- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
sonucun 40 ın üzeri çıkacak bence :)))) benim de öyle olmuştu maşşşaaalllaahhhh....Amin canım inşallah yarın belli olacak :)
Ay inşallah canım yasonucun 40 ın üzeri çıkacak bence :)))) benim de öyle olmuştu maşşşaaalllaahhhh....
Canım ben seni hamile diye yazdım ama keseyi ggördün mü iki de kaldım şimdi
Canımcım sen geldin liste geldi. Süpersin. Bu arada dilaylayın sonucu negatif malesefŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
R ravza54 : HAMILE
@serzenis87 :HAMILE5. Gün embiryosu, tek transfer
Doga14 : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi
miniss : HAMILE
dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
papyonkilikli : HAMILE 3. Gün embiryosu transfer edildi
Annecik75 : HAMILE 3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
izmirinsani : HAMILE 3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
gygry : HAMILE 5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
Spring2014 : HAMILE 5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
A ahalli : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
I ilk_snf : HAMILE
Karpuzcilek_d : HAMILE 2. Gün embiryo transfer edildi
@duyibo: tedavi aşamasında
astaravistama : Tedavi aşamasında
admad : 21 Mart test tarihi
T tugba88guler : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
dilaylay : 17 mart test tarih?
AsoKa : 17 mart test tarihi?
T timse : Negatif
S Sky_sun : Negatif
T Tgb123 : Negatif
@shrgrhs : Negatif
@dnzderya: Negatif
miranaz05 : Negatif
@hln21 : negatif
T topik26 : Negatif
E EgecanYagmur : Negatif
sevil35 : Negatif
M muallime54 : Negatif
321bieten : Negatif
neseli41 : Negatif
Enigma79 : Negatif
Z Zeynep sumra : Negatif
nurse51 : Negatif
@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede
ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor
btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
E esmeray_25 : 12 yumurta toplandı, 9 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
Evet canım inşallah listede geri kalanlar pozitif olurCanımcım sen geldin liste geldi. Süpersin. Bu arada dilaylayın sonucu negatif malesef
Canım olabilir böyle durumlar bir sürü ilaç kullanıyoruz endişe etmeKızlar lütfen cevap Yazın hafif kaşıntı var iğne kullanıyorum progestan hastaneyi aradım ama geri donmediler
Listede geri kalanlar ve negatif yazan bütün arkadaşlarımız pozitif görsün inşallah..Evet canım inşallah listede geri kalanlar pozitif olur
Sağol canım ya Dr test gününü bekleyelim dayan dedi utandım YaCanım olabilir böyle durumlar bir sürü ilaç kullanıyoruz endişe etme
Gozunaydin canimmmm darisi bize insallahArkadaslarrrrrrr rabbime binlerce kez sukurler olsun kan sonucum cikti 236.2 hamileyim bende artikk inanamiyorum yaa allahimm sukurler olsun
Canimmmmm Allahim kucagina almayida nasip etsinnn sagsalimmmm coook duygulandimmmmmmm Allahimmmm bize yasat artik lutfennn ne olurrrrrrarkadaslar hepinizi kucakliyorum. hamislerimizi tebrik ediorum.
kizlar biz bugün vajinal ultrasonla cok sükür bebisimizi gördüm kalp atisini dinletmedi ama gösterdi pit pit maasallah
ben onu verene kurban olurum. allahim hepinize nerde isteyen hasret ceken varsa nasip etsin insallahhh
Canımmmm gözün aydın.arkadaslar hepinizi kucakliyorum. hamislerimizi tebrik ediorum.
kizlar biz bugün vajinal ultrasonla cok sükür bebisimizi gördüm kalp atisini dinletmedi ama gösterdi pit pit maasallah
ben onu verene kurban olurum. allahim hepinize nerde isteyen hasret ceken varsa nasip etsin insallahhh
amin canim amiiiiin. gelecek insallah o günler rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmasin.gönlüne göre versin insallahhCanimmmmm Allahim kucagina almayida nasip etsinnn sagsalimmmm coook duygulandimmmmmmm Allahimmmm bize yasat artik lutfennn ne olurrrrrr
Iyibi dr mi canim arkadasim sizin sorun neydi biraz anlatirmisin bugun aradik cok doluymusss temmiza sira veriyo ayarlayabilirse nisana bakacaz bana bilgi verebilirmisinEvet canım eşim tedavi oldu Kaan Bey de
cok sükür canim. gördüm ya teyzesi o bile yetti sükürCanımmmm gözün aydın.Mucizeni görmüşsün pıt pıtları da duyman yakındır inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?