Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

kızlar merkezden aradılar sımdı ılk haberı sızlerı verıyorum cok mutluyum tam 7 tane 5. gun embrıyom dondurulmus ve kalıtelerı cok ıyıymıs... aglıyorum yaa
Süperr, süperrrrr, bak herşey yolunda, hayırlısıyla da transferini olursun inşallah, bebişlerin seni bekliyor annesi..

kızlar merkezden aradılar sımdı ılk haberı sızlerı verıyorum cok mutluyum tam 7 tane 5. gun embrıyom dondurulmus ve kalıtelerı cok ıyıymıs... aglıyorum yaa

Canimm Kıyamam hadi bakalım hayırlı olsun inşallah pozitifi aldığında daha mutlu olacağın zamanlarda gelir biran önce Masallah

İşte canım benim de ilk deneme olunca tecrübesizlikten ne yapacağımı şaşırıyorum. İçimi rahatlattın ama çok sağol canım.

benm bugün 11. gün sağlık ocağına gidip kan verdim sonuç da yarın çıkarmış hayırlısı insallah bekliyorum şimdi

İnşallah hayırlısı ile pozitif sonucu alırsın. Fakat sabrına hayran kaldım. Ben kan testi vereceğim gün 2 hastane gezdim biri üç saat dedi diğeri 2 saate veririz dedi. O iki saatlik olana da yalvardım erken çıksın diye :)

kızlar cildinizde kuruma var mı? elimde ve yüzümde acayip kuruma var. yüzüm pul pul. medicassol kullanıyorum iki gündür sorun olur mu acaba?

Benim cildimde öyle rahatsız edici kuruma yok ama tuvalet belası var bende de gece nasıl sıkışık uyanıyorum, sonra da bir daha dalamıyorum. Gündüz uykulu uykulu geziyorum sonra.

selam kızlar işyerinde internetim yoktu şimdiye kadar anca girebildim. sabah eşimle beraber üniversiteye genetik testi için gittik. doktor yazdı tahlilleri biraz uzun randevu verebilirler tüp bebek tedavisine başlayacak diye not düştüm inşallah kısa sürede verirler dedi. sekreterliğe bi gittik demez mi randevular 2016 ocağa diye yuhh demedim tabi sağolsun size yardımcı olacağım diğerleri 3 çocuk kız 4. için uğraşıyo vs. onlara uzun veriyoruz dedi 6 nisanda kan vereceğiz sonuç ta 3 hafta da çıkıyormuş mayıs başı belli olacak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…