Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar mrb dua için bana msj atan sayılı arkadaş var bu şekilde diğer arkadaşlara dua geliştirmemiz zor olacak her kişiye sayı mı dağıtsak
Aynı şeyi ben de düşündüm böyle sana da zor canım sayı dağıtmak mantıklı . Bu arada kaç oldu sayımız bana 1.000 adet daha ekler misin

Kızlar mrb dua için bana msj atan sayılı arkadaş var bu şekilde diğer arkadaşlara dua geliştirmemiz zor olacak her kişiye sayı mı dağıtsak
Bence de oyle yap mesela ben daha cok az okuyabildim sayi versen bi odev gibi akilda kalir,isteyenlere yazarsin haftalik bitti deyip haber verilir sadece.

Bence de oyle yap mesela ben daha cok az okuyabildim sayi versen bi odev gibi akilda kalir,isteyenlere yazarsin haftalik bitti deyip haber verilir sadece.
doğru söylüyorsunuz da ben de böyle sayı almaya karşıyım. nacizane düşüncem yürekten gelir. elbetteki böyle bir karar alınırsa seve seve yaparım ama sen şu kadar okumalısın gibi bir durum belki zorlayıcı ve yorucu olabilir. dua gönül işi. ama siz bilirsiniz dediğim gibi her daim alınacak karara uyarım.

bu düşüncemin sebebini kısacık bir hikaye ile anlatayım ben, dervişin biri yolda genç bir kızla karşılaşır kız okadar acelecidir ki derviş merak eder yanına kadar gidip sebebini sorar. o da elindeki sepeti gösterip sevdiğime elma götürüyorum acıkmıştır şimdi tarlada bizim için çalışıyor demiş. derviş gülmüş hoşuna gitmiş bu hali sormuş, kaç tane elman var sepetinde kız dervişe kızmış ve demiş ki; insan sevdiğine verdiği şeyi sayar mı hiç? demiş ve yoluna devam etmiş derviş elindeki tesbihi kırıp zikrine öyle devam etmiş.

Cok haklisin cnm da bnm biraz okul ev yogun olunca cok aklima gelmiyor maalesef. Hani kendim icin oyle dedim,gorev gibi olunca belki daha kolay olur hatirlamam yada istememe degil sonucta hepimizin o duaya ihtiyaci var.
Neyse ben iki gun sonra haber veririm ins,simdilik 1000 okudum ama ekleme daha neseli41 :)

Merhaba hln seninle başka sayfada tanışmıştık hemen hemen beraber başlamıştık sen ne durumdasın tedavin ne durumda?

C
Çok doğru söylüyorsun tatlım ama listede tedavisi bu ay olan birden fazla arkadaş var onlar içinde okumak için bir çözüm bulmamız gerekli diye düşünsün yoksa tabikide zorlama diye birşey yok ama listeye ekk erişim bir çok kişi var ama okuyan hep aynı kişiler sayımız çok herkez günde 1000 okusa zaten kimsede yorulmaz ve haftadan haftaya biter yine de siz bilirsiniz

Son sayımız ne cnm duada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…