sagol canım amin
Hadi hayırlısı canım, geç verin de güzel çıksın sonuçlarınız. O zaman beklemeye değer...selam kızlar işyerinde internetim yoktu şimdiye kadar anca girebildim. sabah eşimle beraber üniversiteye genetik testi için gittik. doktor yazdı tahlilleri biraz uzun randevu verebilirler tüp bebek tedavisine başlayacak diye not düştüm inşallah kısa sürede verirler dedi. sekreterliğe bi gittik demez mi randevular 2016 ocağa diye yuhh demedim tabi sağolsun size yardımcı olacağım diğerleri 3 çocuk kız 4. için uğraşıyo vs. onlara uzun veriyoruz dedi6 nisanda kan vereceğiz sonuç ta 3 hafta da çıkıyormuş mayıs başı belli olacak yani
Ya kızlar bende dayanamadım idrar testi Yaptım çift çizgiyi gördüm şoktayımBenim de 8. gün çıktı sonucum :)))))
Hadi gözün Aydın cnmmmmm bende aksama gidip kan vericem yarına dayanamadımKeseyi gorduk hamdolsun. O nasil bir his yarabbim. Allahim herkese yasatsin. Hepimizin kucagini doldursun. Adini fasulye koyduk biz cok benziyor :)
Ayyyyy, çok mutlu oldum canım, evet müthiş bir duygu.. İnanmak çok zor ama orada olduğunu görmek, aslında sadece içi siyah bir kese ama nasıl mutlu ediyor insanı. Gözün aydın canım. Darısı pıt pıtlara...Keseyi gorduk hamdolsun. O nasil bir his yarabbim. Allahim herkese yasatsin. Hepimizin kucagini doldursun. Adini fasulye koyduk biz cok benziyor :)
Hayırlı olsunnnnn, gözün aydın canımYa kızlar bende dayanamadım idrar testi Yaptım çift çizgiyi gördüm şoktayım
İnşallah hayırlısı ile pozitif sonucu alırsın. Fakat sabrına hayran kaldım. Ben kan testi vereceğim gün 2 hastane gezdim biri üç saat dedi diğeri 2 saate veririz dedi. O iki saatlik olana da yalvardım erken çıksın diye :)
Pozitif olsada çıknmayabilir ama istersen idrar testi yap, beklemek çok sinir bozucu..canm ben önce bir sağlık ocağına gittim siz buraya kayıtlı değilsiniz dedi bakmadılar sonra diğer sağlık ocağını aradım buldum ve 2 saat geçti...devlet hastanesi uzak olduğu için o kadar yolu göze alıp yürüyemedimsuan kafayı yemek üzereyim ama yapacak bişey yok bekleyecem mecbur
Pozitif olsada çıknmayabilir ama istersen idrar testi yap, beklemek çok sinir bozucu..
bende verdim genetik için kan sonuçları 1,5 aya çıkar dediler dondurulmuş 2 embriyom var ilki kimyasal olduselam kızlar işyerinde internetim yoktu şimdiye kadar anca girebildim. sabah eşimle beraber üniversiteye genetik testi için gittik. doktor yazdı tahlilleri biraz uzun randevu verebilirler tüp bebek tedavisine başlayacak diye not düştüm inşallah kısa sürede verirler dedi. sekreterliğe bi gittik demez mi randevular 2016 ocağa diye yuhh demedim tabi sağolsun size yardımcı olacağım diğerleri 3 çocuk kız 4. için uğraşıyo vs. onlara uzun veriyoruz dedi6 nisanda kan vereceğiz sonuç ta 3 hafta da çıkıyormuş mayıs başı belli olacak yani
Yapsanda sonuca takılma, pozitif olsa da idrarda negatif çıkabilir..pazartsi yaptım cıkmadı evde test var ama cesaret edip yapamıyorum
gözün aydın canım..Keseyi gorduk hamdolsun. O nasil bir his yarabbim. Allahim herkese yasatsin. Hepimizin kucagini doldursun. Adini fasulye koyduk biz cok benziyor :)
canım gözün aydın, ne guzel ya böyle haberler almak moralım acayıp yukselıyor..Ya kızlar bende dayanamadım idrar testi Yaptım çift çizgiyi gördüm şoktayım
burda sadece 1 tane özel genetik merkez var orda da 16 günde çıkıyor dediler. ücretide toplam 400 tl dediler. az geldi bana aceba basit bişey mi yapıyorlar bilemedim. üniversitedeki randevu veren dışarda yaptırsanız 2.000 tl bunların bedeli dedi. bakalım hayırlı sonuçlar çıksın hepimiz için. 3. denememde embriyo da genetik baktırmak istiyorum daha da olmazsa ne kaldı onu bilmiyorum inşallah öğrenmek zorunda kalmam:)bende verdim genetik için kan sonuçları 1,5 aya çıkar dediler dondurulmuş 2 embriyom var ilki kimyasal oldu
sonuçlar çıkınca yaptırmayı düşünüyorum.bursa acıbademde
İnşallah bu kez pozitifi göreceksin. Olumlu düşün canımcım..burda sadece 1 tane özel genetik merkez var orda da 16 günde çıkıyor dediler. ücretide toplam 400 tl dediler. az geldi bana aceba basit bişey mi yapıyorlar bilemedim. üniversitedeki randevu veren dışarda yaptırsanız 2.000 tl bunların bedeli dedi. bakalım hayırlı sonuçlar çıksın hepimiz için. 3. denememde embriyo da genetik baktırmak istiyorum daha da olmazsa ne kaldı onu bilmiyorum inşallah öğrenmek zorunda kalmam:)
Saol cnm ins kan testinde de alirim sonucu aynen moralleri yuksek hep tutalim en basi ocanım gözün aydın, ne guzel ya böyle haberler almak moralım acayıp yukselıyor..
canım tek bir şeye baktılarsa normal fiyat . benden 2 test istedi eşimden 3 test hatta kromozom testleri hastane istanbula gönderdi sadece orda yapılıyormuş.ben araştırma hastanesi genetik bölümünden randevu aldım ücret hiç ödemedimburda sadece 1 tane özel genetik merkez var orda da 16 günde çıkıyor dediler. ücretide toplam 400 tl dediler. az geldi bana aceba basit bişey mi yapıyorlar bilemedim. üniversitedeki randevu veren dışarda yaptırsanız 2.000 tl bunların bedeli dedi. bakalım hayırlı sonuçlar çıksın hepimiz için. 3. denememde embriyo da genetik baktırmak istiyorum daha da olmazsa ne kaldı onu bilmiyorum inşallah öğrenmek zorunda kalmam:)
nasip kısmet canım ben ilk kimyasaldan sonra keşke önce genetik taramayı yaptırsaydım dedim çünkü babamda pıhtılaşma bozukluğu var .ondan mı kimyasal gebelik oldu diye içim içimi yedi .sonuç çıksın sonra transferi istiyecem eşimdede morfoloji ve sayı problemi var ona da yaptılar bakalım hayırlısı allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.burda sadece 1 tane özel genetik merkez var orda da 16 günde çıkıyor dediler. ücretide toplam 400 tl dediler. az geldi bana aceba basit bişey mi yapıyorlar bilemedim. üniversitedeki randevu veren dışarda yaptırsanız 2.000 tl bunların bedeli dedi. bakalım hayırlı sonuçlar çıksın hepimiz için. 3. denememde embriyo da genetik baktırmak istiyorum daha da olmazsa ne kaldı onu bilmiyorum inşallah öğrenmek zorunda kalmam:)
bizim de problem sayı ve morfoloji. sizde kaç değerler azo mu oligo mu?nasip kısmet canım ben ilk kimyasaldan sonra keşke önce genetik taramayı yaptırsaydım dedim çünkü babamda pıhtılaşma bozukluğu var .ondan mı kimyasal gebelik oldu diye içim içimi yedi .sonuç çıksın sonra transferi istiyecem eşimdede morfoloji ve sayı problemi var ona da yaptılar bakalım hayırlısı allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?