Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım benim de bu ay transferim olcak inşallah. Tedaviye başlıyorum bugün. Beni de ekler misin

çok geçmiş olsun, hamileliğe bağlı olabiliyormuş bazen. Düzenli ilaç kullanımıyla kontrol altına alınabiliyor. Bazen de bu kullandığımız ilaçlar yükseltiyor hormonları.

Kızlar günaydınnn hepinize.. TSH' ım yüksek çıkmış. Çok endişe ettim. Hemen ilaç başlamam gerekiyormuş.

Ay canım üzdüm seni, kusura bakma. Ama ben gülüyorum, hayatım karnımdakiyle konuş napcan resmi diyorum. Ama o gördüğünü seçiyor :)
sana diyorumda benım esimde daha olmayan cocuga sevınıp mutlu oluyor. hastaneden aradıklarında 18 tane kalıtelı yumurtamın dollendıgını soylemıslerdı. benımkıde ıkı gun ortalarda 18 tane cocugum var dıye dıye dolandı..

Hissettirmeseler de bizlerden daha çok hevesli daha çok istekliler aslında, sadece duygularını bizler kadar açığa vuramıyorlar. Eşim ultrasona kadar bu kadar tepki vermiyordu. Keseyi görünce herşey değişti :)

ayy ne diyim ki evlat hasreti cok zor rabbim hepimizin saglikla kucaginada almayi nasip etsin insallah

Kan testim pozitif cikmisti 3-5 mart test gunlerinde.Yarin keseyi görmek için doktor randevum var.Göğüs hasasiyeti dışında hiç bir şey hissetmiyorum.Var mı bu sekilde olan arkaşlar?
ben de aynı durumdayım canım. çok nadir artık ağrılarım onları da psikolojik olarak acaba ben mi uyduruyorum diyorum. :)

ya ağlarım ben buna. benim ki hep çok sakindi ama dün komşunun çocuğunu bir şekilde kucağına almak zorunda kaldı, bebiş de pek tatlı hemen kafasını benimkinin bağrına koyuverdi. içim içimi yedi endişeden ben o esnada neler düşündüm tahmin edemezsiniz. inşallah hepimiz muradlarımıza kavuşuruz.

Kızlar biliyosunuz cumartesi opudan 22 yumoş toplanmış dı şimdi aradılar hastahaneden maşallah 16 tane embriyonuz oldu ve 5. gün transferine karar verildi dendi perşembe sabah 10:00 da transferim var Rabbim izin verirse inşallah bebişimi almaya gidicem ne 9 kur Dualarınızda banada yer verin taze anneler ve inşallah benden misliyle iyi haberlerini alacağıma inandığım dua arkadaşlarım

Canim insallah alirsin hayirlisiyla siki siki tuyunurlar 5. Güne kadarda saglikli kaliteli ilerlerler

Canim cok sevindim.Darisi atik kalp atislari ve kucagina almaya insallah. Artik rahatla sen rahat ol ki bebegin de rahatca buyusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…