Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

kizlar allah izin veririse bizim de ilk ultrason günümüz yaklasiyor. carsamba insallah 6+2 olucaz.neler görebiliriz sizce?insallah yavrumm saglikla sihatle büyüyodur
Canim sen daha gitmemismiydin ben mi yanlis hatirladim ki insallah gider bebisini kalp atislatini da duyarsinn

Ya arkadaşlar bugün test yaptırdım 5,00 çıktı yani negatif. ama doktorum iğneleri kes ilaçlara devam et dedi cuma günü test yaptır dedi bu ne demek şimdi ben anlamadım hala şansınız var diyor

Canim simdiden hayirli olsun da neden korkuon negatiften mi ondansa korkma canim insallah gönlünce verir Allah im
dondurulmuş deyınce korkuyorum yanı 6 tane dondurulmuşlarım var .yıne düşük yaparsam düşük yaptım kürtaj oldum 2 ay sonra tahlıl yapacam hazıran gbı transfer olacam da hadı yıne düşük olursa çok korkuorm

Canim anliorum seni bende iki bucuk ay önce kürtaj olmustum dondurulmuslardan korkma burda birsürü arkadasimiz var dondurulmuslarla arkadasimiz olan insallah busefer sag salim olur

kizlar doktorunuz ne yiyip ne yememeniz gerektigi hakkinda bilgi verdimi? benim biseyden haberim yok afiyetle peynirimi yedim sabah. az önce okudum ki taze sütden yapilmis peynir yenmemeliymis. kafam karisik

Kızlar biraz önce doktordan geldim. Herşey yolunda dedi çok şükür, rahin kalınlığım 6mm imiş.Normal midir? Aspirin ve estrofem verdi 31 marta kadar kullanacağım ve büyük ihtimalle, Allah nasip ederse 1 Nisanda transferim var
( şaka gibi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…