Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar kabızlık benim de korkulu rüyam.Her sabah aç karina kayisi kaynatip ilik olarak içiyorum. Gün içinde de kaynattigim kayisilari yiyorum. Afedersiniz 3 öğün söktürüyor :) nasıl ilaclarsa artık çok afedersiniz yine de rahat yaptirmiyor.ama ikinma problemi ortadan kalkıyor. Tavsiye ederim

KIZLAR MİRANAZ İÇİN DUA DAĞITMIŞTIM . ŞİMDİ SIRADA DUYİBO VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (27.03.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BU MSJA ALTINTI YAPSINLAR İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM...................................: 70000

@@neşeli41 ............................. : 7000
@@karşıpenceredekikarga ...... : 7000
@@dnzderya ...........................:7000
@@spring2014...........................:5000
@@dianthus................................:5000
@@astravistama..........................:5000
@@ravza54..................................:7000
@@Hln21.......................................:5000
@@sultan1356..............................: 5000. @@edilah......................................: 5000.@@miranaz05.............................: 5000. @@adman.....................................: 7000 VE BİTTİ KİZLAR HARİKASINIZ ALLAHİM KABUL EDER İNŞ. HAFTAYA CUMA YENİ LİSTEYİ DAGİTİRİM İNS HEPİNİZİ OPUYORUM

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada .....41100... okunan 29000 cumaya kadar okunmak üzere dağıtılan TOPLAM: 70000(100 adet fazlayı diğer arkadaşa eklerim hepimizi öptüm

@@duyibo : 19 Mart blastosist transfer olacak. 70000 duası dağıtıldı 27.03.2015 cuma günü bağışlanacak
@@ceren20 : MART transfer olacak

@@astaravistama : NİSAN dondurulmuşlarla transferi olacak

@@sedef21 : NİSAN uzun protokol ile tedavi aşamasında

@@neseli41: MAYIS - HAZİRAN tedaviye başlayacak.

@@sultan1356 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@sevil35 : MAYIS tedaviye başlayacak

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak

@@jonguil: her zaman dualarımızdasın

@@hln21 :HAZIRAN tedaviye baslayacak.

@@dnzderya: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir

Cok dogru canim ben hep esime diorum bebegimize nasib ettiyse dünya nimetlerini araci olarak bizide görevlendirdiyse vakti zamani elbet gelir bekle diorum duanin gücü essiz ama toplu duanin gücü dahada essiz ve mükemmel Allah im insallah kabul eder dualarimizi en kisa zamanda canim arkadasim insallah

Ahh canim ben kayisiyi denedim fayda etmedi bende ohh ne gûzel sevindim adina bazen sorunsuz tuvalete cikinca insan dior valla ne gûzel sükürler olsun die herseyin basi saglik insallah yasamazsin cancazim

Ahh canim ben kayisiyi denedim fayda etmedi bende ohh ne gûzel sevindim adina bazen sorunsuz tuvalete cikinca insan dior valla ne gûzel sükürler olsun die herseyin basi saglik insallah yasamazsin cancazim
bir de canım eline kaynamış suyu al içilebilecek kıvama gelene kadar soğut çay yerrine onu iç o da rahtlatıyor.

bir de canım eline kaynamış suyu al içilebilecek kıvama gelene kadar soğut çay yerrine onu iç o da rahtlatıyor.
Aaa bunu hic duymamistim cancazim kayinvalidem bir tabak meyve soyup getirdi valla icinde armutta vardi ama suyu denerim armutuda deneyecem tesekkür ederim canim benim

Canim subyen neki

Var ya şu listeye verdiğin emek bile yeter sana büyük sevaba giriyorsun rabbim güldürsün gül yüzünü...

canım gunaydın, vala benım ağdete nerden baksan bır haftadan fazla vardı, dun gece oldum cok mutluyum bugun randevu alıcam ıcım kıpır kıpır..

adet sonrası iğneler yumurtayı büyütmek için mi canım ..ya yumurtam azsa geçen aylarda klomenle iki yumoşum olmuştu
canım meraba hıc merak etme yumoslarını emınım bır suru yumurtan olacak. bende klomen kullanmıstım 1 tane yumurtam buyumustu. iğnelerle tam 40 tane yumurtam oldu bunlarında 18 cok ıyı kalıtedeydı ve dollendıler onu hıc kafana takma yumurta rezervın coktur ınsallah ve bır suru yumosun olur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…