Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

allahim nekadar benzer seyler..galiba bu korkudan dolayi oluyor bu gerginlik..insallah saglikla kucagimizada almak nasip olur

Aynen ben de dün aksami ağlayarak geçirdim :) Ama niye olduğu konusunda hiçbir fikrim yok..halsizlik çok bende halsiz Olunca da moralim bozulur normalde bütün gün yattığım için. .korku da var tabi..minnosuma zarar vermeden bir atlatsam bu günleri..eşime de üzülüyorum o da ne yapacağını şaşırmış vaziyette..mümkün olduğunca evde durmayayim diyorum ama halsizlik olunca da bir yere gidemiyorum..

hay maşşşşaaalllllaahhhhh..... Rabbim pıtpıtları da nasip etsin inşallah

Ben de transfer öncesi hem kandan hem de ultrasondan baktırdım. Birşey çıkmamıştı. Şimdi TSH yüksek çıkınca endişe ettim elimde olmadan.

Endiselenme canim ilacla kontrol altina alinir..ben de bu hafta endokrinologuma gidecegim arada benimde yukseliyordu hamile kalirsan hemen gel demisti..

Ay canım çok sevindim, hayırlısıyla pıt pıtları da duyarsın inşallah..

Çok şeker ya çok güldüm
Allahim kucaginiza da almayi nasip etsin saglikla insallah.

Canım gözün aydın çok sevindim maşallah keseyi de gorecegin günler çabuk gelsin insallah

kizlar allah izin veririse bizim de ilk ultrason günümüz yaklasiyor. carsamba insallah 6+2 olucaz.neler görebiliriz sizce?insallah yavrumm saglikla sihatle büyüyodur

Masallah cnm vajinal ultrason olursa kalp atislarini duyabilirsin Kese ve bebis de gorunur Cok heyecanli

Ben keseyi 5+0 da gordum ama bebisi goremedik..pzt gidecektim tekrar ama esimle dayanamadik cuma gunu baska doktordan randevu aldim 6+1 oluyor insallah bizde kalp atisini duyup bebisi gorebiliriz..

ay hadi insallahhh canim cok mutlu olurum.. ben hala bazen inanmiyorum malum belirtide olmadigi icin görsem saglikla rahatlicam. bu günümüze sükür diyorum sonra bunu bile hayal edemezken..
darisi hepimize herkese insallahh

kizlar allah izin veririse bizim de ilk ultrason günümüz yaklasiyor. carsamba insallah 6+2 olucaz.neler görebiliriz sizce?insallah yavrumm saglikla sihatle büyüyodur
Amin canım inşallah sağlıcakla büyüyordur kuzucuğun. Kalp atışlarını da duyabilirsin belki kese ile birlikte.

Çok heyecanlı, hadi inşallah canım o güzel pıt pıtları duyarsın inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…