Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Tatlım ağrı sızı yok transferde ve gerçekten de ekrandan bebişinin yerleştiği yeri görmek çok heyecan verici, kesinlikle o anı yaşamalısın....

Hyr zor bir işlem değil sadece idrara sıkışık olmak biraz sıkıntı ama gerçekten o anı görmen Lazım onun içine konuluşunu herseye değer..

9

benım yarın test günüm ve çok aşırı heyecanlıyım işte Kafamı hiç bişeye veremiyorum dua edin arkadaşlar hayırlı haber alalım
Güzel haberlerini alalım inşallah...
9

benım yarın test günüm ve çok aşırı heyecanlıyım işte Kafamı hiç bişeye veremiyorum dua edin arkadaşlar hayırlı haber alalım
Güzel haberlerini alalım inşallah...

Tatlım ağrı sızı yok transferde ve gerçekten de ekrandan bebişinin yerleştiği yeri görmek çok heyecan verici, kesinlikle o anı yaşamalısın....
Tecrübeli Arkadaşlarım illa lekelenme görmek gerekiyor mu veya kahverengı akıntı bende hiç böle bi belirti olmadıda

transverden sonra nekadar yattın hastanede ve ıdrara hemen cıktınmı. ben sorucam surgu verıyorlarmı, vermıyorlarsa dısardan alıcam

cok soru soruyorum bılıyorum ama, transverden once ananas yıyorlarmıs faydası varmı acaba, yada tuketen varmı?

cok soru soruyorum bılıyorum ama, transverden once ananas yıyorlarmıs faydası varmı acaba, yada tuketen varmı?
transfer sonrası ben yedim bir ananası 4-5 parçaya bölüp test gününe kadar yedim. pelte yedim bir de bugday nişastasından. hala rüyamda ananas yiyorum :)))

transverden sonra nekadar yattın hastanede ve ıdrara hemen cıktınmı. ben sorucam surgu verıyorlarmı, vermıyorlarsa dısardan alıcam
transfer öncesi su iç ama abartma yani tutabileceğin kadar iç. ilk yarım saat yatarsın sonra lavaboya gidersin yani 1 saat lavaboya gidemeyeceksin ortalama ona göresuyunu iç transferden 1- 1'5 saat önce yavaş yavaş içmeye başla. kendini kasmadan transferdn sonraki günlerde ilk 3 gün yatmak istiyorsan yatsonra yavaş yavaş hayatına devam et. yürüşler yap vs.

Datlım benim doktorum verdi gavisconu, kullanmanda sakınca yok, bir de mideni boş bırakma, çubuk kraker falan sürekli atıştır. Ana öğünlerde de tıka basa yeme..

Sağol canimm..kilo alicam diye o kadar korkuyorum ki ara öğünlerde sadece meyve yiyorum bir de kabak çekirdeği azıcık. .surekli atistiramiyorum korkudan :)) öğlen yemeklerini de eskisi gibi yiyorum normal porsiyonda ama fazla geliyor heralde ona dikkat etmeliyim haklısın..

Canım nasıl o on ya . çok merak ediyorum. Ekrandan embriyonun içeri girdiğini görebiliyor musun

:) bugün randevum var arkadaşım çok heycanlıyım :) beni sormuş olman beni mutlu etti :) 2 saat sonrarandevum var. inşallah keseleri göreceğim.

Canım transferde önce orayı hafif temizliyor lar ama hicbirsey hissetmiyorsun..sonra da bebisi yerlestiriyorlar ve koydukları yeri sana ekranda gösteriyorlar. .Kizlar ında dediği gibi bence kesinlikle kaçırma derim o anı. .bebisine ilk kavusma ani çok bambaşka..

sagol canım, ben test gunune kadar ıse gelmeyı dusunmuyorum rapor alırım heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…