- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
:) bugün randevum var arkadaşım çok heycanlıyım :) beni sormuş olman beni mutlu etti :) 2 saat sonrarandevum var. inşallah keseleri göreceğim.
canım ben ıstanbulda oturuyorum ıs sebebıyle burda ıkamet edıyoruz. ıstanbul tup bebek merkezınde tedavı goruyorum sen denızlıde nerde goruyorsun?Evet canım. SEn nerde tedavi görüyorsun?
Çıktı mı pekiHadi bakalım canım inşallah mutlu haberi alirsinBende senin gibiydim sonunda dayanamayıp akşam is cikisi kan vermiştim :))
Ya güleceksiniz ama bende hasta bezi götürdüm Yanımda kalkmamak için hemensagol canım, ben test gunune kadar ıse gelmeyı dusunmuyorum rapor alırım heralde..
polis memuruyum canım:)) yeterınce streslıstresli bir işin varsa en doğru karar
nasıl memnun kaldınmı canım sence hasta bezımı alayım surgumu?Ya güleceksiniz ama bende hasta bezi götürdüm Yanımda kalkmamak için hemenbaya bi rahat oluyo
Merhaba canım bende senin gibi aynıyım sanki 5-6aylık hemile sıkıntısı var gibi gögüsler büyüdü şiş belim ha keza.benim bugün 6 canım seninki az kalmış test günün nezaman ve kaç embriyo konuldu?Bugün 10. günüm canım. Göğüslerin sisliginden catlicam bendeBelim de ağrımaya başladı.Şu cumartesi gelsin artık Senin kaçıncı gün canım ?
Valla bezle rahat ettım kocaman zaten paraşüt kadarnasıl memnun kaldınmı canım sence hasta bezımı alayım surgumu?
Dr test gününü uzak verdi sanki bugün 6.günüm ve 27 test günü dedi ama pazar 10.gün oluyor test yapacagımMerhaba canım bende senin gibi aynıyım sanki 5-6aylık hemile sıkıntısı var gibi gögüsler büyüdü şiş belim ha keza.benim bugün 6 canım seninki az kalmış test günün nezaman ve kaç embriyo konuldu?
Sürgü veriyorlar cnm ama ben yapamadım. Hastanede yarım saat yattım, sonra hemen lavaboya kalktım. Sonrada hemencecik memleketime trenle döndüm. Çok şükür bir sıkıntı yok. Yani ilk 20 dk önemliymiş tutunma için..transverden sonra nekadar yattın hastanede ve ıdrara hemen cıktınmı. ben sorucam surgu verıyorlarmı, vermıyorlarsa dısardan alıcam
Ben de yemiştim hem öncesi hem sonrası :)cok soru soruyorum bılıyorum ama, transverden once ananas yıyorlarmıs faydası varmı acaba, yada tuketen varmı?
anladım canım... daha once hıc boyle sey yasayıp ıhtıyac duymadım kullanmadım bılmıyorum, bebıslerımız ıcın herseye katlanıyoruz. allahım emeklerımızı bosa cıkarmasın..Valla bezle rahat ettım kocaman zaten paraşüt kadaryanında bulundur ikisinde Sürgü için kendini yukarı kaldırman gerekecek kasabilirsin ama sana bağlı hangisi ile rahat edersen bide aşırı su ıçme tuvaletım gelmıyo dıye stresten hıssetmıyorsun sonradan çıkıyor acısı
Suan aklıma giriyorsun amaHem de 140 çıkmıştı
İnşaallah,inşaallah,inşaallah:)9
benım yarın test günüm ve çok aşırı heyecanlıyım işte Kafamı hiç bişeye veremiyorum dua edin arkadaşlar hayırlı haber alalım
oncesı derken transverden nekadar once yemeye basladın?Ben de yemiştim hem öncesi hem sonrası :)
Doktorun bıraktığı yeri görebiliyorsun ve kendimi tutamayıp ağlamıştım ben, bu sadece biz tüp annelerine nasip oluyor...Canım nasıl o on ya . çok merak ediyorum. Ekrandan embriyonun içeri girdiğini görebiliyor musun
Âmin inş gerçekten öyle normalde Ağrı eşiğim çok düşüktür ama kendimi sallamaya çalışıyorum.ananas ve kabak çekirdeği yumurta toplamadan itibaren bende yedim bakalım neticeyi görcezanladım canım... daha once hıc boyle sey yasayıp ıhtıyac duymadım kullanmadım bılmıyorum, bebıslerımız ıcın herseye katlanıyoruz. allahım emeklerımızı bosa cıkarmasın..
Benim de 8. gün çıktı sonucum :)))))Suan aklıma giriyorsun amabeşinci gün transferiydi benimki acaba kimseye söylemeden gidip yaptırsam mı herkesin heyecanı son bulsun 11. Gün bugun
Canım ben de aynı şeyi yapmayı düşünüyorum, biraz utanacağım ama napayım. Kalkmak istemiyorum ben de iki saat falan.Ya güleceksiniz ama bende hasta bezi götürdüm Yanımda kalkmamak için hemenbaya bi rahat oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?