- 27 Ekim 2014
- 468
- 548
- 78
- 37
Burda okumussundur ananas kabak cekirdegi yedim bol dua ettim simdide kan verdim bakalim hayrlisyla sonucu bekliyorumcok guzel arkadasim benimde 5. Embriyosu tek transfer edildi ben yattim valla 10 cnm kayomvalidemde geldi bebekler gibi bakti saolsun sadece tuvaletw kalktim
Jel ya da tablet kullanıyorsundur muhtemelen. Bunlar da akıntıyı arttırdığı için arada kaşıntı yapabiliyor. Koku ve sarı akıntın yoksa endişe etme normaldir cnm.Kızlar benim bugün hafif kaşıntim var vajina bölgesinde sizdede oldumu
Hadi hayırlı sonuçlar ver bize inşallah. Sabırsızlıkla bekliyoruz, sevinçten bizi unutma. Allahım pozitif sonuç göster yarabbimBurda okumussundur ananas kabak cekirdegi yedim bol dua ettim simdide kan verdim bakalim hayrlisyla sonucu bekliyorum
Canım iğne kullanıyorum çok şükür akıntı yok hafif arada kaşıntı var hemşireyi aradım Dr danisip geri döneceğiz dediJel ya da tablet kullanıyorsundur muhtemelen. Bunlar da akıntıyı arttırdığı için arada kaşıntı yapabiliyor. Koku ve sarı akıntın yoksa endişe etme normaldir cnm.
Ben 4 gun sonra yapmistim cnm onda basini ayri yika vucudunu ayakta ilik su ile yika hemen sicak su rahim kaslarini gevsetiyormus dikkat et tatlimKızlar ben evde tekim kahvaltımi fln kendim hazırlıyorum kayinvalidem yemekleri yaptı gitti annem Kızkardeşim çalışıyor yemek wc için kalkiyorum arada bacaklarimi uzatıp oturuyorum banyo ne zaman yaptınız
Aminnnn inssssüperr canım arkadaşım ççoooook sevindim çokk bebişin hep seininle olsun inş
TebriklerrrArkadaslarrrrrrr rabbime binlerce kez sukurler olsun kan sonucum cikti 236.2 hamileyim bende artikk inanamiyorum yaa allahimm sukurler olsun
Saol canim benim Allah herkese böyle insanlar nasib edip karsilastirsinnne tatlı kv var maşallah :) şimdi o armutu ye üzerine de o suyu iç
Canim benim internete ummü subyen yaz ben anlatipda kafani karistirmayayim ama evli ve cocukistiyen bi bayanin buna dikkat etmesi gerekio ben tek kalamaz gece rüyalarimda cigliklarla salavatlarla Allah diye diye uyanirdim halen karanliktan korkar yatmamCanim subyen neki
Canimm türk marketine gittigimde alayim kapak cekirdegi kati yiyecekleri azalttim biraz 2 litre su bile fayda etmio ohh cok sevindim rahatladigina Allah im kimseye göstermesinSen içini ferah tut canım, bebişin seninledir inşallah. Akşamları bir tabak kabak çekirdeği ye. Ben de bu konuda çok sıkıntılıydım rahatladım çok şükür. Allaha emanetler sen üzülme cnm...
Arkadaslar ANKARA KAAN AYDOSU DR BILEN GIDEN DUYAN VARMIIIIII
Arkadaslarrrrrrr rabbime binlerce kez sukurler olsun kan sonucum cikti 236.2 hamileyim bende artikk inanamiyorum yaa allahimm sukurler olsun
Tebrik ederim Rabbim kucağına almayıda nasip etsin bebişiniArkadaslarrrrrrr rabbime binlerce kez sukurler olsun kan sonucum cikti 236.2 hamileyim bende artikk inanamiyorum yaa allahimm sukurler olsun
maşallah Subhanallah bizlerede nasip etsin Ya Rab çok sevindim arkadaşım valla ne güzel güldürdün yüzümü transfer öncesiArkadaslarrrrrrr rabbime binlerce kez sukurler olsun kan sonucum cikti 236.2 hamileyim bende artikk inanamiyorum yaa allahimm sukurler olsun
Canimm Tebrikler darısı başımıza :)Arkadaslarrrrrrr rabbime binlerce kez sukurler olsun kan sonucum cikti 236.2 hamileyim bende artikk inanamiyorum yaa allahimm sukurler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?