YANİ 2000 DAHA OKUYACAKSIN CUMAYA KADARO ZAMAN BENİM 3 BİNİ SEN OKU BEN DUYİBO YA BAŞLAYAYIM
TAMAM CANIM ÖYLE YAPALIM OZAMANgünaydın kızlar Allahın izni ile akşam duamızı paylaşıp bitirdik. tabi akşam katılamayan arkadaşlardan okuyanlar olmuş. ben son kalan 9.000 adeti almıştım. shrkrsgr ve hln 21 sizin okuduğunuz 1.000+ 4. 000 i benden düşelim. bana da 4.000 adet kalsın. ikinci arkadaşın duasına cumadan sonra hep beraber başlayalım. hem başta sayı alarak paylaşmayı düşünmüştük. yoksa karışıklık olacak gibi. anlaştık mı? :)
Keseyi gördükten sonra doktorum coraspini bırakabilirsin dedi. Kalp atışlarını duyunca estrofeni, 12 hafta sonunda progestanı bırakacağım.Arkadaslar aranizda dr u ilaclari biraktiran var mi? Ben hala estrofen asprin ve jeli kullaniyorum. Biraktirdiysa ne zaman biraktirsi?
KIZLAR MİRANAZ İÇİN DUA DAĞITMIŞTIM . ŞİMDİ SIRADA DUYİBO VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (27.03.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BU MSJA ALTINTI YAPSINLAR İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
@@neşeli41 ....... : 7000
@@dianthus............. : 5.000
Ozel mesaj attim sana yanlis anlamisim madem alinti ile cevap veriyoruz. 7000 bende.KIZLAR MİRANAZ İÇİN DUA DAĞITMIŞTIM . ŞİMDİ SIRADA DUYİBO VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (27.03.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BU MSJA ALTINTI YAPSINLAR İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
5000KIZLAR MİRANAZ İÇİN DUA DAĞITMIŞTIM . ŞİMDİ SIRADA DUYİBO VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (27.03.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BU MSJA ALTINTI YAPSINLAR İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
@@astaravistama....:5000KIZLAR MİRANAZ İÇİN DUA DAĞITMIŞTIM . ŞİMDİ SIRADA DUYİBO VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (27.03.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BU MSJA ALTINTI YAPSINLAR İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
CnmO ZAMAN BENİM 3 BİNİ SEN OKU BEN DUYİBO YA BAŞLAYAYIM
ya ben karıştırdım mı şimdi 9.000 miranaz için okuyacakmıyım yoksa diğerlerinin kini miranazdan mı düşüyorsun?TAMAM CANIM ÖYLE YAPALIM OZAMAN
canım 7.000 adet de bana yaz eksik kalırsa yine alırım...KIZLAR MİRANAZ İÇİN DUA DAĞITMIŞTIM . ŞİMDİ SIRADA DUYİBO VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (27.03.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BU MSJA ALTINTI YAPSINLAR İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
tamam karışmamış ben miranaza 4.000 okuyorum diğerleri ile tamamlanmış oluyor sen duyıboya sıfırdan başlıyorsun. of kendi kendime ortalığı karıştırıyorum...TAMAM CANIM ÖYLE YAPALIM OZAMAN
yok tatlım bende 4000 okuyunca tamam oluyor miranazın kızların okudukları senin 9000 den düştü :9tamam karışmamış ben miranaza 4.000 okuyorum diğerleri ile tamamlanmış oluyor sen duyıboya sıfırdan başlıyorsun. of kendi kendime ortalığı karıştırıyorum...
Canim miranaza nasib olmadi ama benie yaz duyiboya ne verirsen farketmez haftaya cuma ya kadar zatenKIZLAR MİRANAZ İÇİN DUA DAĞITMIŞTIM . ŞİMDİ SIRADA DUYİBO VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (27.03.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BU MSJA ALTINTI YAPSINLAR İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
tatlım 7000 de sana yazıyorum o zaman tamam mı ? :)Canim miranaza nasib olmadi ama benie yaz duyiboya ne verirsen farketmez haftaya cuma ya kadar zaten
Insallah canim insallahHEPİMİZİN EMEĞİ CANIM BENİMMM ALLAHIM İNŞ. KABUL EDER.
5.000 bende okurum canimmmKIZLAR MİRANAZ İÇİN DUA DAĞITMIŞTIM . ŞİMDİ SIRADA DUYİBO VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (27.03.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BU MSJA ALTINTI YAPSINLAR İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM...................................: 43000
@@neşeli41 ............................. : 7000
@@karşıpenceredekikarga ...... : 7000
@@dnzderya ...........................:7000
@@spring2014...........................:5000
@@dianthus................................:5000
@@astravistama..........................:5000
@@ravza54..................................:7000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?