Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Vericem cnm yirmi dakikaya işten çıkıp hastanede alacağım inş .eşime süprizim yapacagım inş çok heyecanlanıyorum
Canim Tebrik ederim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin Rabbim benim ikinci günüm transferin neler yaptın ne kadar yattin dinlendin benimde beşinci gün birinci kalite iki embriyo transfer ettiler

Kızlar benim bugün hafif kaşıntim var vajina bölgesinde sizdede oldumu

aminnn Yüce Rabbim herkese yaşatsın o duyguyu.

[QUOTEsipenceredekikarga, post: 40022352, member: 364542"]maşşşaalllahhh maşşaaalllahh. ben fotoğrafını çekipeşime yollamıştım doğru görüyorum değil mi diye :)[/QUOTE]
Bende burdan bi restauranta gecip cagirmayi dusunuyorum bu gece evde gergin gecer diye dusundum deyip sonucu gosteremk istiyorum nasip olursa

Canim Tebrik ederim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin Rabbim benim ikinci günüm transferin neler yaptın ne kadar yattin dinlendin benimde beşinci gün birinci kalite iki embriyo transfer ettiler
cok guzel arkadasim benimde 5. Embriyosu tek transfer edildi ben yattim valla 10 cnm kayomvalidemde geldi bebekler gibi bakti saolsun sadece tuvaletw kalktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…