Canım benim de bu ay transferim olcak inşallah. Tedaviye başlıyorum bugün. Beni de ekler misin@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada.....35100...
@@duyibo : tedavi aşamasında
@@astaravistama : NİSAN dondurulmuşlarla transferi olacak
@@sedef21 : NİSAN uzun protokol ile tedavi aşamasında
@@neseli41: MAYIS - HAZİRAN tedaviye başlayacak.
@@sultan1356 : MAYIS tedaviye başlayacak
@@sevil35 : MAYIS tedaviye başlayacak
@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buz bebisle tedaviye başlayacak
@@jonguil: her zaman dualarımızdasın
@@hln21 :HAZIRAN tedaviye baslayacak.
@@dnzderya: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir
@@Tgb123:
@ @shrgrhs :
@@topik26:
@@EgecanYagmur:
@@muallime54 :
@@321bieten :
@@Enigma79:
@@Zeynep sumra:
@@nurse51 :
kızlar bu listeye herkes tedavisini yazsın ona göre sıraya koyalım ... hadi kızlar mübarek saatlerde cok güzel bir dayanışmayabaşlıyoruz .. hepinizden ALLAH razı olsun....
Kızlar günaydınnn hepinize.. TSH' ım yüksek çıkmış. Çok endişe ettim. Hemen ilaç başlamam gerekiyormuş.
sana diyorumda benım esimde daha olmayan cocuga sevınıp mutlu oluyor. hastaneden aradıklarında 18 tane kalıtelı yumurtamın dollendıgını soylemıslerdı. benımkıde ıkı gun ortalarda 18 tane cocugum var dıye dıye dolandı..Ay canım üzdüm seni, kusura bakma. Ama ben gülüyorum, hayatım karnımdakiyle konuş napcan resmi diyorum. Ama o gördüğünü seçiyor :)
Hissettirmeseler de bizlerden daha çok hevesli daha çok istekliler aslında, sadece duygularını bizler kadar açığa vuramıyorlar. Eşim ultrasona kadar bu kadar tepki vermiyordu. Keseyi görünce herşey değişti :)sana diyorumda benım esimde daha olmayan cocuga sevınıp mutlu oluyor. hastaneden aradıklarında 18 tane kalıtelı yumurtamın dollendıgını soylemıslerdı. benımkıde ıkı gun ortalarda 18 tane cocugum var dıye dıye dolandı..
amin cümlemizinKeseyi görsek te endişe bitmiyor, kalp atışını duysak yine bitmeyecek. Kucağımıza alıncaya dek de sürecek sanırım. Rabbim yardımcımız olsun...
ayy ne diyim ki evlat hasreti cok zorBizler zor elde edenlerden olduğumuz için bu kadar endişe normal. Sabah sabah biraz da güldüreyim sizi. Geçen cuma çektirdiğimiz ultrason kağıdını eşimcim çerçeve yaptırmış ve her nereye giderse yanında taşıyor, onunla konuşuyor, öpüyor..Hay Allahım görenlerde tuhaf tuhaf bakıyor, ama eşim umursamıyor bile, yıllardır bunun özlemini çekiyordum isterse deli desinler diyor :)))
ben de aynı durumdayım canım. çok nadir artık ağrılarım onları da psikolojik olarak acaba ben mi uyduruyorum diyorum. :)Kan testim pozitif cikmisti 3-5 mart test gunlerinde.Yarin keseyi görmek için doktor randevum var.Göğüs hasasiyeti dışında hiç bir şey hissetmiyorum.Var mı bu sekilde olan arkaşlar?
kuzum geçmiş olsun. haber ver mutlaka durumlardanKızlar günaydınnn hepinize.. TSH' ım yüksek çıkmış. Çok endişe ettim. Hemen ilaç başlamam gerekiyormuş.
aaa arkadasim nolduki??kızlar merhaba dün malesef ki hatalı konu açımı nedeniyle kk beni şutladı. dün 16 mart yasak kalkıyor diyordu ama bugün tamamen yasaklandım.ben de yeni profilden devam ediyorum. umarım bu da sorun teşkil etmez
bu kasık ağrısının olmaması ile ilgili gebelik bölümünde konu açtım sonra onu aslında tüp bebek bölümünde açacağımı farkettim. kk ya mesaj attım ama cevabı beklemeden konunun içeriğini sildim. yasakmış beni şutladılar malesefaaa arkadasim nolduki??
ya ağlarım ben buna. benim ki hep çok sakindi ama dün komşunun çocuğunu bir şekilde kucağına almak zorunda kaldı, bebiş de pek tatlı hemen kafasını benimkinin bağrına koyuverdi. içim içimi yedi endişeden ben o esnada neler düşündüm tahmin edemezsiniz. inşallah hepimiz muradlarımıza kavuşuruz.Bizler zor elde edenlerden olduğumuz için bu kadar endişe normal. Sabah sabah biraz da güldüreyim sizi. Geçen cuma çektirdiğimiz ultrason kağıdını eşimcim çerçeve yaptırmış ve her nereye giderse yanında taşıyor, onunla konuşuyor, öpüyor..Hay Allahım görenlerde tuhaf tuhaf bakıyor, ama eşim umursamıyor bile, yıllardır bunun özlemini çekiyordum isterse deli desinler diyor :)))
Sağol canım, muhakkak haberdar ederim..kuzum geçmiş olsun. haber ver mutlaka durumlardan
Amin arkadasimmm insallahayy ne diyim ki evlat hasreti cok zorrabbim hepimizin saglikla kucaginada almayi nasip etsin insallah
Amin cnm hepimizin gönlüne göre versinCanim benim ne olursa olsun onun bile insallah vardir die ümit ediosun ah biz anne adaylari evet benim embiriyologda dedi 5. Gün blastokislerde cogulluk arta bilio dedi Allah im insallah gönlünce verir
Canim insallah alirsin hayirlisiyla siki siki tuyunurlar 5. Güne kadarda saglikli kaliteli ilerlerlerKızlar biliyosunuz cumartesi opudan 22 yumoş toplanmış dı şimdi aradılar hastahaneden maşallah 16 tane embriyonuz oldu ve 5. gün transferine karar verildi dendi perşembe sabah 10:00 da transferim var Rabbim izin verirse inşallah bebişimi almaya gidicem ne 9 kur Dualarınızda banada yer verin taze anneler ve inşallah benden misliyle iyi haberlerini alacağıma inandığım dua arkadaşlarım
Canim cok sevindim.Darisi atik kalp atislari ve kucagina almaya insallah. Artik rahatla sen rahat ol ki bebegin de rahatca buyusunKizlar bu sabah kesemi gördüm lekelenmelerden dolayi dok. Simdilik yatis verdi 5+0 mis haftaya bugün 6+0 olur dedi gel bebegi görelim kalp atislarini duyalim dedi nasib neyse hayirlisiyla o olsun insallah kese stresi gitti digerlerine devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?