Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım çok geçmiş olsun. Allah sabır versin, tekrar denemek için maddi manevi güç versin inşallah.

yok doktorum demedi.haklisin fazla kulak asmamali.

Benim bir arkadaşım erken menopoza girmek üzereyken hamile kaldı. Ben tabi zor hamile kalmanın ne demek olduğunu bildiğimden uyardım onu. Aman onu içme, şunu yeme ağır hareket et falan diye. Doktoru demiş ki hiç bir şeyini kısıtlama. Bildiğin yerlere inip yer sildi, sporunu yaptı, bitki çayını içti. Hiç bir şeyi kafasına takmadı ve stres etmedi kendini hiçbir şey için. Maşallah sağlıklı da gidiyor hamileliği. Biz kendimize boşuna bir sürü stres konusu çıkarıyoruz :)

maasallahhaklisin bu tedirginlik, belirsizlik, korku biz tüp bebis annelerine mahsus. inanin elinde olmuyor maalesef onlar bizim minik mucizelerimiz..allahim hepsini korusun insallah

kızlarr transferimin 4. günü banyo yapıcam ama korkuyorum bazı arkadaşlar yapmayın dıyor yapsammı bilemiyorum eger etkileyecekse böyle kalmaya razıyım

Teşekkür ederim kızlar her ne kadar bebişlerimizi çok istesekte gerçekten önce can sonra cananmış.4gün bilinçsizce yattım herşeyi çok az hayal meyal hatırlıyorum zaten o şartlarda tırnakları olsa tutunamazdı yavrucak herşeyin hayırlısı Allah hepimize maddi manevi güç versin inşallah.

canim ya ne zor günler gecirmissin. rabbim sifa güc kuvvet versin insallah

Ya arkadaşlar bugün test yaptırdım 5,00 çıktı yani negatif. ama doktorum iğneleri kes ilaçlara devam et dedi cuma günü test yaptır dedi bu ne demek şimdi ben anlamadım hala şansınız var diyor
1-10 arasına şüpheli pozitif gözüyle bakıyor doktorlar. Tekrar test yapman daha iyi..

kizlar doktorunuz ne yiyip ne yememeniz gerektigi hakkinda bilgi verdimi? benim biseyden haberim yok afiyetle peynirimi yedim sabah. az önce okudum ki taze sütden yapilmis peynir yenmemeliymis. kafam karisik
pişmiş et, kaynamış köy yumurtası, pastorize süt ve pastorize sütten yapılmış peynir, yoğurt..

kızlarr transferimin 4. günü banyo yapıcam ama korkuyorum bazı arkadaşlar yapmayın dıyor yapsammı bilemiyorum eger etkileyecekse böyle kalmaya razıyım

Ilık suyla alabilirsin ve olabildiğince kısa tut ama mutlaka gir, insan kendinden iğreniyor bir kaç gün sonra :) Ferahlamış tazelenmiş oluyorsun sonunda :)

Canımmm, hayırlısı olsun..Taktiri ilahi zamanı gelmemiş bebişinin, ama en yakın zamanda gelecek anneciğine inşallah..

Ben kaşar peynir yiyorum..dün de et e dokundum yanlislikla unutup sonra hemen yıkadım elimi ama heralde birsey olmaz :? Ancak kedi konusunda maalesef yapabilecegim birsey yok sevgi delisi bir kedim var çiğ et yedirmiyoruz kesinlikle ve disariya hiç çıkmıyor, kumunu eşim temizliyor zaten..ama sabaha karşı üzerimde uyumaya alıştı inatla çıkıyor 3 kg oldu bir de Cuma doktora gidince kedi meselesini de kkonuşacağım. .

Tavuk da yememek gerekiyormus marketten hormonu bol olduğu için. .

Çok geçmiş olsun inşallah maddi manevi yeniden toparlanirsin biran once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…