Cok dogru canim ben hep esime diorum bebegimize nasib ettiyse dünya nimetlerini araci olarak bizide görevlendirdiyse vakti zamani elbet gelir bekle diorum duanin gücü essiz ama toplu duanin gücü dahada essiz ve mükemmel Allah im insallah kabul eder dualarimizi en kisa zamanda canim arkadasim insallahBazen tek sebep zamanının gelmemesidir mevlam bizim için en güzelini yazmış ben inanıyorum ki buarada yaşadığımız kardeşliğimizi samimiyetimizi rabbim görüyordur inş biz diliyoruz dünyanın en güzel mucizesini rabbim sen duy sesimizi
Ahh canim ben kayisiyi denedim fayda etmedi bende ohh ne gûzel sevindim adina bazen sorunsuz tuvalete cikinca insan dior valla ne gûzel sükürler olsun die herseyin basi saglik insallah yasamazsin cancazimKızlar kabızlık benim de korkulu rüyam.Her sabah aç karina kayisi kaynatip ilik olarak içiyorum. Gün içinde de kaynattigim kayisilari yiyorum. Afedersiniz 3 öğün söktürüyor :) nasıl ilaclarsa artık çok afedersiniz yine de rahat yaptirmiyor.ama ikinma problemi ortadan kalkıyor. Tavsiye ederim
bir de canım eline kaynamış suyu al içilebilecek kıvama gelene kadar soğut çay yerrine onu iç o da rahtlatıyor.Ahh canim ben kayisiyi denedim fayda etmedi bende ohh ne gûzel sevindim adina bazen sorunsuz tuvalete cikinca insan dior valla ne gûzel sükürler olsun die herseyin basi saglik insallah yasamazsin cancazim
Canim uykunu güzel al insallah bebisini görürsün kalp atislarini duyarsin ya con güzel simdiden hayirli olsunnyarın randevum var hem bir korku hem heyecan herşey karmakarışık...
Aaa bunu hic duymamistim cancazim kayinvalidem bir tabak meyve soyup getirdi valla icinde armutta vardi ama suyu denerim armutuda deneyecem tesekkür ederim canim benimbir de canım eline kaynamış suyu al içilebilecek kıvama gelene kadar soğut çay yerrine onu iç o da rahtlatıyor.
ne tatlı kv var maşallah :) şimdi o armutu ye üzerine de o suyu içAaa bunu hic duymamistim cancazim kayinvalidem bir tabak meyve soyup getirdi valla icinde armutta vardi ama suyu denerim armutuda deneyecem tesekkür ederim canim benim
Canim subyen nekiCanim yazdi tasiorum sükür olsunki ama nuskaya ragmen bi kimyasal bi bos gebelik yasadim dok. Anlam veremio bazen o bile tikanio ama adama diemiomki benim böyle sorunum var die alman anlarmi gülermi inanrmi bilmiom iste subyene inanmiodum annemde oldugu halde ama arastirip okuyunca inandim
Var ya şu listeye verdiğin emek bile yeter sana büyük sevaba giriyorsun rabbim güldürsün gül yüzünü...KIZLAR MİRANAZ İÇİN DUA DAĞITMIŞTIM . ŞİMDİ SIRADA DUYİBO VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (27.03.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BU MSJA ALTINTI YAPSINLAR İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM...................................: 70000
@@neşeli41 ............................. : 7000
@@karşıpenceredekikarga ...... : 7000
@@dnzderya ...........................:7000
@@spring2014...........................:5000
@@dianthus................................:5000
@@astravistama..........................:5000
@@ravza54..................................:7000
@@Hln21.......................................:5000
@@sultan1356..............................: 5000. @@edilah......................................: 5000.@@miranaz05.............................: 5000. @@adman.....................................: 7000 VE BİTTİ KİZLAR HARİKASINIZ ALLAHİM KABUL EDER İNŞ. HAFTAYA CUMA YENİ LİSTEYİ DAGİTİRİM İNS HEPİNİZİ OPUYORUM
Amin canım arkadaşım hepimizin gülecek allahın izniyleVar ya şu listeye verdiğin emek bile yeter sana büyük sevaba giriyorsun rabbim güldürsün gül yüzünü...
Tamam tatlım allah kabul etsin cuma saati senin adını vererek başlayıp dua edeceğim inş bu arada Şu gibi için 2000 daha okuyunca senin şuan bitiyor ağzına sağlık öpüyorumNeseli41 canim ben 7.000 okudum 4.000benden dusebilirsin.3.000 duyibonun tamma optm
Duyibo için yazacaktım sözlük çevirmiş yine :)Tamam tatlım allah kabul etsin cuma saati senin adını vererek başlayıp dua edeceğim inş bu arada Şu gibi için 2000 daha okuyunca senin şuan bitiyor ağzına sağlık öpüyorum
İnşaallah canım,senin kaçıncı günün?benim gögüslerim taş gibi ve agrıyor dokunamıyorumAyy inşallah benim agrilarimda hayra alamettir kızlar
canım gunaydın, vala benım ağdete nerden baksan bır haftadan fazla vardı, dun gece oldum cok mutluyum bugun randevu alıcam ıcım kıpır kıpır..Evet canım dondurulmuş için başladım, Reglinin ikinci günü.dün gittim doktora. Aspirin ve estrofem verdi.31 Marta kadar kullanacağım. 27 Martta tekrar kontrole gideceğim. Estrofem 4 gün günde 1 tane, sonraki dört gün 2 tane gibi artıyor. Büyük ihtimalle 1 Nisan da transfer yapacak. Rahim kalınlığım iyiymiş ama ben nar suyu içeceğim rahim kalınlığımı arttırsın diye.
her sabah aç karna kuru kayısı, kuru incir yiyorum. Gün içinde çiğ fındık, badem. Günde 1 mutlaka havuç suyu.
Hazır gıdalardan uzak duruyorum. Çay günde bir bardağa indirdim. Kahve, gazlı içecek içmiyorum.
Hayırlısı canım bakalım. Sen Nisanın kaçında adet olmayı bekliyorsun.
canım meraba hıc merak etme yumoslarını emınım bır suru yumurtan olacak. bende klomen kullanmıstım 1 tane yumurtam buyumustu. iğnelerle tam 40 tane yumurtam oldu bunlarında 18 cok ıyı kalıtedeydı ve dollendıler onu hıc kafana takma yumurta rezervın coktur ınsallah ve bır suru yumosun olur:))adet sonrası iğneler yumurtayı büyütmek için mi canım ..ya yumurtam azsa geçen aylarda klomenle iki yumoşum olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?