Canim ben de cok okumak istiyorum ama adetliyim. Adetim biter bitmez acigi kapatacagim insallah.Yarin da gidip zikirmatik alicam. Cok yogun calistigimdan araba kullanirken yururken biyerde beklerken okurum insallahC
Çok doğru söylüyorsun tatlım ama listede tedavisi bu ay olan birden fazla arkadaş var onlar içinde okumak için bir çözüm bulmamız gerekli diye düşünsün yoksa tabikide zorlama diye birşey yok ama listeye ekk erişim bir çok kişi var ama okuyan hep aynı kişiler sayımız çok herkez günde 1000 okusa zaten kimsede yorulmaz ve haftadan haftaya biter yine de siz bilirsiniz
Sağol cnm allah razı olsunCanim ben de cok okumak istiyorum ama adetliyim. Adetim biter bitmez acigi kapatacagim insallah.Yarin da gidip zikirmatik alicam. Cok yogun calistigimdan araba kullanirken yururken biyerde beklerken okurum insallah
Canım bugünkü sayımı verdim zaten beni cumaya kadar cumada dahil 8000 adete borçlandıra bilirsin Rabbimin izniyleKızlar cuma günü öğlene kadar her gun 1000 adet okuyabilecek arkadaşlar özelden msj atabilirler mi ona göre sayayım hepinizi öpüyorum
Ben de okurum cnmKızlar cuma günü öğlene kadar her gun 1000 adet okuyabilecek arkadaşlar özelden msj atabilirler mi ona göre sayayım hepinizi öpüyorum
Tamam tatlım çok sağol allah razı olsun ağzına sağlık kaldı 17000 dağıtılacak duaCanım bugünkü sayımı verdim zaten beni cumaya kadar cumada dahil 8000 adete borçlandıra bilirsin Rabbimin izniyle
Neseli41 hakli canim kardeslerim bu sekilde dualarimiz 6ay surer tedaviye baslayacaklar var birlik olup bitirelim yeni gelen arkadslar olur herkes icin dua ederiz zaten birbirimizden baska bizi anlayan kim var en yakinimiz en cok sevdiklerimiz anamiz babamiz bacimiz kimse bizi birbirimiz gibi anlayamaz HADIN BIRLIK OLALIM CANIM KARDESLERIMC
Çok doğru söylüyorsun tatlım ama listede tedavisi bu ay olan birden fazla arkadaş var onlar içinde okumak için bir çözüm bulmamız gerekli diye düşünsün yoksa tabikide zorlama diye birşey yok ama listeye ekk erişim bir çok kişi var ama okuyan hep aynı kişiler sayımız çok herkez günde 1000 okusa zaten kimsede yorulmaz ve haftadan haftaya biter yine de siz bilirsiniz
Bende okurum canimmm arkadasimKızlar cuma günü öğlene kadar her gun 1000 adet okuyabilecek arkadaşlar özelden msj atabilirler mi ona göre sayayım hepinizi öpüyorum
Aylık o zaman cuma öğlene kadar 4000 sana yazıyorum kaldı 13000Ben de okurum cnm
Tatlım yazacaktım aylık olmuşAylık o zaman cuma öğlene kadar 4000 sana yazıyorum kaldı 13000
Ok harika o zaman 4000 binde sana kaldı 11000Bende okurum canimmm arkadasim
Sorun değil datlım. Tamamdır 4000 bendeTatlım yazacaktım aylık olmuş
Canım 11.000 ben aldım . Rabbim kabul etsin...Ok harika o zaman 4000 binde sana kaldı 11000
Datlım kalıyo 9000 :)))Ok harika o zaman 4000 binde sana kaldı 11000
Şimdi bana 9bin mi 11.000 mi kaldı:)Datlım kalıyo 9000 :)))
Valla harikasın Allah senden razı olsun..
Canım 11.000 ben aldım . Rabbim kabul etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?