Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canım ıkındın diye hemen karamsar olma ..Allahın izniyle bebişin seninledir... kendini üzerek yeğenimide üzme!!

KIZLAR MİRANAZ İÇİN DUA DAĞITMIŞTIM . ŞİMDİ SIRADA DUYİBO VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (27.03.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BU MSJA ALTINTI YAPSINLAR İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM...................................: 63000

@@neşeli41 ............................. : 7000
@@karşıpenceredekikarga ...... : 7000
@@dnzderya ...........................:7000
@@spring2014...........................:5000
@@dianthus................................:5000
@@astravistama..........................:5000
@@ravza54..................................:7000
@@Hln21.......................................:5000
@@sultan1356..............................: 5000. @@edilah......................................: 5000. @@miranaz05.............................: 5000

Aynı durumdayım hem de hergün çok korkuyorum ama epey okudum diyorlar ki kabızlık zaten hamileliğin yan etkisi yani çoğu hamile ıkınmak zorunda kalıyor. Ikınmak bebeği düşürmez ama düşük riski varsa tetikler. Inşallah bebeklerimiz. Bizimledir.
Öyle ıkınmayla bebek düşüyor olsa dünya nüfusu bu kadar olmazdı yazmış bir doktor da :) Allah a emanetler. Rabbim korusun onları.

Kabizlik problemi yasiyorsaniz sabaha karsi kalkin bi armut yiyin uzerine su icin. Sabah kalktiginizda rahatlamis olacaksiniz en azindan bende oyle oluyor kizlar

Hic moralim yokken güldürdûn arkadasim inanirim bide hemoroiddin varsa benim gibi iskence iki katina cikio nebilim seninde dedigin gibi korkuoz iste ikinmayla düsmezde zorluoruz ya sorun olur die insan genede tereddüt edio az zorlaniodum ama bu aksamdan sonra gabizligim artti 2 litre su icmeme ragmen sende dikkat et kuzum elimizden geldigince ikinmayalim bebeklerimiz Allah a sonra bize emanetler

Kabizlik problemi yasiyorsaniz sabaha karsi kalkin bi armut yiyin uzerine su icin. Sabah kalktiginizda rahatlamis olacaksiniz en azindan bende oyle oluyor kizlar
Canim yoktu aslinda hemoroidimin azmasina ragmen neden oldu anlamadim herhalde gazim cikmadi ondan bende yesil elma cok ii gelio ama armutuda deneyim

canım ıkındın diye hemen karamsar olma ..Allahın izniyle bebişin seninledir... kendini üzerek yeğenimide üzme!!
Canimm benimm ah korku olmasa teyzesi benim hic yorulmamam zorlamam gerekio aslinda subyen varya hoca öyle demisti topuklu bile giyme gücûnü azaltacak seylerden kacin demisti belkide ondan korktum iiki varsin (niz) ben sizsiz naparim icim icimi yerdi valla

Kızlar bugün beşinci gün birinci kalitede iki embriyo transfer ettiler hersey güzel geçti yatıyorum arada oturuyorum kabızlık var ilaç verdiler test tarihi 28 Mart inş kuzucuklarim annelerine sıkı sıkı tutunurlar bu arada biri orta kaliteli biri beşinci gün birinci kalite donduruldu

Peki onun için dua yazmadımi üzerinde taşiman için

Canim insallah siki siki tutunmuslardir beklemek zor Allah im güc sabir versin insallah cabucak test tarihin gelsin kaldi 11 gün

Tat
Tatlım incir ye bol bol zeytinyağ içine köy akşamdan sabah av karnına ye faydası olur allahın izniyle

Kasık ağrıları bende hep oldu cnm ,hala bile ara ara oluyo

Normal canım, benimde arada ağrılarım oldu, hatta hala ara ara devam ediyor...

Ayy inşallah benim agrilarimda hayra alamettir kızlar

Peki onun için dua yazmadımi üzerinde taşiman için
Canim yazdi tasiorum sükür olsunki ama nuskaya ragmen bi kimyasal bi bos gebelik yasadim dok. Anlam veremio bazen o bile tikanio ama adama diemiomki benim böyle sorunum var die alman anlarmi gülermi inanrmi bilmiom iste subyene inanmiodum annemde oldugu halde ama arastirip okuyunca inandim

Bazen tek sebep zamanının gelmemesidir mevlam bizim için en güzelini yazmış ben inanıyorum ki buarada yaşadığımız kardeşliğimizi samimiyetimizi rabbim görüyordur inş biz diliyoruz dünyanın en güzel mucizesini rabbim sen duy sesimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…