- 7 Ocak 2015
- 420
- 966
- 128
anladım canım sagol..İkinci tüp bebekte opu sonrası döllenme olmamıştı ondan transfer yapılamadı. Normal gününden 5 gün erken gelmişti.
Canım, tedavisi yakın olan arkadaşlar için sırayla cumadan cumaya "lem yelid velem yüled" 70.000 adet okuyoruz.Kızlar günaydın dünyadan kopmuş gibiydim dua okuyorsunuz sanırım ne okuyorsunuz ne zaman kadar ben oraları hep kaçırmışım
canım nolur boyle dusunme, toplamaya calıs kendını, dondurulmusların varmıydı canım?Kızlar günaydın dünyadan kopmuş gibiydim dua okuyorsunuz sanırım ne okuyorsunuz ne zaman kadar ben oraları hep kaçırmışım
maalesef yok canım 1. denemede de 2.denemde de dondurulmuş kalmamıştıcanım nolur boyle dusunme, toplamaya calıs kendını, dondurulmusların varmıydı canım?
Bnm 1 ay sonrasinda transfer edildi ama dr um tutma sansi artar diye diger aya birakmisti,bi sorun oldugundan degil.kızlar bı sorum olacak, yumurtaları toplanıp transverı ertelenen arkadaslarım, reglinizi etkıledımı opu, gec veya erken gelmesı gıbı?
olsun canım demekkı daha zamanı varmıs, allahım sana ve esıne maddı manevı guc versın kı tekrar basla, bırsuru sey duyuyoruz 5.-6.-10. denemsınde hamıle kalan evet cok zor bır surec ben suan o tedavıyı goruyor olmama ragmen suan senın hıssettıklerını hıssedemem, ama toplamaya calıs kendını, cok sukur saglıgımız sıhatımız yerınde. hangı merkezde denedın, bıde opu da az yumurtanmı olmustu, yanı sebep arastırması falan yapıldımı?maalesef yok canım 1. denemede de 2.denemde de dondurulmuş kalmamıştı
anladım canım. ınsallah benımde erken gelırde bır an once transverım olur.Bnm 1 ay sonrasinda transfer edildi ama dr um tutma sansi artar diye diger aya birakmisti,bi sorun oldugundan degil.
Neyse bnm adetim 1 hafta erken gelmisti,dr um normal demisti Cnm.
sımdı dıger arkadasa okumaya baslamıyormuyuz ben baslıycaktım ama, baslıyımmı..günaydın kızlar Allahın izni ile akşam duamızı paylaşıp bitirdik. tabi akşam katılamayan arkadaşlardan okuyanlar olmuş. ben son kalan 9.000 adeti almıştım. shrkrsgr ve hln 21 sizin okuduğunuz 1.000+ 4. 000 i benden düşelim. bana da 4.000 adet kalsın. ikinci arkadaşın duasına cumadan sonra hep beraber başlayalım. hem başta sayı alarak paylaşmayı düşünmüştük. yoksa karışıklık olacak gibi. anlaştık mı? :)
valla ben fikrimi söyledim neşelim takip edebilir mi biri bitmeden diğerini bilemedim nasıl derseniz bana uyarsımdı dıger arkadasa okumaya baslamıyormuyuz ben baslıycaktım ama, baslıyımmı..
Hayirlisi olsun cnmanladım canım. ınsallah benımde erken gelırde bır an once transverım olur.
TAMAM CANIM EKLERİM BEN YİNEDE SAĞOLama bende 1000 okudum miranaza yazamamıştım ...
ARKADAŞLAR ÖZEL MSJ YAZIN BAŞLIĞA DA DUYİBO YAZIN BEN TOPLARIM :)valla ben fikrimi söyledim neşelim takip edebilir mi biri bitmeden diğerini bilemedim nasıl derseniz bana uyar
ne zamana kadar vakit var diger arkadasa?TAMAM CANIM EKLERİM BEN YİNEDE SAĞOL
HEPİMİZİN EMEĞİ CANIM BENİMMM ALLAHIM İNŞ. KABUL EDER.Allah sendende razi olsun canimmmm emegine saglikkkkkkk opyrmmm
SIRADA DUYİBO VAR OKUYABİLDİĞPİN KADAR OKU HAFTAYA CUMA ONUN NİYETİNE BAĞIŞLAYACAĞIZ ÖZELDEN MSJ ATARSIN BAŞLIĞIDA DUYİBO YAZARSIN ÖPTÜM TATLIMne zamana kadar vakit var diger arkadasa?
O ZAMAN BENİM 3 BİNİ SEN OKU BEN DUYİBO YA BAŞLAYAYIMHayirlisi olsun cnm bnm,maalesef sebebi bilinmeyen grubuz.
neseli41 bnmde var cnm cumaya kadar 4bin ederdi bugun 1000 okudum.
Isteyen versin 4bin bende olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?