- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
allahim nekadar benzer seyler..galiba bu korkudan dolayi oluyor bu gerginlik..insallah saglikla kucagimizada almak nasip olur
hay maşşşşaaalllllaahhhhh..... Rabbim pıtpıtları da nasip etsin inşallahKizlar bu sabah kesemi gördüm lekelenmelerden dolayi dok. Simdilik yatis verdi 5+0 mis haftaya bugün 6+0 olur dedi gel bebegi görelim kalp atislarini duyalim dedi nasib neyse hayirlisiyla o olsun insallah kese stresi gitti digerlerine devam
Ben de transfer öncesi hem kandan hem de ultrasondan baktırdım. Birşey çıkmamıştı. Şimdi TSH yüksek çıkınca endişe ettim elimde olmadan.
Ay canım çok sevindim, hayırlısıyla pıt pıtları da duyarsın inşallah..Kizlar bu sabah kesemi gördüm lekelenmelerden dolayi dok. Simdilik yatis verdi 5+0 mis haftaya bugün 6+0 olur dedi gel bebegi görelim kalp atislarini duyalim dedi nasib neyse hayirlisiyla o olsun insallah kese stresi gitti digerlerine devam
Gözün aydın canım.. Allah kucağına da almayı nasip etsin..Arkadaşlar kese degil keseleri gördüm bugün.Doktorum belli olmaz bire inebilir dedi kese sayısı.Biraz olsun rahatladım kese görünce
Bizler zor elde edenlerden olduğumuz için bu kadar endişe normal. Sabah sabah biraz da güldüreyim sizi. Geçen cuma çektirdiğimiz ultrason kağıdını eşimcim çerçeve yaptırmış ve her nereye giderse yanında taşıyor, onunla konuşuyor, öpüyor..Hay Allahım görenlerde tuhaf tuhaf bakıyor, ama eşim umursamıyor bile, yıllardır bunun özlemini çekiyordum isterse deli desinler diyor :)))
:) maşşşaalllaahhhhArkadaşlar kese degil keseleri gördüm bugün.Doktorum belli olmaz bire inebilir dedi kese sayısı.Biraz olsun rahatladım kese görünce
maasallah saglikla kucagina da almak nasip olsun insallahArkadaşlar kese degil keseleri gördüm bugün.Doktorum belli olmaz bire inebilir dedi kese sayısı.Biraz olsun rahatladım kese görünce
Kizlar bu sabah kesemi gördüm lekelenmelerden dolayi dok. Simdilik yatis verdi 5+0 mis haftaya bugün 6+0 olur dedi gel bebegi görelim kalp atislarini duyalim dedi nasib neyse hayirlisiyla o olsun insallah kese stresi gitti digerlerine devam
süperrkızlar hesabım açıldı :) hay allahım sabahtan beri en az 5 kere denedim hata verdi. bikere daha deneyim dedim hooppp girdi. :) öpüyyorum sizleri.
gözün aydin.. darisi diger tüm asamalara insallahhKizlar bu sabah kesemi gördüm lekelenmelerden dolayi dok. Simdilik yatis verdi 5+0 mis haftaya bugün 6+0 olur dedi gel bebegi görelim kalp atislarini duyalim dedi nasib neyse hayirlisiyla o olsun insallah kese stresi gitti digerlerine devam
Canım gözün aydın çok sevindim maşallah keseyi de gorecegin günler çabuk gelsin insallah
amin canım...kizlar allah izin veririse bizim de ilk ultrason günümüz yaklasiyor. carsamba insallah 6+2 olucaz.neler görebiliriz sizce?insallah yavrumm saglikla sihatle büyüyodur
kizlar allah izin veririse bizim de ilk ultrason günümüz yaklasiyor. carsamba insallah 6+2 olucaz.neler görebiliriz sizce?insallah yavrumm saglikla sihatle büyüyodur
ay hadi insallahhh canim cok mutlu olurum.. ben hala bazen inanmiyorum malum belirtide olmadigi icin görsem saglikla rahatlicam. bu günümüze sükür diyorum sonra bunu bile hayal edemezken..Masallah cnmvajinal ultrason olursa kalp atislarini duyabilirsin Kese ve bebis de gorunur Cok heyecanli
Ben keseyi 5+0 da gordum ama bebisi goremedik..pzt gidecektim tekrar ama esimle dayanamadik cuma gunu baska doktordan randevu aldim 6+1 oluyor insallah bizde kalp atisini duyup bebisi gorebiliriz..
Amin canım inşallah sağlıcakla büyüyordur kuzucuğun. Kalp atışlarını da duyabilirsin belki kese ile birlikte.kizlar allah izin veririse bizim de ilk ultrason günümüz yaklasiyor. carsamba insallah 6+2 olucaz.neler görebiliriz sizce?insallah yavrumm saglikla sihatle büyüyodur
Çok heyecanlı, hadi inşallah canım o güzel pıt pıtları duyarsın inşallahhhhMasallah cnmvajinal ultrason olursa kalp atislarini duyabilirsin Kese ve bebis de gorunur Cok heyecanli
Ben keseyi 5+0 da gordum ama bebisi goremedik..pzt gidecektim tekrar ama esimle dayanamadik cuma gunu baska doktordan randevu aldim 6+1 oluyor insallah bizde kalp atisini duyup bebisi gorebiliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?