Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canım normal ultrasonlada bakılıyor yumurtalarına ayrıca aynı zamanda kandanda hormon takıbın yapılıyor. ben her kontrole gıttıgımde kan verıyordum.

Sen içini ferah tut canım, bebişin seninledir inşallah. Akşamları bir tabak kabak çekirdeği ye. Ben de bu konuda çok sıkıntılıydım rahatladım çok şükür. Allaha emanetler sen üzülme cnm...

Hayırlı olsun annesi, bebişlerin bir yapışsın sana 9 ay bırakmasınlar inşallah...

inşallah cnmm inşallah... bu sefer bursa ya doğru döndürüyoruz rotamızı :) bakalım hayırlısı...

Canım ya çok seviNdim Rabbim bebeklerini sana bağışlasın inşallah bende yarın sabah 5. Gün bebeklerimi almaya gidiyorum birlikte gün sayar sonra müjdeli haberlEr alırız inşallah aramızda 1 gün olacak

Ahh canim ben kayisiyi denedim fayda etmedi bende ohh ne gûzel sevindim adina bazen sorunsuz tuvalete cikinca insan dior valla ne gûzel sükürler olsun die herseyin basi saglik insallah yasamazsin cancazim

Hadi yaa. İnşallah diğer yöntemler fayda eder canım ben normalde de çok kabiz olurum da fayda edince hemen paylaşayım dedim

İnşaallah canım,senin kaçıncı günün?benim gögüslerim taş gibi ve agrıyor dokunamıyorum
Bugün 10. günüm canım. Göğüslerin sisliginden catlicam bende Belim de ağrımaya başladı.Şu cumartesi gelsin artık Senin kaçıncı gün canım ?

canım gunaydın, vala benım ağdete nerden baksan bır haftadan fazla vardı, dun gece oldum cok mutluyum bugun randevu alıcam ıcım kıpır kıpır..
Hadi bakalım inşallah her şey yolunda gider doktor kontrolünde.Seninle üç gün falan aramız olacak canım.İnşallah pozitifi görürüz sonunda.

Hadi bakalım inşallah her şey yolunda gider doktor kontrolünde.Seninle üç gün falan aramız olacak canım.İnşallah pozitifi görürüz sonunda.
evet simdi benımde ıcımden o gecıyordu rka arkaya ogrenıcez sonuclarımızı allahım ınsallah guzel haberlerımızı vermek nasip eder.

tamam canım haftaya perşembeye kadar okuyamazsan bize bildir tamamlayalım

Günaydın kızlar. .
Isler çok yoğun mesaj yazacak fırsatım pek olmuyor arada okumaya çalışıyorum mesajlarınızı test günü yaklaşan kim var simdi? inşallah güzel haberlerinizi alırız..
Artık gün icinde yemekten sonra reflü şikayetim olmaya başladı aksamlari bulantı ya dönüşüyor kusma yok ama baya kötü oluyorum..dün akşam yemek yiyemedim hemen uyumusum..arkadaşlarım gaviscon diye ilaç varmış onu tavsiye ettiler ama doktora sormadan kullanmak istemiyorum..

@karsipenceredekikarga dan haber var mı? ?

Datlım benim doktorum verdi gavisconu, kullanmanda sakınca yok, bir de mideni boş bırakma, çubuk kraker falan sürekli atıştır. Ana öğünlerde de tıka basa yeme..

9
benım yarın test günüm ve çok aşırı heyecanlıyım işte Kafamı hiç bişeye veremiyorum dua edin arkadaşlar hayırlı haber alalım

kızlar transver ıslemı zor bı ıslemmı. sanırım ıstenılırse oda anestezi altında yapılabılıyormus. opuda anestezi verılırken doktor (vajınusmıs tedavısı gordugumu bılıyor) embrılıyog muayene olabılıyorsun dımı dıye sordu. bende evet ama kasılıyorum dedım. transverıde anestezıyle yapsanız olurmu dedım bence bebegının gelısını gormelısın dedı. gozumden yas gelmeye basladı sonrada narkozdan gıtmısım gerısı yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…