Canım ben tedaviye başlamanın sevincindeyim ama bu estrofem ilacı beni mahvediyor. sürekli bir uyku hali, halsizlik dün birden boğaz ağrısı başladı falan öle işte.nabionuz kizlar
canım dondurulmus ıcın tedavıye basladın dımı, reglının kacıncı gunu basladın neler kullanıyorsun nasıl gıdıyo? bende yakın zamanda reglı olurum ınsallah..Canım ben tedaviye başlamanın sevincindeyim ama bu estrofem ilacı beni mahvediyor. sürekli bir uyku hali, halsizlik dün birden boğaz ağrısı başladı falan öle işte.
Sen anlat tatlı hamiş. Hamile olmak nasıl bir duygu
Tamm canim insallah nasibse bi terslik olmazsa haftaya cumaya kadar okurumtatlım 7000 de sana yazıyorum o zaman tamam mı ? :)
Evet canım dondurulmuş için başladım, Reglinin ikinci günü.dün gittim doktora. Aspirin ve estrofem verdi.31 Marta kadar kullanacağım. 27 Martta tekrar kontrole gideceğim. Estrofem 4 gün günde 1 tane, sonraki dört gün 2 tane gibi artıyor. Büyük ihtimalle 1 Nisan da transfer yapacak. Rahim kalınlığım iyiymiş ama ben nar suyu içeceğim rahim kalınlığımı arttırsın diye.canım dondurulmus ıcın tedavıye basladın dımı, reglının kacıncı gunu basladın neler kullanıyorsun nasıl gıdıyo? bende yakın zamanda reglı olurum ınsallah..
ah arkadasim gecmis olsun. sicak seyler ic bol bol. hasta insanlarin sana yaklasmasina izin vermeCanım ben tedaviye başlamanın sevincindeyim ama bu estrofem ilacı beni mahvediyor. sürekli bir uyku hali, halsizlik dün birden boğaz ağrısı başladı falan öle işte.
Sen anlat tatlı hamiş. Hamile olmak nasıl bir duygu
İnşallah canım ya. Ahh inşalllah ben de görürüm o pozitifi. Allah her isteyene versin inşallah.ah arkadasim gecmis olsun. sicak seyler ic bol bol. hasta insanlarin sana yaklasmasina izin verme
transfer tarihin yaklasik bellimi?
sükür canim cok güzel ama görmeden insan rahatlamiyor tipik tüp bebis annesi tedirginligiama bin sükür bu günleri hayal bil edemiyordum. allahim sana ve diger tüm arkadaslarada tattirsin insallah
insallah canim.İnşallah canım ya. Ahh inşalllah ben de görürüm o pozitifi. Allah her isteyene versin inşallah.
transferi olmuş arkadaşlar yumurta toplama aşaması nasıl başlıyor ..benim uzun protokol cumartesi lucrin vurunmaya başladım bu hafta adet bekliyorum doktor 2 .günü gel demişti..adetin 2. günü gittiğimde yumurtalarım görülür müveya kaç gün sonra belli olur ve yumurta toplama işlemi ne zaman başlar
adet sonrası iğneler yumurtayı büyütmek için mi canım ..ya yumurtam azsa geçen aylarda klomenle iki yumoşum olmuştuEvet büyük ihtimalle görecekler. Ondan sonra yumurtalarını büyütmeye başlayacaklar. 7-10 gün arasında çatlatma iğnesini verip 36 saat sonra yumurta toplayacaklar.
nabionuz kizlar
adet sonrası iğneler yumurtayı büyütmek için mi canım ..ya yumurtam azsa geçen aylarda klomenle iki yumoşum olmuştu
yani adetin 2. günü gittiğimde kaç yumurta olduğunu göreceğiz değil mi ..rezervim az zaten aşrı derecedeYumurta sayısına yapabilecekleri bir şey yok. O rezervlerle ilgili ama bir önceki tedavisinde 2 yumurtası olup bir sonrakinde 10 tane olanı duydum ben. O doktorun muayenesi ile anlaşılır ancak.
Tabi yumurtaları büyütecek olgunlaştıracaklar. İlaçlar sadece birisinin değil tüm yumurtalarının olgunlaşması için.
ah arkadasim arama ben de transferden beri helak oldumiyiyiz canım ya, transferden beri değişen bir şey yok, hamilelik belirtisi arayıp duruyorum kendimde :) Sanki yok gibi, ama bazen böyle ağrılar falan oluyor. Seviniyorum. Ağrı olsa bir dert olmasa başka. Allahın izni ile haftaya bulantılar başlar bu sefer de öyle kötüyüm böyle aç kaldım diye yazarım.
Tam 11 gün var randevuya. Bir taraftan sabır et hem kese hem kalp atışı duyarsın inşallah diyorum. Diğer yandan acaba bir doktora gitsem mi keseyi göreyim hiç yoktan diyorum. İdrar testi mi alsam, kan tahlili mi yaptırsam böyle işte bağladım yine piskopata :) Allah affetsin.
ben ben benYumurta sayısına yapabilecekleri bir şey yok. O rezervlerle ilgili ama bir önceki tedavisinde 2 yumurtası olup bir sonrakinde 10 tane olanı duydum ben. O doktorun muayenesi ile anlaşılır ancak.
Tabi yumurtaları büyütecek olgunlaştıracaklar. İlaçlar sadece birisinin değil tüm yumurtalarının olgunlaşması için.
yani adetin 2. günü gittiğimde kaç yumurta olduğunu göreceğiz değil mi ..rezervim az zaten aşrı derecede
maşşallah nerde saklanmış onlarTabi tabi görür doktorun ama bazen sürpriz yumurtalar oluyor. Küçükken doktor onu önemsemiyor ama arkadan atak yapıyor o yumurta. Benim öyle oldu. 2-3 olgun yumurta bekliyoruz dediler 7 çıktı maşallah.
canim insallah saglikli yumoslarin olsun. sayisi aslinda pek önemli degil. önemli olan kaliteli olsunlar döllenip büyüsünler. benim ilk tedavimde hic yumosum yoktu. simdikine adetin ikinci günü 4-5 gözüktü. Opu da 9 toplanda cok süküryani adetin 2. günü gittiğimde kaç yumurta olduğunu göreceğiz değil mi ..rezervim az zaten aşrı derecede
arkadasimda 3 tane toplandi. 2 tanesi döllendi ikisi transfer edildi. simdi ikizlere hamile maasallahyani adetin 2. günü gittiğimde kaç yumurta olduğunu göreceğiz değil mi ..rezervim az zaten aşrı derecede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?