Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

sagol canım amin

Az önce bir yazında okudum vajinal muayenede kasılıyorum diye. Benim gittiğim merkez daha ilk gidişimde transfer provası denen bir şey yaptı. Böylece transferde sürpriz yaşamadık. Doktoruna transfer öncesi gidip böyle bir prova istediğini söylersen o gün yapabilecek mi yapamayacak mı o da anlar senin de stresin azalır.

Hadi hayırlısı canım, geç verin de güzel çıksın sonuçlarınız. O zaman beklemeye değer...

Keseyi gorduk hamdolsun. O nasil bir his yarabbim. Allahim herkese yasatsin. Hepimizin kucagini doldursun. Adini fasulye koyduk biz cok benziyor :)
Ayyyyy, çok mutlu oldum canım, evet müthiş bir duygu.. İnanmak çok zor ama orada olduğunu görmek, aslında sadece içi siyah bir kese ama nasıl mutlu ediyor insanı. Gözün aydın canım. Darısı pıt pıtlara...

canm ben önce bir sağlık ocağına gittim siz buraya kayıtlı değilsiniz dedi bakmadılar sonra diğer sağlık ocağını aradım buldum ve 2 saat geçti...devlet hastanesi uzak olduğu için o kadar yolu göze alıp yürüyemedimsuan kafayı yemek üzereyim ama yapacak bişey yok bekleyecem mecbur

Pozitif olsada çıknmayabilir ama istersen idrar testi yap, beklemek çok sinir bozucu..

bende verdim genetik için kan sonuçları 1,5 aya çıkar dediler dondurulmuş 2 embriyom var ilki kimyasal oldu
sonuçlar çıkınca yaptırmayı düşünüyorum.bursa acıbademde

bende verdim genetik için kan sonuçları 1,5 aya çıkar dediler dondurulmuş 2 embriyom var ilki kimyasal oldu
sonuçlar çıkınca yaptırmayı düşünüyorum.bursa acıbademde
burda sadece 1 tane özel genetik merkez var orda da 16 günde çıkıyor dediler. ücretide toplam 400 tl dediler. az geldi bana aceba basit bişey mi yapıyorlar bilemedim. üniversitedeki randevu veren dışarda yaptırsanız 2.000 tl bunların bedeli dedi. bakalım hayırlı sonuçlar çıksın hepimiz için. 3. denememde embriyo da genetik baktırmak istiyorum daha da olmazsa ne kaldı onu bilmiyorum inşallah öğrenmek zorunda kalmam:)

İnşallah bu kez pozitifi göreceksin. Olumlu düşün canımcım..

canım tek bir şeye baktılarsa normal fiyat . benden 2 test istedi eşimden 3 test hatta kromozom testleri hastane istanbula gönderdi sadece orda yapılıyormuş.ben araştırma hastanesi genetik bölümünden randevu aldım ücret hiç ödemedim

nasip kısmet canım ben ilk kimyasaldan sonra keşke önce genetik taramayı yaptırsaydım dedim çünkü babamda pıhtılaşma bozukluğu var .ondan mı kimyasal gebelik oldu diye içim içimi yedi .sonuç çıksın sonra transferi istiyecem eşimdede morfoloji ve sayı problemi var ona da yaptılar bakalım hayırlısı allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

bizim de problem sayı ve morfoloji. sizde kaç değerler azo mu oligo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…