Merhaba,benimle aynı gündesin bende daha banyo yapmadım bugün yapıcam ılık suyla evetkızlarr transferimin 4. günü banyo yapıcam ama korkuyorum bazı arkadaşlar yapmayın dıyor yapsammı bilemiyorum eger etkileyecekse böyle kalmaya razıyım
merhaba kızlar bizde tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz Ankara da yaptıran varmı? bana yardım edin lütfennnn
Kizlar dus almak etkilemiyo dr bana transfrin ikinci gunu dus alabicegmi soylemsti ben ucuncu gnu aldim her hangi bi sakncasi yokMerhaba,benimle aynı gündesin bende daha banyo yapmadım bugün yapıcam ılık suyla evet
hız ve morfoloji sorunumuz..Var canım. .Genart da tedavi oldum..sorun ne sizde?
Şehir dışında geleceğim için oradaki merkezler hakkında bilgim yok. Kimseyede söylemedim sadece sizin yazdıklarınız okumak bile bana destek oluyor. Böyle güzel insanlar var olduğunu bilmek çok güzel.
Tmm canım sagol.Kizlar dus almak etkilemiyo dr bana transfrin ikinci gunu dus alabicegmi soylemsti ben ucuncu gnu aldim her hangi bi sakncasi yok
Himm anladim canimm insallahh gider bebisini görüp kalp atislarini duyarsinyok canim gitmemistim daha gecen hafta sirf kan vermeye gittim
Canimm hayirli olsun darisi biz bekleyenlerin basinaKızlar sukurler olsun bugün kese de bebeğimizi ve kalp atışlarıni gorduk. Darısı hepinizin basina
Canım ben test yaptırdığımda, oradakiler 2'nin üstü çıkması ve ikigünde katlanması gerekiyor demişlerdi. Doktor o yüzden şansın olduğunu söylemiştir. İnşallah katlanarak artar. Ümidini kaybetme.
Ben ankara memorialde yaptırdım sormak istediklerin varsa yardımcı olurum canımmerhaba kızlar bizde tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz Ankara da yaptıran varmı? bana yardım edin lütfennnn
Canim cok üzüldüm peki dok. Arastircaklar demi nedenini gecmis olsun cokKızlar merhaba uzun zamandır yazamıyordum transferim 5 martta yapılmıştı ilk 3-4 gün herşey yolundaydı transferden sonra 5.gün inanılmaz bir baş ağrısı başladı doktorlar ağrıyı kesemediler.botoks bile denediler. 9.gün sabah kanamam başladı tahlil yaptık 24,13 çıkmıştı ama kanama durmadı arttı bugün 11.gün değerim 8,58 e indi bebek düşmüş.Çarşamba tekrar tahlil yaptırıcam ve doktora gidicem bu defa kısmet değilmiş
Tatlim biraz once becwremedim cevaplamayi. Ankara novaart Mehmet erdem hoca.Şehir dışında geleceğim için oradaki merkezler hakkında bilgim yok. Kimseyede söylemedim sadece sizin yazdıklarınız okumak bile bana destek oluyor. Böyle güzel insanlar var olduğunu bilmek çok güzel.
Cok gecmis olsun. Allahim en yakin zamanda yureginin muradini versin.Kızlar merhaba uzun zamandır yazamıyordum transferim 5 martta yapılmıştı ilk 3-4 gün herşey yolundaydı transferden sonra 5.gün inanılmaz bir baş ağrısı başladı doktorlar ağrıyı kesemediler.botoks bile denediler. 9.gün sabah kanamam başladı tahlil yaptık 24,13 çıkmıştı ama kanama durmadı arttı bugün 11.gün değerim 8,58 e indi bebek düşmüş.Çarşamba tekrar tahlil yaptırıcam ve doktora gidicem bu defa kısmet değilmiş
Kızlar merhaba uzun zamandır yazamıyordum transferim 5 martta yapılmıştı ilk 3-4 gün herşey yolundaydı transferden sonra 5.gün inanılmaz bir baş ağrısı başladı doktorlar ağrıyı kesemediler.botoks bile denediler. 9.gün sabah kanamam başladı tahlil yaptık 24,13 çıkmıştı ama kanama durmadı arttı bugün 11.gün değerim 8,58 e indi bebek düşmüş.Çarşamba tekrar tahlil yaptırıcam ve doktora gidicem bu defa kısmet değilmiş
Gerekli testleri yaptırdık eşim varikosel den geçen sene amaliyat ta oldu sayı arttı yalnız hızda hiç bir değişiklik olmadı en son 10 gün once tahlil yaptıktık aşılama deneyecektik son tahlil deki değerleri kötü çıkınca doktorum tüb bebek önerdiNe zaman istersen seve seve yardimci oluruz canımTüp bebek denemeden once iyi bir üroloji doktoruna gitmenizi tavsiye ederim..sen de gerekli testleri yaptırmalısin..
Evet canim Ankara var ben de nova art Mehmet Erdemin hastasiyim. Olmasa dahi tekrar ona giderdim tavsiye ederim.[/QUOTE][QUOTE="EdilaH, post: 39984297, member: 62574]Şehir dışında geleceğim için oradaki merkezler hakkında bilgim yok. Kimseyede söylemedim sadece sizin yazdıklarınız okumak bile bana destek oluyor. Böyle güzel insanlar var olduğunu bilmek çok güzel.
teşekkürler dnzderya şimdi çıkmak zorundayım kusura bakmayın soracaklarımı tabii varBen ankara memorialde yaptırdım sormak istediklerin varsa yardımcı olurum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?