Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim ben de cok okumak istiyorum ama adetliyim. Adetim biter bitmez acigi kapatacagim insallah.Yarin da gidip zikirmatik alicam. Cok yogun calistigimdan araba kullanirken yururken biyerde beklerken okurum insallah

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada .....41100...

@@duyibo : 19 Mart blastosist transfer olacak@@ceren20 : MART transfer olacak

@@astaravistama : NİSAN dondurulmuşlarla transferi olacak

@@sedef21 : NİSAN uzun protokol ile tedavi aşamasında

@@neseli41: MAYIS - HAZİRAN tedaviye başlayacak.

@@sultan1356 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@sevil35 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak

@@jonguil: her zaman dualarımızdasın

@@hln21 :HAZIRAN tedaviye baslayacak.

@@dnzderya: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir

@@Tgb123:

@ @shrgrhs :

@@topik26:

@@EgecanYagmur:

@@muallime54 :

@@321bieten :

@@Enigma79:

@@Zeynep sumra:

@@nurse51 :

kızlar bu listeye herkes tedavisini yazsın ona göre sıraya koyalım ... hadi kızlar mübarek saatlerde cok güzel bir dayanışmayabaşlıyoruz .. hepinizden ALLAH razı olsun....

Canim ben de cok okumak istiyorum ama adetliyim. Adetim biter bitmez acigi kapatacagim insallah.Yarin da gidip zikirmatik alicam. Cok yogun calistigimdan araba kullanirken yururken biyerde beklerken okurum insallah
Sağol cnm allah razı olsun

Kızlar cuma günü öğlene kadar her gun 1000 adet okuyabilecek arkadaşlar özelden msj atabilirler mi ona göre sayayım hepinizi öpüyorum

kızlar bağışıklılık sistemi için tedavide prednol 16 mg kullanan varmı birde transfer günü serum veriliyormuş bağışıklılığı baskılamak için bilen duyan varmı

Neseli41 hakli canim kardeslerim bu sekilde dualarimiz 6ay surer tedaviye baslayacaklar var birlik olup bitirelim yeni gelen arkadslar olur herkes icin dua ederiz zaten birbirimizden baska bizi anlayan kim var en yakinimiz en cok sevdiklerimiz anamiz babamiz bacimiz kimse bizi birbirimiz gibi anlayamaz HADIN BIRLIK OLALIM CANIM KARDESLERIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…