Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada .....41100... okunan 29000 cumaya kadar okunmak üzere dağıtılan TOPLAM: 70000(100 adet fazlayı diğer arkadaşa eklerim hepimizi öptüm

@@duyibo : 19 Mart blastosist transfer olacak@@ceren20 : MART transfer olacak

@@astaravistama : NİSAN dondurulmuşlarla transferi olacak

@@sedef21 : NİSAN uzun protokol ile tedavi aşamasında

@@neseli41: MAYIS - HAZİRAN tedaviye başlayacak.

@@sultan1356 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@sevil35 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak

@@jonguil: her zaman dualarımızdasın

@@hln21 :HAZIRAN tedaviye baslayacak.

@@dnzderya: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir

@@Tgb123:

@ @shrgrhs :

@@topik26:

@@EgecanYagmur:

@@muallime54 :

@@321bieten :

@@Enigma79:

@@Zeynep sumra:

@@nurse51 :

kızlar bu listeye herkes tedavisini yazsın ona göre sıraya koyalım ... hadi kızlar mübarek saatlerde cok güzel bir dayanışmayabaşlıyoruz .. hepinizden ALLAH razı olsun....

Maalesef negatif sonuclandi cnm
dondurulmusum var Insallah hazirandan sonra bi daha dusunuyoruz,sen ne durumdasin ?
Aaaa canımmm üzüldüm şimdi sebebi biliniyormu üzülme dondurulmuşların varmış ne güzel inşaallah onlarla sonuç alırsın.benim transferimin 4 günümdeyim ve 2 embriyo konuldu heyecanla bekliyorum bana uzun protokol uygulandı.geçmiyor günler sanki Allah bizim yardımcımız olsun

Hayirlisi olsun cnm bnm,maalesef sebebi bilinmeyen grubuz.
neseli41 bnmde var cnm cumaya kadar 4bin ederdi bugun 1000 okudum.
Isteyen versin 4bin bende olsun.

Allah sendende razi olsun canimmmm emegine saglikkkkkkk opyrmmm

ALLAHIM HEPIMIZDEN RAZI OLSUNNNN INSALLAH TEZ ZAMANDA BEBEKLERIMIZIN RESIMLERINI PROFIL RESMI YAPIP TEYZZELERININ GORMESINI NASIP EDER ALLAHIM.BEBEGIM OLSADA BURDAN AYRILMIYCAM SIZLERLE HEP BIRLIKTE YAVRULARIMIZI YAPTIGI YARANAZLIKLARI PAYLASACAGIZ INSALLAH HEPINIZI COOOOOOKKKK OPYRUMMMMMM

günaydin kizlar. ben son günlerde duaya katilamadim daha önce katildigim dualar var. katilip söz verip tutamamk daha kötü. simdilik siradaki arkadas icin cumaya kadar 2000 aliyorum.

kızlar bı sorum olacak, yumurtaları toplanıp transverı ertelenen arkadaslarım, reglinizi etkıledımı opu, gec veya erken gelmesı gıbı?

Benim
kızlar bı sorum olacak, yumurtaları toplanıp transverı ertelenen arkadaslarım, reglinizi etkıledımı opu, gec veya erken gelmesı gıbı?
opudan sonra transferim iptal olmuştu. Regl erken olmuştu. İlaçların hemen bıraktım ve beş gün sonra falan adet olmuştum.

Benim

opudan sonra transferim iptal olmuştu. Regl erken olmuştu. İlaçların hemen bıraktım ve beş gün sonra falan adet olmuştum.
canım normalınden kac gun erken geldı, bana progestoron ıyne vermıstı onu bıraktım. bugun son kan sulandırıcı ığnem var. bıde bana coraspırıne devam edeceksın dedı. dıger ılacları bıraktırdı. senın nıye ıptal olmustu transverın..

İkinci tüp bebekte opu sonrası döllenme olmamıştı ondan transfer yapılamadı. Normal gününden 5 gün erken gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…