İğnelerim başlayınca yemeye başladım.oncesı derken transverden nekadar once yemeye basladın?
Gerçekten öle o an herkes ağlıyor demek ki.bizim de bu ayrıcalığımız her adımından haberdarız Rabb'ime Şükürler olsun nimet Gözüyle bakmak Lazım herseyeherseyeDoktorun bıraktığı yeri görebiliyorsun ve kendimi tutamayıp ağlamıştım ben, bu sadece biz tüp annelerine nasip oluyor...
inşallah inşalllaahhh. dün manyak gibi yine idrar tahlili yaptım içimi rahatlatayım diye:) psikolojim fena :)))))O heyecan cok fena bilmem mi :)Göreceksin canım hersey yolunda merak etmeDoktor bebislerin resmini de eline verir ona bakıp sırita sırita donersin doktordan :)) Haber bekliyoruz
Kendi rahatını düşün canım en iyisini yapıyorsun kalma,en azından psikolojık olarak iyi hissediyorsun kendiniCanım ben de aynı şeyi yapmayı düşünüyorum, biraz utanacağım ama napayım. Kalkmak istemiyorum ben de iki saat falan.
Canımcım hayırlısıyla bebişinin kesesini ve hayırlısıyla pıt pıtları duyacaksın. Bence doğuma kadar bu endişeleri yaşayacağız. Çünkü bizim bebişler çokkkk kıymetli :))))inşallah inşalllaahhh. dün manyak gibi yine idrar tahlili yaptım içimi rahatlatayım diye:) psikolojim fena :)))))
Hadi canım hayırlısı ile gör gel keselerini, daha sonra da kalp atışlarını inşallah. Ne kadar oldu canım şimdi senin. Kaç gün sonra kese görmeye gidiliyor? (sanki pozitifi gördüm de kese soruyorum. Allahım yainşallah inşalllaahhh. dün manyak gibi yine idrar tahlili yaptım içimi rahatlatayım diye:) psikolojim fena :)))))
Geçmicek demi bu bekleyiş sağlıkla kucağımıza. Alana kadar her adım sonrası yeni bi heyecan yeni bi korku BaşlıyorBaşlıyorinşallah inşalllaahhh. dün manyak gibi yine idrar tahlili yaptım içimi rahatlatayım diye:) psikolojim fena :)))))
Olumlu düşün olumlu olsun canım benim. Test gününden 10 gün sonra kese için, bir 10 gün sonra daha kalp atışları için çağırıyorlar cnmHadi canım hayırlısı ile gör gel keselerini, daha sonra da kalp atışlarını inşallah. Ne kadar oldu canım şimdi senin. Kaç gün sonra kese görmeye gidiliyor? (sanki pozitifi gördüm de kese soruyorum. Allahım ya)
Ben İzmirde tedavi görüyorum canım. Transferden sonra da hemen yola çıkmak istemiyorum. 3 saatlik yol, aslında arkada arabada yatabilirim ama yine de 1-2 gece otelde kalsak mı diye düşünüyoruz.canım ben ıstanbulda oturuyorum ıs sebebıyle burda ıkamet edıyoruz. ıstanbul tup bebek merkezınde tedavı goruyorum sen denızlıde nerde goruyorsun?
canım inşallah pozitifi göreceksin. testten 7-10 gün sonra dediler bana ben de 10 gün sonra randevu aldım.Hadi canım hayırlısı ile gör gel keselerini, daha sonra da kalp atışlarını inşallah. Ne kadar oldu canım şimdi senin. Kaç gün sonra kese görmeye gidiliyor? (sanki pozitifi gördüm de kese soruyorum. Allahım ya)
Hiç gerek yok, ben de Ankaradan Eskişehire geldim. Çok şükür birşey olmadıBen İzmirde tedavi görüyorum canım. Transferden sonra da hemen yola çıkmak istemiyorum. 3 saatlik yol, aslında arkada arabada yatabilirim ama yine de 1-2 gece otelde kalsak mı diye düşünüyoruz.
evet canım aynen öyle.Geçmicek demi bu bekleyiş sağlıkla kucağımıza. Alana kadar her adım sonrası yeni bi heyecan yeni bi korku BaşlıyorBaşlıyor
Gerçekten mi. Ayy aslında haklısın. gereksiz endişe yapıyorum galiba. Bi de doktoruma sorayım da ondan sonra karar vereyim. Tutununca tutunuyor demek ki, biz ne kadar dikkat etsekte olmayınca da olmuyor. Allah der susarım.Hiç gerek yok, ben de Ankaradan Eskişehire geldim. Çok şükür birşey olmadı
Ben ilk denememde 3 gün Ankara da otelde kaldım. Sadece tuvalete kalktım çünkü doktor öyle istemişti. Son denememde farklı doktor olunca onun da dediği, çık istersen kağnı arabasına bin, istersen git tenis oyna. Tutunmuşsa tutunmuştur. Normal hayatına dön, yatmana da gerek yok demişti. Şükür söylediği gibi de oldu..Gerçekten mi. Ayy aslında haklısın. gereksiz endişe yapıyorum galiba. Bi de doktoruma sorayım da ondan sonra karar vereyim. Tutununca tutunuyor demek ki, biz ne kadar dikkat etsekte olmayınca da olmuyor. Allah der susarım.
Hayatım hem hamilelik belirtisiymiş kuruma hem de kullandığımız ilaçların yan etkisi..Ben de aynı durumdayım. Hiçbir kremde kar etmiyor.kızlar cildinizde kuruma var mı? elimde ve yüzümde acayip kuruma var. yüzüm pul pul. medicassol kullanıyorum iki gündür sorun olur mu acaba?
:)) benimki 2. Gun transferiydiSuan aklıma giriyorsun amabeşinci gün transferiydi benimki acaba kimseye söylemeden gidip yaptırsam mı herkesin heyecanı son bulsun 11. Gün bugun
inşallah inşalllaahhh. dün manyak gibi yine idrar tahlili yaptım içimi rahatlatayım diye:) psikolojim fena :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?