Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Küçük kuzum 6.5 yaşında oldu. Rabbim uzun hayırlı ömürler versin benimkiyle birlikte hepimizin doğacak evlatlarına da. Çok komik hallerde. Tedavi sürecini ondan gizliyoruz bir nevi. hep karnım ağrıyor falan diyorum üstüme atlamasın diye. Anne bu karın ağrın bana çok güzel şeyler düşündürüyor yoksa bebek mi var içinde diyor :) O kadar saflar ki. Kardeşi olacak hemen ertesi gün onunla oyun oynayacak sanıyor :)

cok duygulandim okurken. rabbim onu korusun bütün minislerimizi insallah. süper bir abi olucak desene

kaliteli yumurta derken canım büyklüğü mü önemli ..benim klomen tedavisi sırasında iki yumuştan biri 19mm 14mm idi

cok duygulandim okurken. rabbim onu korusun bütün minislerimizi insallah. süper bir abi olucak desene

Ay inşallah ama yaşayıp göreceğiz. Bir arkadaşın çocuğu kardeş de kardeş diye tutturduydu, kardeş geldi. Tabi ilgi onun üstüne yoğunlaşınca aldığınız yere geri götürün bunu demiş :) İnşallah sever korur kollar kardeşini.

oglusun bir bilseki topigimizin abisi olucak

arkadasimin kizi oldu oglu 5 yasinda. haliyle biraz kiskaniyor yaninda dikkatli davraniyorlar am ahic kiyamiyor. zaten melek cok merhametli bir cocuk. gecen dedi sen benimle gel ben de kal bugün olmaz teyze kardesimde gelsin diyor azini yedigim

kaliteli yumurta derken canım büyklüğü mü önemli ..benim klomen tedavisi sırasında iki yumuştan biri 19mm 14mm idi

Yok kalitesi aslında embriyo olduğunda anlaşılıyor herhalde. İlaçlara iyi cevap vermesi de ayrı bir gösterge galiba ama büyüklükle ilgisi yok. Onlar büyütecekler zaten onları :)

Arkadaslar benim bir sorunum var kafam karma karsik biz ilk tedavimizi turkiyede sisli Memorial da yaptik sonuc negatif
Ikinciyi burda yaptik gene negatif biliyosunuz
Dun tanidik tupbebek merkezinde bi hemsireyle konustum kafami karistirdi Almanya tup bebekte cok iyi degil dedi turkiyede deneyin ama tr de sigorta karsilamiyo burda 3 defa karsiliyone yapcam bilmiyoruz.zaten 9 nisanda baska bi de randevumuz var esim onunla bi güzel konusalim bizim jeden tutmuyo iyice arastiracaksa basla tedaviye deriz diyo ama yok direk tedavi yapcaz drrse baslamayalim tr de iyibir yer arastiralim diyo bizim sorun sper kalitesi az ve ilrri hareket zayif ama disardaki dollemede 5 gunluk emriyo olusuyo bana transfer edince tutunmuyolar boyle bi sorunu plan varmi

tamam canım bekleyelim görelim bakalım kaç yumoşum olmuş
sayıya gerçekten takılma canım benim ilk iki tedavimde de 18 er yumurta toplandı elde var sıfır. sayı arttıkça kalite azalıyo diye düşünüyorum hatta keşke benim de az olsa tam olsa diyorum. daha dün akşam kayseri acıbadem topiğinde okudum pamukelma diye bi arkadaş var 4 yumurta toplanmış sadece ikisi döllenmiş şu an ikiz gebe maşallah rabbim korusun iki de iki. darısı sana bana hepimize inşallah... bu arada lucrin adetini bikaç gün geciktirebiliyor haberin olsun:)

arkadasim laparoskopi yapildimi? rabbim neresi sizin icin hayirliysa sizi oraya yöneltsin insallah

canım çok soru sordum biliyorum ama bu forum sayesinde çok bilgilendim tüp bebek konusundapeki adetin 2. günüde iğneler kullanılmaya başlıyoruz bu arada kan tahlili yapılıyor mu kontrol için bakılacak hormaonlar nedir bu dönemde

canım benide ekle 5000 de ben okurum inşallah

@@sultan1356........................5000

Kizlarr ben hayatimda böyle bisey yasamadim resmen cocuk dogurmus gibi oldum nasil bisey bilmiorum ama kendime geldigimde terler icinde kapinin kolunu tutmus nefes nefeseydim cok özür dilerim yazcagimdan dolayi ama sizden baskada kimsem yok tuvaletim oldugu halde yapamadim yapmasam rahmime sanci verdi yapsam ikinmam gerekti suan gücûm kuvvetim kalmadi ikinmaktan bebegim buna ragmen duruosa cok büyük sans olur benim icin derimki güclûymûs ama umudum gitti artik cok zorlandim bisey olmusmudur ki

Tatlım kötü düşünme allahım izniyle bebeğin seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…