Oleyyy bir hamilemiz daha oldu cok sukur. Allah kucagina almayi da nasip etsin insallah. Darisi basimizaArkadaslarrrrrrr rabbime binlerce kez sukurler olsun kan sonucum cikti 236.2 hamileyim bende artikk inanamiyorum yaa allahimm sukurler olsun
Canim silik ciktiysa senden de guzel haber alacagiz insallah.Allah yardimcin olsun.Kızlar yarın test günümdu ama ben dayanamadım test yaptım ikinci çizgi Biraz silik ama çıktı
canım cokkkkkk sevındım......Arkadaslarrrrrrr rabbime binlerce kez sukurler olsun kan sonucum cikti 236.2 hamileyim bende artikk inanamiyorum yaa allahimm sukurler olsun
Canimm Allah razi olsunn iiki paylastin birbirimize tam destek hep destek valla her konuda Allah yardimcin olsunnHadi yaa. İnşallah diğer yöntemler fayda eder canımben normalde de çok kabiz olurum da fayda edince hemen paylaşayım dedim
Amin canım inşallah yarın belli olacak :)Canim silik ciktiysa senden de guzel haber alacagiz insallah.Allah yardimcin olsun.
Benm bes gun snrasi kanmam olmstu ama digrr aylara nazaran cok az bi knamydiNegatif alan arkadaşlar size bir sorum olucak. İkinci reglisi geciken oldu mu? Benim ilk regl ilaçları biraktiktan bir gün sonra başladı. Bu arada hic bir zaman reglim gecikmedi ilk kez gecikiyor. İlaçların etkisinden büyük ihtimal ama geciken varsa kaç gün geciktigini cevaplarsa çok sevinicem
Canim hayirli olsun kesen peki ultrasyon da kac haftaliksin bebegi görmedin miKeseyi gorduk hamdolsun. O nasil bir his yarabbim. Allahim herkese yasatsin. Hepimizin kucagini doldursun. Adini fasulye koyduk biz cok benziyor :)
Gözün aydın diyelim o zaman cnm , harikaKızlar yarın test günümdu ama ben dayanamadım test yaptım ikinci çizgi Biraz silik ama çıktı
Allah ima sükürler olsun ne güzel bir haber hayirli olsun canim insallah keseni bebegini pitpitlari duyarsinArkadaslarrrrrrr rabbime binlerce kez sukurler olsun kan sonucum cikti 236.2 hamileyim bende artikk inanamiyorum yaa allahimm sukurler olsun
Canim insallah kandada pozitifi görûrsûn insallah bebegin seninle hayirli olsun gûzel anneKızlar yarın test günümdu ama ben dayanamadım test yaptım ikinci çizgi Biraz silik ama çıktı
Benm bes gun snrasi kanmam olmstu ama digrr aylara nazaran cok az bi knamydi
canım okuyorum sizi de yazacak mecalim yok toparlanmaya çalışıyorum araniza döneceğim
Canım benim ilk tüp bebek denemem de negatif sonucu alır almaz ikinci gün adet oldum ikinci adetim normal zamanında geldi yani gecikme olmadı.Canim cevapladigin için sağol ilk reglimi 5 gün sonra oldu? Yoksa ikinci reglimi?
Ay inşallah yarin bir olsada kesinleşmişse Rabbim hepimize nasip etsin inşallahGözün aydın diyelim o zaman cnm , harika
Canim Sağol inşallah yarın pozitifei görürüm :)Canim insallah kandada pozitifi görûrsûn insallah bebegin seninle hayirli olsun gûzel anne
canım 5 hafta daha ,Rabbim nasip ederse haftaya cmt kalp atışı için gidicez. vajinal bakmadı karından baktı belki vajinal baksaydı daha net olurdu.Canim hayirli olsun kesen peki ultrasyon da kac haftaliksin bebegi görmedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?