canım ıkındın diye hemen karamsar olma ..Allahın izniyle bebişin seninledir... kendini üzerek yeğenimide üzme!!Kizlarr ben hayatimda böyle bisey yasamadimresmen cocuk dogurmus gibi oldum nasil bisey bilmiorum ama kendime geldigimde terler icinde kapinin kolunu tutmus nefes nefeseydim cok özür dilerim yazcagimdan dolayi ama sizden baskada kimsem yok tuvaletim oldugu halde yapamadim yapmasam rahmime sanci verdi yapsam ikinmam gerekti suan gücûm kuvvetim kalmadi ikinmaktan bebegim buna ragmen duruosa cok büyük sans olur benim icin derimki güclûymûs ama umudum gitti artik cok zorlandim bisey olmusmudur ki
Aynı durumdayım hem de hergünKizlarr ben hayatimda böyle bisey yasamadimresmen cocuk dogurmus gibi oldum nasil bisey bilmiorum ama kendime geldigimde terler icinde kapinin kolunu tutmus nefes nefeseydim cok özür dilerim yazcagimdan dolayi ama sizden baskada kimsem yok tuvaletim oldugu halde yapamadim yapmasam rahmime sanci verdi yapsam ikinmam gerekti suan gücûm kuvvetim kalmadi ikinmaktan bebegim buna ragmen duruosa cok büyük sans olur benim icin derimki güclûymûs ama umudum gitti artik cok zorlandim bisey olmusmudur ki
Aminn insallah neselim nebilim cok canim yandi otamatikman onunda yandi hayirlisiyla benimledir vardir bununda bi hayriTatlım kötü düşünme allahım izniyle bebeğin seninle
Hic moralim yokken güldürdûn arkadasim inanirim bide hemoroiddin varsa benim gibi iskence iki katina cikio nebilim seninde dedigin gibi korkuoz iste ikinmayla düsmezde zorluoruz ya sorun olur die insan genede tereddüt edio az zorlaniodum ama bu aksamdan sonra gabizligim artti 2 litre su icmeme ragmen sende dikkat et kuzum elimizden geldigince ikinmayalim bebeklerimiz Allah a sonra bize emanetlerAynı durumdayım hem de hergünçok korkuyorum ama epey okudum diyorlar ki kabızlık zaten hamileliğin yan etkisi yani çoğu hamile ıkınmak zorunda kalıyor. Ikınmak bebeği düşürmez ama düşük riski varsa tetikler. Inşallah bebeklerimiz. Bizimledir.
Öyle ıkınmayla bebek düşüyor olsa dünya nüfusu bu kadar olmazdı yazmış bir doktor da :) Allah a emanetler. Rabbim korusun onları.
Canim yoktu aslinda hemoroidimin azmasina ragmen neden oldu anlamadim herhalde gazim cikmadi ondan bende yesil elma cok ii gelio ama armutuda deneyimKabizlik problemi yasiyorsaniz sabaha karsi kalkin bi armut yiyin uzerine su icin. Sabah kalktiginizda rahatlamis olacaksiniz en azindan bende oyle oluyor kizlar
Canimm benimm ah korku olmasa teyzesi benim hic yorulmamam zorlamam gerekio aslinda subyen varya hoca öyle demisti topuklu bile giyme gücûnü azaltacak seylerden kacin demisti belkide ondan korktum iiki varsin (niz) ben sizsiz naparim icim icimi yerdi vallacanım ıkındın diye hemen karamsar olma ..Allahın izniyle bebişin seninledir... kendini üzerek yeğenimide üzme!!
Annelik diyoruz biz buna canım benim bebisini nasılda severmişAminn insallah neselim nebilim cok canim yandi otamatikman onunda yandi hayirlisiyla benimledir vardir bununda bi hayri
Peki onun için dua yazmadımi üzerinde taşiman içinCanimm benimm ah korku olmasa teyzesi benim hic yorulmamam zorlamam gerekio aslinda subyen varya hoca öyle demisti topuklu bile giyme gücûnü azaltacak seylerden kacin demisti belkide ondan korktum iiki varsin (niz) ben sizsiz naparim icim icimi yerdi valla
Canim insallah siki siki tutunmuslardir beklemek zor Allah im güc sabir versin insallah cabucak test tarihin gelsin kaldi 11 günKızlar bugün beşinci gün birinci kalitede iki embriyo transfer ettiler hersey güzel geçti yatıyorum arada oturuyorum kabızlık var ilaç verdiler test tarihi 28 Mart inş kuzucuklarim annelerine sıkı sıkı tutunurlar bu arada biri orta kaliteli biri beşinci gün birinci kalite donduruldu
Allah im sanada yasatsin en kisa zamanda insallah aminnn ama kabiz olmadan korku yasamadan hepinize yasatsinAnnelik diyoruz biz buna canım benim bebisini nasılda severmiş
Tatlım incir ye bol bol zeytinyağ içine köy akşamdan sabah av karnına ye faydası olur allahın izniyleHic moralim yokken güldürdûn arkadasim inanirim bide hemoroiddin varsa benim gibi iskence iki katina cikio nebilim seninde dedigin gibi korkuoz iste ikinmayla düsmezde zorluoruz ya sorun olur die insan genede tereddüt edio az zorlaniodum ama bu aksamdan sonra gabizligim artti 2 litre su icmeme ragmen sende dikkat et kuzum elimizden geldigince ikinmayalim bebeklerimiz Allah a sonra bize emanetler
Kasık ağrıları bende hep oldu cnm ,hala bile ara ara oluyo
Merhaba kızlar, bende şubat ayında ilk tüp bebek tedavisine başladım uzun protokol uygulandı çünki endometri amaliyatı oldum.Opu da 3 tane toplandı 2 si döllendi ve 2 si transfer oldu ICSI yöntemi.Mart 13'de transfer test günü 27si ve yaş 30.Benimde transfer gününden beri sag ve sol tarafıma agrılar girip duruyor inş hayra yormak istiyorum.Tedavi Almanya.
Normal canım, benimde arada ağrılarım oldu, hatta hala ara ara devam ediyor...
İnş canım inşAllah im sanada yasatsin en kisa zamanda insallah aminnn ama kabiz olmadan korku yasamadan hepinize yasatsin
Canim yazdi tasiorum sükür olsunki ama nuskaya ragmen bi kimyasal bi bos gebelik yasadim dok. Anlam veremio bazen o bile tikanio ama adama diemiomki benim böyle sorunum var die alman anlarmi gülermi inanrmi bilmiom iste subyene inanmiodum annemde oldugu halde ama arastirip okuyunca inandimPeki onun için dua yazmadımi üzerinde taşiman için
Bazen tek sebep zamanının gelmemesidir mevlam bizim için en güzelini yazmış ben inanıyorum ki buarada yaşadığımız kardeşliğimizi samimiyetimizi rabbim görüyordur inş biz diliyoruz dünyanın en güzel mucizesini rabbim sen duy sesimiziCanim yazdi tasiorum sükür olsunki ama nuskaya ragmen bi kimyasal bi bos gebelik yasadim dok. Anlam veremio bazen o bile tikanio ama adama diemiomki benim böyle sorunum var die alman anlarmi gülermi inanrmi bilmiom iste subyene inanmiodum annemde oldugu halde ama arastirip okuyunca inandim
Tamam tatlım sağolneseli41 canım duyibo için 7000 sayı da bana ekle tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?