Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar günaydın dünyadan kopmuş gibiydim dua okuyorsunuz sanırım ne okuyorsunuz ne zaman kadar ben oraları hep kaçırmışım

Kızlar günaydın dünyadan kopmuş gibiydim dua okuyorsunuz sanırım ne okuyorsunuz ne zaman kadar ben oraları hep kaçırmışım
Canım, tedavisi yakın olan arkadaşlar için sırayla cumadan cumaya "lem yelid velem yüled" 70.000 adet okuyoruz.

günaydın kızlar Allahın izni ile akşam duamızı paylaşıp bitirdik. tabi akşam katılamayan arkadaşlardan okuyanlar olmuş. ben son kalan 9.000 adeti almıştım. shrkrsgr ve hln 21 sizin okuduğunuz 1.000+ 4. 000 i benden düşelim. bana da 4.000 adet kalsın. ikinci arkadaşın duasına cumadan sonra hep beraber başlayalım. hem başta sayı alarak paylaşmayı düşünmüştük. yoksa karışıklık olacak gibi. anlaştık mı? :)

kızlar bı sorum olacak, yumurtaları toplanıp transverı ertelenen arkadaslarım, reglinizi etkıledımı opu, gec veya erken gelmesı gıbı?
Bnm 1 ay sonrasinda transfer edildi ama dr um tutma sansi artar diye diger aya birakmisti,bi sorun oldugundan degil.
Neyse bnm adetim 1 hafta erken gelmisti,dr um normal demisti Cnm.

maalesef yok canım 1. denemede de 2.denemde de dondurulmuş kalmamıştı
olsun canım demekkı daha zamanı varmıs, allahım sana ve esıne maddı manevı guc versın kı tekrar basla, bırsuru sey duyuyoruz 5.-6.-10. denemsınde hamıle kalan evet cok zor bır surec ben suan o tedavıyı goruyor olmama ragmen suan senın hıssettıklerını hıssedemem, ama toplamaya calıs kendını, cok sukur saglıgımız sıhatımız yerınde. hangı merkezde denedın, bıde opu da az yumurtanmı olmustu, yanı sebep arastırması falan yapıldımı?

sımdı dıger arkadasa okumaya baslamıyormuyuz ben baslıycaktım ama, baslıyımmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…