Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Jel ya da tablet kullanıyorsundur muhtemelen. Bunlar da akıntıyı arttırdığı için arada kaşıntı yapabiliyor. Koku ve sarı akıntın yoksa endişe etme normaldir cnm.
Canım iğne kullanıyorum çok şükür akıntı yok hafif arada kaşıntı var hemşireyi aradım Dr danisip geri döneceğiz dedi

Kızlar ben evde tekim kahvaltımi fln kendim hazırlıyorum kayinvalidem yemekleri yaptı gitti annem Kızkardeşim çalışıyor yemek wc için kalkiyorum arada bacaklarimi uzatıp oturuyorum banyo ne zaman yaptınız

Kızlar ben evde tekim kahvaltımi fln kendim hazırlıyorum kayinvalidem yemekleri yaptı gitti annem Kızkardeşim çalışıyor yemek wc için kalkiyorum arada bacaklarimi uzatıp oturuyorum banyo ne zaman yaptınız
Ben 4 gun sonra yapmistim cnm onda basini ayri yika vucudunu ayakta ilik su ile yika hemen sicak su rahim kaslarini gevsetiyormus dikkat et tatlim

Negatif alan arkadaşlar size bir sorum olucak. İkinci reglisi geciken oldu mu? Benim ilk regl ilaçları biraktiktan bir gün sonra başladı. Bu arada hic bir zaman reglim gecikmedi ilk kez gecikiyor. İlaçların etkisinden büyük ihtimal ama geciken varsa kaç gün geciktigini cevaplarsa çok sevinicem

Sen içini ferah tut canım, bebişin seninledir inşallah. Akşamları bir tabak kabak çekirdeği ye. Ben de bu konuda çok sıkıntılıydım rahatladım çok şükür. Allaha emanetler sen üzülme cnm...
Canimm türk marketine gittigimde alayim kapak cekirdegi kati yiyecekleri azalttim biraz 2 litre su bile fayda etmio ohh cok sevindim rahatladigina Allah im kimseye göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…