Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Doktorun bıraktığı yeri görebiliyorsun ve kendimi tutamayıp ağlamıştım ben, bu sadece biz tüp annelerine nasip oluyor...
Gerçekten öle o an herkes ağlıyor demek ki.bizim de bu ayrıcalığımız her adımından haberdarız Rabb'ime Şükürler olsun nimet Gözüyle bakmak Lazım herseyeherseye

O heyecan cok fena bilmem mi :)Göreceksin canım hersey yolunda merak etme Doktor bebislerin resmini de eline verir ona bakıp sırita sırita donersin doktordan :)) Haber bekliyoruz
inşallah inşalllaahhh. dün manyak gibi yine idrar tahlili yaptım içimi rahatlatayım diye:) psikolojim fena :)))))

inşallah inşalllaahhh. dün manyak gibi yine idrar tahlili yaptım içimi rahatlatayım diye:) psikolojim fena :)))))
Canımcım hayırlısıyla bebişinin kesesini ve hayırlısıyla pıt pıtları duyacaksın. Bence doğuma kadar bu endişeleri yaşayacağız. Çünkü bizim bebişler çokkkk kıymetli :))))

Hadi canım hayırlısı ile gör gel keselerini, daha sonra da kalp atışlarını inşallah. Ne kadar oldu canım şimdi senin. Kaç gün sonra kese görmeye gidiliyor? (sanki pozitifi gördüm de kese soruyorum. Allahım ya)

Olumlu düşün olumlu olsun canım benim. Test gününden 10 gün sonra kese için, bir 10 gün sonra daha kalp atışları için çağırıyorlar cnm

canım ben ıstanbulda oturuyorum ıs sebebıyle burda ıkamet edıyoruz. ıstanbul tup bebek merkezınde tedavı goruyorum sen denızlıde nerde goruyorsun?
Ben İzmirde tedavi görüyorum canım. Transferden sonra da hemen yola çıkmak istemiyorum. 3 saatlik yol, aslında arkada arabada yatabilirim ama yine de 1-2 gece otelde kalsak mı diye düşünüyoruz.

canım inşallah pozitifi göreceksin. testten 7-10 gün sonra dediler bana ben de 10 gün sonra randevu aldım.

Ben İzmirde tedavi görüyorum canım. Transferden sonra da hemen yola çıkmak istemiyorum. 3 saatlik yol, aslında arkada arabada yatabilirim ama yine de 1-2 gece otelde kalsak mı diye düşünüyoruz.
Hiç gerek yok, ben de Ankaradan Eskişehire geldim. Çok şükür birşey olmadı

Kızlar bugün bir umut içimde, güzel şeyler hissediyorum, Dün de bunalımdaydım. Ne kadar değişken bir ruh halimiz var. İlaçlar da bizi deli ediyor. 1Nisanı sabırsızlıkla bekliyorum. takvime çizik atıyorum. Allahın mucizelerine ne kadar çok ihtiyacımız var. Bi de sizler olmasanız napardım acaba

Hiç gerek yok, ben de Ankaradan Eskişehire geldim. Çok şükür birşey olmadı
Gerçekten mi. Ayy aslında haklısın. gereksiz endişe yapıyorum galiba. Bi de doktoruma sorayım da ondan sonra karar vereyim. Tutununca tutunuyor demek ki, biz ne kadar dikkat etsekte olmayınca da olmuyor. Allah der susarım.

kızlar cildinizde kuruma var mı? elimde ve yüzümde acayip kuruma var. yüzüm pul pul. medicassol kullanıyorum iki gündür sorun olur mu acaba?

Gerçekten mi. Ayy aslında haklısın. gereksiz endişe yapıyorum galiba. Bi de doktoruma sorayım da ondan sonra karar vereyim. Tutununca tutunuyor demek ki, biz ne kadar dikkat etsekte olmayınca da olmuyor. Allah der susarım.
Ben ilk denememde 3 gün Ankara da otelde kaldım. Sadece tuvalete kalktım çünkü doktor öyle istemişti. Son denememde farklı doktor olunca onun da dediği, çık istersen kağnı arabasına bin, istersen git tenis oyna. Tutunmuşsa tutunmuştur. Normal hayatına dön, yatmana da gerek yok demişti. Şükür söylediği gibi de oldu..

kızlar cildinizde kuruma var mı? elimde ve yüzümde acayip kuruma var. yüzüm pul pul. medicassol kullanıyorum iki gündür sorun olur mu acaba?
Hayatım hem hamilelik belirtisiymiş kuruma hem de kullandığımız ilaçların yan etkisi..Ben de aynı durumdayım. Hiçbir kremde kar etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…