- 21 Mayıs 2014
- 985
- 1.998
- 138
insallah canim.senin bidahaki randevun ne zaman?Amin canım inşallah sağlıcakla büyüyordur kuzucuğun. Kalp atışlarını da duyabilirsin belki kese ile birlikte.
25 Martta benim randevum, daha çokkkk var..insallah canim.senin bidahaki randevun ne zaman?
tatlım ben de çrş günü gidicemkizlar allah izin veririse bizim de ilk ultrason günümüz yaklasiyor. carsamba insallah 6+2 olucaz.neler görebiliriz sizce?insallah yavrumm saglikla sihatle büyüyodur
Canım hayırdır noldu kikızlar merhaba dün malesef ki hatalı konu açımı nedeniyle kk beni şutladı. dün 16 mart yasak kalkıyor diyordu ama bugün tamamen yasaklandım.ben de yeni profilden devam ediyorum. umarım bu da sorun teşkil etmez
Allahım inşallah güzel haberlerini alırızKızlar biliyosunuz cumartesi opudan 22 yumoş toplanmış dı şimdi aradılar hastahaneden maşallah 16 tane embriyonuz oldu ve 5. gün transferine karar verildi dendi perşembe sabah 10:00 da transferim var Rabbim izin verirse inşallah bebişimi almaya gidicem ne 9 kur Dualarınızda banada yer verin taze anneler ve inşallah benden misliyle iyi haberlerini alacağıma inandığım dua arkadaşlarım
İnşallah canım,yakındır senin de bu günleri görmen hem de çok yakın...ne guzel randevularınızı konusuyorsunuz, haftaları takıp edıyosunuz allahım ınsallah o gunlerı bızede yasatır...
ay hadi insallahhh canim cok mutlu olurum.. ben hala bazen inanmiyorum malum belirtide olmadigi icin görsem saglikla rahatlicam. bu günümüze sükür diyorum sonra bunu bile hayal edemezken..
darisi hepimize herkese insallahh
Çok heyecanlı, hadi inşallah canım o güzel pıt pıtları duyarsın inşallahhhh
Keselerin boyutları aynımı cnm,benim biri geriden geliyo,bendede bire inebilir,bi tane olsun sağlıklı olsunArkadaşlar kese degil keseleri gördüm bugün.Doktorum belli olmaz bire inebilir dedi kese sayısı.Biraz olsun rahatladım kese görünce
Ah canim icimde olsa gecenki hayal kirikligi oldu kesemi gòrdüm hamileyimm die bagirdim amma bos cikinca cok üzülmedim acikcasi Allah ima biraktik hep bunda görmeden hamileyim diyemiom insallah herkese yasatir bunlari canimm aminnnCanim cok sevindim.Darisi atik kalp atislari ve kucagina almaya insallah. Artik rahatla sen rahat ol ki bebegin de rahatca buyusun
ne guzel randevularınızı konusuyorsunuz, haftaları takıp edıyosunuz allahım ınsallah o gunlerı bızede yasatır...
Aminn canim benim insallah bekleyen arkadaslarimizida nasib etsin en kisa zamandahay maşşşşaaalllllaahhhhh..... Rabbim pıtpıtları da nasip etsin inşallah
Progesteron bebeğin rahme tutunmasını sağlayan hormon. Prg düşük çıkarsa düşük riski olabileceğinden takviye yapıyorlar. Ondan bakılıyor canım.Bugün 19. Günüm 5+0 hamileligim dok. Tekrar bthchme baktirdi bugünkû degerim 6432 mis hemsire hersey güzel ve yolunda dedi progestogen degeride ii dedi ona nie bakiolar ki bilen varmi bu zamana kadar hic dememislerdi
kızlar mayısda bende buz bebek:)))transferi yapacam ama korkuormmmAminn canim benim insallah bekleyen arkadaslarimizida nasib etsin en kisa zamanda
Ben 25 martta gideceğim canım..Inşallah canimmm..sen ne zaman gideceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?