Süperr, süperrrrr, bak herşey yolunda, hayırlısıyla da transferini olursun inşallah, bebişlerin seni bekliyor annesi..kızlar merkezden aradılar sımdı ılk haberı sızlerı verıyorum cok mutluyum tam 7 tane 5. gun embrıyom dondurulmus ve kalıtelerı cok ıyıymıs... aglıyorum yaa
Güzel sonuçların olsun inşallah..benm bugün 11. gün sağlık ocağına gidip kan verdim sonuç da yarın çıkarmışhayırlısı insallah bekliyorum şimdi
çok güzel maşallah cnm yaakızlar merkezden aradılar sımdı ılk haberı sızlerı verıyorum cok mutluyum tam 7 tane 5. gun embrıyom dondurulmus ve kalıtelerı cok ıyıymıs... aglıyorum yaa
kızlar merkezden aradılar sımdı ılk haberı sızlerı verıyorum cok mutluyum tam 7 tane 5. gun embrıyom dondurulmus ve kalıtelerı cok ıyıymıs... aglıyorum yaa
Insallahhhhh..... :)İleride bugünleri gülümseyerek hatirlayacagiz inşallah
sagol canım allahım hepımızı bebıslerımıze kavustursun..Süperr, süperrrrr, bak herşey yolunda, hayırlısıyla da transferini olursun inşallah, bebişlerin seni bekliyor annesi..
Güzel sonuçların olsun inşallah..
İşte canım benim de ilk deneme olunca tecrübesizlikten ne yapacağımı şaşırıyorum. İçimi rahatlattın ama çok sağol canım.Ben ilk denememde 3 gün Ankara da otelde kaldım. Sadece tuvalete kalktım çünkü doktor öyle istemişti. Son denememde farklı doktor olunca onun da dediği, çık istersen kağnı arabasına bin, istersen git tenis oyna. Tutunmuşsa tutunmuştur. Normal hayatına dön, yatmana da gerek yok demişti. Şükür söylediği gibi de oldu..
amin canım..Canimm Kıyamam hadi bakalım hayırlı olsun inşallah pozitifi aldığında daha mutlu olacağın zamanlarda gelir biran önceMasallah
Çok sevindim canım. İnşallah sıkı sıkı tutunurlar sana.kızlar merkezden aradılar sımdı ılk haberı sızlerı verıyorum cok mutluyum tam 7 tane 5. gun embrıyom dondurulmus ve kalıtelerı cok ıyıymıs... aglıyorum yaa
ınsallah canım ınsallahÇok sevindim canım. İnşallah sıkı sıkı tutunurlar sana.
kızlar merkezden aradılar sımdı ılk haberı sızlerı verıyorum cok mutluyum tam 7 tane 5. gun embrıyom dondurulmus ve kalıtelerı cok ıyıymıs... aglıyorum yaa
benm bugün 11. gün sağlık ocağına gidip kan verdim sonuç da yarın çıkarmışhayırlısı insallah bekliyorum şimdi
evet canım aynen öyle.
sagol canım aminHayırlısı olsun tez zamanda kavuşun bebelerinle :)
kızlar cildinizde kuruma var mı? elimde ve yüzümde acayip kuruma var. yüzüm pul pul. medicassol kullanıyorum iki gündür sorun olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?