorlar, eğilip kalkamıyorum, sürekli dinlenmemi istiyorlar öyle olunca da kafam hep orada. Eşim evden çıkıp yürümeme bile müsaade etmiyor :) Havalar da kötü zaten. Belirti namına da ara ara karnımdaki ufak tefek ağrılar dışında bir şey yok. Bulantılar başlasa sevineceğim bildiğiniz :)
Ben de transfer öncesi hem kandan hem de ultrasondan baktırdım. Birşey çıkmamıştı. Şimdi TSH yüksek çıkınca endişe ettim elimde olmadan.canım endıse etme hemen bı cok gebelıkte goruluyormus o benım ablamda yasadı onu ılac kullandı hamılelıgı boyunca. hıc de sorun yasamadı. yapman gereken sureklı takıp ettıreceksın. bende transverımden once baktırıcam benımde bıraz yuksek cıkmıstı bende oncesınden ılaca baslarım belkı. panık yapma..
endıse etme canım benım doktorda soyledı bunu bı cok hamiş yasıyormus, degerler sureklı degısebılıyormus, senın yapman gereken takıp ettıreceksın ve asla ılaclarını aksatmayacaksın canım..Ben de transfer öncesi hem kandan hem de ultrasondan baktırdım. Birşey çıkmamıştı. Şimdi TSH yüksek çıkınca endişe ettim elimde olmadan.
Bizler zor elde edenlerden olduğumuz için bu kadar endişe normal. Sabah sabah biraz da güldüreyim sizi. Geçen cuma çektirdiğimiz ultrason kağıdını eşimcim çerçeve yaptırmış ve her nereye giderse yanında taşıyor, onunla konuşuyor, öpüyorSelamlar, nasıl gidiyor tedaviler, hamilelikler.
Ben hafta sonunu çok garip geçirdim Cumartesi günü tam depresyona girdim. iki hafta beklemek öyle uzak öyle zor geliyor ki. Hala benimleler mi değiller mi? Kafayı yiyecektim. Sonra yine toparladım kendimi. Ne olacaksa müdahale etme şansim yok, bana onları veren Allah inşallah koruyup büyütüyor da onları. Dua edip Allaha sığınmaktan başka kapım yok. Normal hayatıma dönsem daha kolay geçecek günler ama doktor dikkatli olacaksın dediğinden beri doğru düzgün hareket edemiyorum. Evde iş yaptırmıyorlar, eğilip kalkamıyorum, sürekli dinlenmemi istiyorlar öyle olunca da kafam hep orada. Eşim evden çıkıp yürümeme bile müsaade etmiyor :) Havalar da kötü zaten. Belirti namına da ara ara karnımdaki ufak tefek ağrılar dışında bir şey yok. Bulantılar başlasa sevineceğim bildiğiniz :)
Sağol canım hemen dahiliyeden randevu aldım zaten.. Düzenli takip ederim ilaçlarımı..endıse etme canım benım doktorda soyledı bunu bı cok hamiş yasıyormus, degerler sureklı degısebılıyormus, senın yapman gereken takıp ettıreceksın ve asla ılaclarını aksatmayacaksın canım..
Keseyi görsek te endişe bitmiyor, kalp atışını duysak yine bitmeyecek. Kucağımıza alıncaya dek de sürecek sanırım. Rabbim yardımcımız olsun...insallah canim.. bebisimi göremedim iyi mi vs galiba bunlarin endisesi de geriyo beni.
Bizler zor elde edenlerden olduğumuz için bu kadar endişe normal. Sabah sabah biraz da güldüreyim sizi. Geçen cuma çektirdiğimiz ultrason kağıdını eşimcim çerçeve yaptırmış ve her nereye giderse yanında taşıyor, onunla konuşuyor, öpüyor..Hay Allahım görenlerde tuhaf tuhaf bakıyor, ama eşim umursamıyor bile, yıllardır bunun özlemini çekiyordum isterse deli desinler diyor :)))
valla benı guldurmedın gozumden yaş geldi..Bizler zor elde edenlerden olduğumuz için bu kadar endişe normal. Sabah sabah biraz da güldüreyim sizi. Geçen cuma çektirdiğimiz ultrason kağıdını eşimcim çerçeve yaptırmış ve her nereye giderse yanında taşıyor, onunla konuşuyor, öpüyor..Hay Allahım görenlerde tuhaf tuhaf bakıyor, ama eşim umursamıyor bile, yıllardır bunun özlemini çekiyordum isterse deli desinler diyor :)))
Ümitlenip hayal kırıklığına uğramak istemiyordur. Bazı insanlar ellerine aldıklarıyla gerçekliği anlıyor işte. Sen de kırılma eşine, karakter meselesi.. Eşim daha önce bir kez olsun pozitifi bile duymadı. Bu tepkileri çok normal geliyor bana. Çünkü hep kendini suçluyordu. Hatta bir ara ayrılmaya bile kalktı. Sen anne olmayı çok istiyorsun sana bu haksızlığı yapamam diye. O yüzden bu delilikleri normal geliyor bana abartı da olsa..Ya var ya çok çok şanslısınız duygularını böyle dışa vurabilen eşleriniz olduğu için. Benim eşimden tek bir tepki yok. Mutlu mu, heyecanlı mı hiçbir fikrim yok. Tek başıma gibi hissediyorum kendimi. Bekliyorum ki bir kerecik karnımı sevsin, hayaller kursun ama o içine atıyor. Tek bir cümle çıkmadı ağzından. Oğlumda da aynısı olmuştu. 7-8 aylık hamileyim ne hissediyorsun demiştim. Hiçbir şey demişti. Bekledi doğup da onu baba diye ayırana kadar.
Ay canım üzdüm seni, kusura bakma. Ama ben gülüyorum, hayatım karnımdakiyle konuş napcan resmi diyorum. Ama o gördüğünü seçiyor :)valla benı guldurmedın gozumden yaş geldi..
Sanadaherkese gunaydın arkadaslar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?