Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada .....37000...

@@duyibo : tedavi aşamasında @@ceren20 : MART transfer olacak

@@astaravistama : NİSAN dondurulmuşlarla transferi olacak

@@sedef21 : NİSAN uzun protokol ile tedavi aşamasında

@@neseli41: MAYIS - HAZİRAN tedaviye başlayacak.

@@sultan1356 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@sevil35 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buz bebisle tedaviye başlayacak

@@jonguil: her zaman dualarımızdasın

@@hln21 :HAZIRAN tedaviye baslayacak.

@@dnzderya: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir

@@Tgb123:

@ @shrgrhs :

@@topik26:

@@EgecanYagmur:

@@muallime54 :

@@321bieten :

@@Enigma79:

@@Zeynep sumra:

@@nurse51 :

kızlar bu listeye herkes tedavisini yazsın ona göre sıraya koyalım ... hadi kızlar mübarek saatlerde cok güzel bir dayanışmayabaşlıyoruz .. hepinizden ALLAH razı olsun....

Allahım inşallah güzel haberlerini alırız

ay hadi insallahhh canim cok mutlu olurum.. ben hala bazen inanmiyorum malum belirtide olmadigi icin görsem saglikla rahatlicam. bu günümüze sükür diyorum sonra bunu bile hayal edemezken..
darisi hepimize herkese insallahh

Amin canım inşallah buna da sukur tabiki allahım herkese nasip etsin.. ilk defa gordukten sonra surekli gormek isticeksin esime keske evde de ultrasonla bakabilsek diyorum surekli durumu nasil gormek istiyorum

Bugün 19. Günüm 5+0 hamileligim dok. Tekrar bthchme baktirdi bugünkû degerim 6432 mis hemsire hersey güzel ve yolunda dedi progestogen degeride ii dedi ona nie bakiolar ki bilen varmi bu zamana kadar hic dememislerdi

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada .....37000...

@@duyibo : 19 Mart blastosist transfer olacak @@ceren20 : MART transfer olacak

@@astaravistama : NİSAN dondurulmuşlarla transferi olacak

@@sedef21 : NİSAN uzun protokol ile tedavi aşamasında

@@neseli41: MAYIS - HAZİRAN tedaviye başlayacak.

@@sultan1356 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@sevil35 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buz bebisle tedaviye başlayacak

@@jonguil: her zaman dualarımızdasın

@@hln21 :HAZIRAN tedaviye baslayacak.

@@dnzderya: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir

@@Tgb123:

@ @shrgrhs :

@@topik26:

@@EgecanYagmur:

@@muallime54 :

@@321bieten :

@@Enigma79:

@@Zeynep sumra:

@@nurse51 :

kızlar bu listeye herkes tedavisini yazsın ona göre sıraya koyalım ... hadi kızlar mübarek saatlerde cok güzel bir dayanışmayabaşlıyoruz .. hepinizden ALLAH razı olsun....

Canim cok sevindim.Darisi atik kalp atislari ve kucagina almaya insallah. Artik rahatla sen rahat ol ki bebegin de rahatca buyusun
Ah canim icimde olsa gecenki hayal kirikligi oldu kesemi gòrdüm hamileyimm die bagirdim amma bos cikinca cok üzülmedim acikcasi Allah ima biraktik hep bunda görmeden hamileyim diyemiom insallah herkese yasatir bunlari canimm aminnn

Bugün 19. Günüm 5+0 hamileligim dok. Tekrar bthchme baktirdi bugünkû degerim 6432 mis hemsire hersey güzel ve yolunda dedi progestogen degeride ii dedi ona nie bakiolar ki bilen varmi bu zamana kadar hic dememislerdi
Progesteron bebeğin rahme tutunmasını sağlayan hormon. Prg düşük çıkarsa düşük riski olabileceğinden takviye yapıyorlar. Ondan bakılıyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…