9000 doğru canım yanlış hesapladım şimdi tekrar hesapladım 9000 uykum geldi deŞimdi bana 9bin mi 11.000 mi kaldı:)
Tamam 9.000 bende canım...Ev
Evet tatlım 9000 pardon
Aaaa canımmm üzüldüm şimdi sebebi biliniyormu üzülme dondurulmuşların varmış ne güzel inşaallah onlarla sonuç alırsın.benim transferimin 4 günümdeyim ve 2 embriyo konuldu heyecanla bekliyorum bana uzun protokol uygulandı.geçmiyor günler sanki Allah bizim yardımcımız olsunMaalesef negatif sonuclandi cnm
dondurulmusum var Insallah hazirandan sonra bi daha dusunuyoruz,sen ne durumdasin ?
Hayirlisi olsun cnm bnm,maalesef sebebi bilinmeyen grubuz.Aaaa canımmm üzüldüm şimdi sebebi biliniyormu üzülme dondurulmuşların varmış ne güzel inşaallah onlarla sonuç alırsın.benim transferimin 4 günümdeyim ve 2 embriyo konuldu heyecanla bekliyorum bana uzun protokol uygulandı.geçmiyor günler sanki Allah bizim yardımcımız olsun
Allah sendende razi olsun canimmmm emegine saglikkkkkkk opyrmmm@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada.....41100... okunan 29000 cumaya kadar okunmak üzere dağıtılan TOPLAM: 70000(100 adet fazlayı diğer arkadaşa eklerim hepimizi öptüm
@@duyibo : 19 Mart blastosist transfer olacak@@ceren20 : MART transfer olacak
@@astaravistama : NİSAN dondurulmuşlarla transferi olacak
@@sedef21 : NİSAN uzun protokol ile tedavi aşamasında
@@neseli41: MAYIS - HAZİRAN tedaviye başlayacak.
@@sultan1356 : MAYIS tedaviye başlayacak
@@sevil35 : MAYIS tedaviye başlayacak
@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak
@@jonguil: her zaman dualarımızdasın
@@hln21 :HAZIRAN tedaviye baslayacak.
@@dnzderya: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir
@@Tgb123:
@ @shrgrhs :
@@topik26:
@@EgecanYagmur:
@@muallime54 :
@@321bieten :
@@Enigma79:
@@Zeynep sumra:
@@nurse51 :
kızlar bu listeye herkes tedavisini yazsın ona göre sıraya koyalım ... hadi kızlar mübarek saatlerde cok güzel bir dayanışmayabaşlıyoruz .. hepinizden ALLAH razı olsun....
ama bende 1000 okudum miranaza yazamamıştım ...Hepinizi öptüm iyi geceler böylece miranazın duası bitti sonra @@ duyibotransfer haftasında okumuş olacağız inş.
Canım senin duanı da duyiboya sayarız.ama bende 1000 okudum miranaza yazamamıştım ...
Tatlım sırada duyibo var. Ona sayarız.Hayirlisi olsun cnm bnm,maalesef sebebi bilinmeyen grubuz.
neseli41 bnmde var cnm cumaya kadar 4bin ederdi bugun 1000 okudum.
Isteyen versin 4bin bende olsun.
amiiiiin insallahhhhHimm anladim canimm insallahh gider bebisini görüp kalp atislarini duyarsin
Bebişgünaydin kizlar. ben son günlerde duaya katilamadim daha önce katildigim dualar var. katilip söz verip tutamamk daha kötü. simdilik siradaki arkadas icin cumaya kadar 2000 aliyorum.
Sana da günaydın cnmgunaydınnnnn...
opudan sonra transferim iptal olmuştu. Regl erken olmuştu. İlaçların hemen bıraktım ve beş gün sonra falan adet olmuştum.kızlar bı sorum olacak, yumurtaları toplanıp transverı ertelenen arkadaslarım, reglinizi etkıledımı opu, gec veya erken gelmesı gıbı?
canım normalınden kac gun erken geldı, bana progestoron ıyne vermıstı onu bıraktım. bugun son kan sulandırıcı ığnem var. bıde bana coraspırıne devam edeceksın dedı. dıger ılacları bıraktırdı. senın nıye ıptal olmustu transverın..Benim
opudan sonra transferim iptal olmuştu. Regl erken olmuştu. İlaçların hemen bıraktım ve beş gün sonra falan adet olmuştum.
İkinci tüp bebekte opu sonrası döllenme olmamıştı ondan transfer yapılamadı. Normal gününden 5 gün erken gelmişti.canım normalınden kac gun erken geldı, bana progestoron ıyne vermıstı onu bıraktım. bugun son kan sulandırıcı ığnem var. bıde bana coraspırıne devam edeceksın dedı. dıger ılacları bıraktırdı. senın nıye ıptal olmustu transverın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?