Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Ya arkadaşlar bugün test yaptırdım 5,00 çıktı yani negatif. ama doktorum iğneleri kes ilaçlara devam et dedi cuma günü test yaptır dedi bu ne demek şimdi ben anlamadım hala şansınız var diyor
Canım ben test yaptırdığımda, oradakiler 2'nin üstü çıkması ve ikigünde katlanması gerekiyor demişlerdi. Doktor o yüzden şansın olduğunu söylemiştir. İnşallah katlanarak artar. Ümidini kaybetme.

helal olsun o doktora..bende hemen transfer yaptım olmadı şimdi dondurulmuşları deneyecem ama korkuorm

ozaman dondurulmuşların şansı daha mı yüksek oluyor

helal olsun o doktora..bende hemen transfer yaptım olmadı şimdi dondurulmuşları deneyecem ama korkuorm
canım benımde yumurtalarım toplandı bu hafta ama doktor bu ay transverını yapmıycam dedı. progesteron dusuk o yuzden yapmıycam dedı. dondurulmuş bebıslerıne guven ınsallah sımsıkı tutunacaklar sana...ıcını ferah tut..

O
kizlar doktorunuz ne yiyip ne yememeniz gerektigi hakkinda bilgi verdimi? benim biseyden haberim yok afiyetle peynirimi yedim sabah. az önce okudum ki taze sütden yapilmis peynir yenmemeliymis. kafam karisik
O nedenmis ki? Ayrica bildigin hazir peynir hangi sutten yapiliyor nereden bileyim. Ben her sabah yumurta mi sutumu peynirimi yiyorum valla. Off ya. Sucuk falan yasak onu biliyorum. Bir de kuzular cig ete dokunmayin ve yediginiz etleri iyi pisirin. Ben her isimi eldivwnle yapiyorum artik. Kedi kopek cok severim onlardan da uzak duruyorum. :)

bende nisan veya mayıs kendimi ne zaman hazır hissedersem

Kızlar merhaba uzun zamandır yazamıyordum transferim 5 martta yapılmıştı ilk 3-4 gün herşey yolundaydı transferden sonra 5.gün inanılmaz bir baş ağrısı başladı doktorlar ağrıyı kesemediler.botoks bile denediler. 9.gün sabah kanamam başladı tahlil yaptık 24,13 çıkmıştı ama kanama durmadı arttı bugün 11.gün değerim 8,58 e indi bebek düşmüş.Çarşamba tekrar tahlil yaptırıcam ve doktora gidicem bu defa kısmet değilmiş

arkadasim bakterimi ne olabilirmis bilmem ne artik sasirdim. rabbim bizi ve bebislerimizi korusun onlara saglik versin insallah

cok gecmis olsun rabbim en tez zamanda saglikla kucagina almayi nasip eder insallah

canım cok uzuldum.. ne dednır bılmıyorumkı, dmekkı zamanı gelmemıs, boyle diyorumda dile kolay gelıyor. canım allahım zamanında hayırlısı ile bebegini versin sana..

kizlar doktorunuz ne yiyip ne yememeniz gerektigi hakkinda bilgi verdimi? benim biseyden haberim yok afiyetle peynirimi yedim sabah. az önce okudum ki taze sütden yapilmis peynir yenmemeliymis. kafam karisik

Kim demiş ki taze sütten peynir yenmeyeceğini? Doktorun mu? Eğer değilse duyduğuna inanma. Doktorlar çiğ/işlenmiş et, iyi yıkanmamış sebze meyve, kahve kola dışında genelde çok şeyi kısıtlamazlar. Valla ben taze süt de içtim, peynir de yedim. Allaha şükür hiç bir sıkıntıda olmadı ilk hamileliğimde.

yok doktorum demedi.haklisin fazla kulak asmamali.

Çok üzüldüm bir sürü sıkıntı çekmişsin. Çok geçmiş olsun.

Canım korkacak bişey yok ki, benim ilk denemem bakalım Allah nasip eder inşallah. Dondurulmuş tedavisinde vucüt ilaçlardan arınıyor hem. 15 gün ilaçlarımı kullancam sonra da inşallah transfer.Korkma, sakin olmak gerekiyormuş bu tedavide, Allaha bırak herşeyi, yemene içmene dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…