Canimm hayirli olsun insallah inmez ama saglam olsun tek olsun inanirim ona bile raziyiz bende gördüm cok kücûktü 6mm bebegi görmeye nezaman cagirdiArkadaşlar kese degil keseleri gördüm bugün.Doktorum belli olmaz bire inebilir dedi kese sayısı.Biraz olsun rahatladım kese görünce
Aminn insallah canim bekleyecem bir hafta magnezyum ilaclari da verdi yolladiAy canım çok sevindim, hayırlısıyla pıt pıtları da duyarsın inşallah..
Aminn canim insallah hayirlisiyla oda olur hepimiz onu beklioz aslindaCanım gözün aydın çok sevindim maşallah keseyi de gorecegin günler çabuk gelsin insallah
Aminnn kuzumm insallah böyle böyle atlatioz biz annelergözün aydin.. darisi diger tüm asamalara insallahh
Cancazimm anladimm zatenn olsunn biz anlariz birbirimiziAmaan kalp atışını demek istedimmm valla iyi değilim ben
Canim sen daha gitmemismiydin ben mi yanlis hatirladim ki insallah gider bebisini kalp atislatini da duyarsinnkizlar allah izin veririse bizim de ilk ultrason günümüz yaklasiyor. carsamba insallah 6+2 olucaz.neler görebiliriz sizce?insallah yavrumm saglikla sihatle büyüyodur
belkı yukselirYa arkadaşlar bugün test yaptırdım 5,00 çıktı yani negatif. ama doktorum iğneleri kes ilaçlara devam et dedi cuma günü test yaptır dedi bu ne demek şimdi ben anlamadım hala şansınız var diyor
Canimm hayirli olsun insallah inmez ama saglam olsun tek olsun inanirim ona bile raziyiz bende gördüm cok kücûktü 6mm bebegi görmeye nezaman cagirdi
Anladim canimm bugüne kadar hic söylememislerdi sasirdim ah bu cahillik dili cok bilmeme iiki varsiniz heeProgesteron bebeğin rahme tutunmasını sağlayan hormon. Prg düşük çıkarsa düşük riski olabileceğinden takviye yapıyorlar. Ondan bakılıyor canım.
Canim simdiden hayirli olsun da neden korkuon negatiften mi ondansa korkma canim insallah gönlünce verir Allah imkızlar mayısda bende buz bebek:)))transferi yapacam ama korkuormmm
Himm ikisi icin öyle demistir canim insallah kalp atislarini duyarsin2 hafta sonra gelmemi istedi
dondurulmuş deyınce korkuyorum yanı 6 tane dondurulmuşlarım var .yıne düşük yaparsam düşük yaptım kürtaj oldum 2 ay sonra tahlıl yapacam hazıran gbı transfer olacam da hadı yıne düşük olursa çok korkuormCanim simdiden hayirli olsun da neden korkuon negatiften mi ondansa korkma canim insallah gönlünce verir Allah im
Canim anliorum seni bende iki bucuk ay önce kürtaj olmustum dondurulmuslardan korkma burda birsürü arkadasimiz var dondurulmuslarla arkadasimiz olan insallah busefer sag salim olurdondurulmuş deyınce korkuyorum yanı 6 tane dondurulmuşlarım var .yıne düşük yaparsam düşük yaptım kürtaj oldum 2 ay sonra tahlıl yapacam hazıran gbı transfer olacam da hadı yıne düşük olursa çok korkuorm
tatlım düzeldiCanım hayırdır noldu ki
Canim sen daha gitmemismiydin ben mi yanlis hatirladim ki insallah gider bebisini kalp atislatini da duyarsinn
teşekkur ederm cnm bnmCanim anliorum seni bende iki bucuk ay önce kürtaj olmustum dondurulmuslardan korkma burda birsürü arkadasimiz var dondurulmuslarla arkadasimiz olan insallah busefer sag salim olur
darisi sana ve tüm arkadaslarin basina insallahhhhne guzel randevularınızı konusuyorsunuz, haftaları takıp edıyosunuz allahım ınsallah o gunlerı bızede yasatır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?