- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
Ya kızlar bende dayanamadım idrar testi Yaptım çift çizgiyi gördüm şoktayım
azo sperm canım eşimden kromozom ve sperm üretimi yapan iki gene bakacaklar canımbizim de problem sayı ve morfoloji. sizde kaç değerler azo mu oligo mu?
Yok canım ne sakıncası olacak adım duygudemit gerçek adını öğrenmemizde bir mahsur var mı cnm, ismine okumak istiyorum da.. :)
Ya kızlar bende dayanamadım idrar testi Yaptım çift çizgiyi gördüm şoktayım
Vericem cnm yirmi dakikaya işten çıkıp hastanede alacağım inş .eşime süprizim yapacagım inş çok heyecanlanıyorumKan da ver hemen :))) Gözün aydın tatlimm
Benimde 10.günüm canım benim göğüslerimdede biraz şişlik var ama başka bir degisiklik yokBugün 10. günüm canım. Göğüslerin sisliginden catlicam bendeBelim de ağrımaya başladı.Şu cumartesi gelsin artık Senin kaçıncı gün canım ?
Âmin inş cnmYok canım ne sakıncası olacak adım duygu
Maşallah subhanallah bizlerede nasip etsin Ya Rab....
Ayyy benimde yarın test günüm bende çok heyecanlıyım inşallah yarın burdan güzel hbr.ler veririz :)9
benım yarın test günüm ve çok aşırı heyecanlıyım işte Kafamı hiç bişeye veremiyorum dua edin arkadaşlar hayırlı haber alalım
Ins cnm ben suan kan vermeye gidiyorum dayanamadim bakalim hayrlisi hakkimizda9
benım yarın test günüm ve çok aşırı heyecanlıyım işte Kafamı hiç bişeye veremiyorum dua edin arkadaşlar hayırlı haber alalım
Rabbim hic birimizin emegini bosa cikarmasin inssAyyy benimde yarın test günüm bende çok heyecanlıyım inşallah yarın burdan güzel hbr.ler veririz :)
Canim Tebrik ederim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin Rabbim benim ikinci günüm transferin neler yaptın ne kadar yattin dinlendin benimde beşinci gün birinci kalite iki embriyo transfer ettilerVericem cnm yirmi dakikaya işten çıkıp hastanede alacağım inş .eşime süprizim yapacagım inş çok heyecanlanıyorum
aminnn Yüce Rabbim herkese yaşatsın o duyguyu.Ayyyyy, çok mutlu oldum canım, evet müthiş bir duygu.. İnanmak çok zor ama orada olduğunu görmek, aslında sadece içi siyah bir kese ama nasıl mutlu ediyor insanı. Gözün aydın canım. Darısı pıt pıtlara...
maşşşaalllahhh maşşaaalllahh. ben fotoğrafını çekipeşime yollamıştım doğru görüyorum değil mi diye :)Saol cnm ins kan testinde de alirim sonucu aynen moralleri yuksek hep tutalim en basi o
Keseyi gorduk hamdolsun. O nasil bir his yarabbim. Allahim herkese yasatsin. Hepimizin kucagini doldursun. Adini fasulye koyduk biz cok benziyor :)
canım valla bu forumda çok okudum. bir bakın istersen.Arkadaslar ANKARA KAAN AYDOSU DR BILEN GIDEN DUYAN VARMIIIIII
cok guzel arkadasim benimde 5. Embriyosu tek transfer edildi ben yattim valla 10 cnm kayomvalidemde geldi bebekler gibi bakti saolsun sadece tuvaletw kalktimCanim Tebrik ederim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin Rabbim benim ikinci günüm transferin neler yaptın ne kadar yattin dinlendin benimde beşinci gün birinci kalite iki embriyo transfer ettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?