- 7 Ocak 2015
- 420
- 966
- 128
canım normal ultrasonlada bakılıyor yumurtalarına ayrıca aynı zamanda kandanda hormon takıbın yapılıyor. ben her kontrole gıttıgımde kan verıyordum.canım çok soru sordum biliyorum ama bu forum sayesinde çok bilgilendim tüp bebek konusundapeki adetin 2. günüde iğneler kullanılmaya başlıyoruz bu arada kan tahlili yapılıyor mu kontrol için bakılacak hormaonlar nedir bu dönemde
Sen içini ferah tut canım, bebişin seninledir inşallah. Akşamları bir tabak kabak çekirdeği ye. Ben de bu konuda çok sıkıntılıydım rahatladım çok şükür. Allaha emanetler sen üzülme cnm...Kizlarr ben hayatimda böyle bisey yasamadimresmen cocuk dogurmus gibi oldum nasil bisey bilmiorum ama kendime geldigimde terler icinde kapinin kolunu tutmus nefes nefeseydim cok özür dilerim yazcagimdan dolayi ama sizden baskada kimsem yok tuvaletim oldugu halde yapamadim yapmasam rahmime sanci verdi yapsam ikinmam gerekti suan gücûm kuvvetim kalmadi ikinmaktan bebegim buna ragmen duruosa cok büyük sans olur benim icin derimki güclûymûs ama umudum gitti artik cok zorlandim bisey olmusmudur ki
Hayırlı olsun annesi, bebişlerin bir yapışsın sana 9 ay bırakmasınlar inşallah...Kızlar bugün beşinci gün birinci kalitede iki embriyo transfer ettiler hersey güzel geçti yatıyorum arada oturuyorum kabızlık var ilaç verdiler test tarihi 28 Mart inş kuzucuklarim annelerine sıkı sıkı tutunurlar bu arada biri orta kaliteli biri beşinci gün birinci kalite donduruldu
Canımcım hemen haberdar et, bizleri merakta bırakma...yarın randevum var hem bir korku hem heyecan herşey karmakarışık...
inşallah cnmm inşallah... bu sefer bursa ya doğru döndürüyoruz rotamızı :) bakalım hayırlısı...Canım uzun süredir nete giremiyordum. Söz konusu para olunca vicdanlarını unutan doktor hepsi, artık Amerikan Hastanesinin adını bile duymak istemiyorum. İnşallah bebişlerini sağlıklı kucağına alırsın.
Canım ya çok seviNdim Rabbim bebeklerini sana bağışlasın inşallah bende yarın sabah 5. Gün bebeklerimi almaya gidiyorum birlikte gün sayar sonra müjdeli haberlEr alırız inşallah aramızda 1 gün olacakKızlar bugün beşinci gün birinci kalitede iki embriyo transfer ettiler hersey güzel geçti yatıyorum arada oturuyorum kabızlık var ilaç verdiler test tarihi 28 Mart inş kuzucuklarim annelerine sıkı sıkı tutunurlar bu arada biri orta kaliteli biri beşinci gün birinci kalite donduruldu
Ahh canim ben kayisiyi denedim fayda etmedi bende ohh ne gûzel sevindim adina bazen sorunsuz tuvalete cikinca insan dior valla ne gûzel sükürler olsun die herseyin basi saglik insallah yasamazsin cancazim
Bugün 10. günüm canım. Göğüslerin sisliginden catlicam bendeİnşaallah canım,senin kaçıncı günün?benim gögüslerim taş gibi ve agrıyor dokunamıyorum
Hadi bakalım inşallah her şey yolunda gider doktor kontrolünde.Seninle üç gün falan aramız olacak canım.İnşallah pozitifi görürüz sonunda.canım gunaydın, vala benım ağdete nerden baksan bır haftadan fazla vardı, dun gece oldum cok mutluyum bugun randevu alıcam ıcım kıpır kıpır..
evet simdi benımde ıcımden o gecıyordu rka arkaya ogrenıcez sonuclarımızı allahım ınsallah guzel haberlerımızı vermek nasip eder.Hadi bakalım inşallah her şey yolunda gider doktor kontrolünde.Seninle üç gün falan aramız olacak canım.İnşallah pozitifi görürüz sonunda.
ceren nerelisin denizlimi?Hadi bakalım inşallah her şey yolunda gider doktor kontrolünde.Seninle üç gün falan aramız olacak canım.İnşallah pozitifi görürüz sonunda.
tamam canım haftaya perşembeye kadar okuyamazsan bize bildir tamamlayalımkızlar herkese kucak dolusu gunaydınlar... reglım beklenenden cok cok erken geldıbugun transver tedavim için randevumu alıcam. bu arada ben 5000 tane almıstım okumak ıcın 1500 okuyabıldım dun reglım bıtınce hemen tekrar baslıycam.
Evet canım. SEn?ceren nerelisin denizlimi?
okurum canım allahın ıznıyle. haber verırım.tamam canım haftaya perşembeye kadar okuyamazsan bize bildir tamamlayalım
bende denızlılıyım:)) merkezdenmısın.Evet canım. SEn?
Datlım benim doktorum verdi gavisconu, kullanmanda sakınca yok, bir de mideni boş bırakma, çubuk kraker falan sürekli atıştır. Ana öğünlerde de tıka basa yeme..Günaydın kızlar. .
Isler çok yoğun mesaj yazacak fırsatım pek olmuyor arada okumaya çalışıyorum mesajlarınızıtest günü yaklaşan kim var simdi? inşallah güzel haberlerinizi alırız..
Artık gün icinde yemekten sonra reflü şikayetim olmaya başladı aksamlari bulantı ya dönüşüyor kusma yok ama baya kötü oluyorum..dün akşam yemek yiyemedim hemen uyumusum..arkadaşlarım gaviscon diye ilaç varmış onu tavsiye ettiler ama doktora sormadan kullanmak istemiyorum..
@karsipenceredekikarga dan haber var mı? ?
benım yarın test günüm ve çok aşırı heyecanlıyım işte Kafamı hiç bişeye veremiyorum dua edin arkadaşlar hayırlı haber alalımGünaydın kızlar. .
Isler çok yoğun mesaj yazacak fırsatım pek olmuyor arada okumaya çalışıyorum mesajlarınızıtest günü yaklaşan kim var simdi? inşallah güzel haberlerinizi alırız..
Artık gün icinde yemekten sonra reflü şikayetim olmaya başladı aksamlari bulantı ya dönüşüyor kusma yok ama baya kötü oluyorum..dün akşam yemek yiyemedim hemen uyumusum..arkadaşlarım gaviscon diye ilaç varmış onu tavsiye ettiler ama doktora sormadan kullanmak istemiyorum..
@karsipenceredekikarga dan haber var mı? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?