Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Şehir dışında geleceğim için oradaki merkezler hakkında bilgim yok. Kimseyede söylemedim sadece sizin yazdıklarınız okumak bile bana destek oluyor. Böyle güzel insanlar var olduğunu bilmek çok güzel.

Şehir dışında geleceğim için oradaki merkezler hakkında bilgim yok. Kimseyede söylemedim sadece sizin yazdıklarınız okumak bile bana destek oluyor. Böyle güzel insanlar var olduğunu bilmek çok güzel.

Ne zaman istersen seve seve yardimci oluruz canım Tüp bebek denemeden once iyi bir üroloji doktoruna gitmenizi tavsiye ederim..sen de gerekli testleri yaptırmalısin..

[QUOTE="EdilaH, post: 39984297, member: 62574]Şehir dışında geleceğim için oradaki merkezler hakkında bilgim yok. Kimseyede söylemedim sadece sizin yazdıklarınız okumak bile bana destek oluyor. Böyle güzel insanlar var olduğunu bilmek çok güzel.[/QUOTE]
Evet canim Ankara var ben de nova art Mehmet Erdemin hastasiyim. Olmasa dahi tekrar ona giderdim tavsiye ederim.

İnşallah ya nolur dua edin bana bugün negatif diyince üzüldüm ümitsizliğe kapıldım. Şu bi kaç gün içinde neye dikkat etmem gerekiyor var mı tecrübeniz

Canim cok üzüldüm peki dok. Arastircaklar demi nedenini gecmis olsun cok

Tatlim biraz once becwremedim cevaplamayi. Ankara novaart Mehmet erdem hoca.

Cok gecmis olsun. Allahim en yakin zamanda yureginin muradini versin.

Ne zaman istersen seve seve yardimci oluruz canım Tüp bebek denemeden once iyi bir üroloji doktoruna gitmenizi tavsiye ederim..sen de gerekli testleri yaptırmalısin..
Gerekli testleri yaptırdık eşim varikosel den geçen sene amaliyat ta oldu sayı arttı yalnız hızda hiç bir değişiklik olmadı en son 10 gün once tahlil yaptıktık aşılama deneyecektik son tahlil deki değerleri kötü çıkınca doktorum tüb bebek önerdi

Evet canim Ankara var ben de nova art Mehmet Erdemin hastasiyim. Olmasa dahi tekrar ona giderdim tavsiye ederim.[/QUOTE]
çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…