Cok üzüldüm canim cok gecmis olsunn Allah yardimcin olsun yat dinlen bol bol kuzum bende üc ay önce adetliyken aynisini oldum bunlarin yanina bide ishal olmustum iki gûn hastahanede yattim anlarim seni dikkat et kendine cokcanım okuyorum sizi de yazacak mecalim yok toparlanmaya çalışıyorum araniza döneceğimT tugba88guler canım tebrik ederim çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah. negatif sonucu aldıktan iki gün sonra adet oldum ama soğuk ter baş dönmesi mide bulantısı çok kötü oldum evde kimse yoktu hemen aradım annemleri geldiler eşim falan çok kötü oldum adetim yarın bitiyor dua ya katılacağım
Himm anladimm canim yanlis anlama burda 6 haftalik yazioyaya ondan sordum insallah cancazim bebisinide pitpitlarida duyarsin benim dok. Bana hic karindan bakmio hep vajinal ultrasyon dan bakio 4 senedir nedensecanım 5 hafta daha ,Rabbim nasip ederse haftaya cmt kalp atışı için gidicez. vajinal bakmadı karından baktı belki vajinal baksaydı daha net olurdu.
Canim kesemi gördüm cok sükür olsun arkadasim Allah yazdirmistir insallah pazartesi bebegi ve kalp atislari icin gitcem bide su korkumu atlatsam hersey olcagina varirCanım ben seni hamile diye yazdım ama keseyi ggördün mü iki de kaldım şimdi
Aminnnn insallahEvet canım inşallah listede geri kalanlar pozitif olur
Hayirli olsun canim ilk önce Allah im negatif alip hasretceken arkadaslarima da nasib etsin sonra biz bekleyenlere Allah im sag salim kucagina alcagin günleride göstersin insallaharkadaslar hepinizi kucakliyorum. hamislerimizi tebrik ediorum.
kizlar biz bugün vajinal ultrasonla cok sükür bebisimizi gördüm kalp atisini dinletmedi ama gösterdi pit pit maasallah
ben onu verene kurban olurum. allahim hepinize nerde isteyen hasret ceken varsa nasip etsin insallahhh
saol canim.amin insallahHayirli olsun canim ilk önce Allah im negatif alip hasretceken arkadaslarima da nasib etsin sonra biz bekleyenlere Allah im sag salim kucagina alcagin günleride göstersin insallah
canım biraz ara vereceğiz arka arkaya üç defa biraz fazla geldi... önümüzdeki adetten sonra laparoskopi olup dinlenmeye çekileceğim...ben hep buralardayım mutluluklarınızla mutlu oluyorum ..negatif alan arkadaşlarla üzülüyorum ...ayrıca hepinizide öpüyorum bacılarıııııım ...
Maşallah canım annelerini bekliyorlar desene :)Hayırlısı olsun tez zamanda kavuşun bebelerinle :)
Canim benim insallah birgûn emeginin karsiligini alacaksin arada yaz ama sonucu felan insallah melegin ansizin gelir Allah yardimcin olsun arkadasimcanım biraz ara vereceğiz arka arkaya üç defa biraz fazla geldi... önümüzdeki adetten sonra laparoskopi olup dinlenmeye çekileceğim...ben hep buralardayım mutluluklarınızla mutlu oluyorum ..negatif alan arkadaşlarla üzülüyorum ...ayrıca hepinizide öpüyorum bacılarıııııım ...
Gozun aydın tatlım maşallahKeseyi gorduk hamdolsun. O nasil bir his yarabbim. Allahim herkese yasatsin. Hepimizin kucagini doldursun. Adini fasulye koyduk biz cok benziyor :)
Gözün aydın canım tebrik ederimVericem cnm yirmi dakikaya işten çıkıp hastanede alacağım inş .eşime süprizim yapacagım inş çok heyecanlanıyorum
Ne güzel allahım bizlerede nasip etsin insArkadaslarrrrrrr rabbime binlerce kez sukurler olsun kan sonucum cikti 236.2 hamileyim bende artikk inanamiyorum yaa allahimm sukurler olsun
yok yanlış anlamadım ki neden yanlış anlayayım 5+3 benim.Himm anladimm canim yanlis anlama burda 6 haftalik yazioyaya ondan sordum insallah cancazim bebisinide pitpitlarida duyarsin benim dok. Bana hic karindan bakmio hep vajinal ultrasyon dan bakio 4 senedir nedense
hay maşallahharkadaslar hepinizi kucakliyorum. hamislerimizi tebrik ediorum.
kizlar biz bugün vajinal ultrasonla cok sükür bebisimizi gördüm kalp atisini dinletmedi ama gösterdi pit pit maasallah
ben onu verene kurban olurum. allahim hepinize nerde isteyen hasret ceken varsa nasip etsin insallahhh
sağol canım benim darısı senin başınaGozun aydın tatlım maşallah
Canim cok gecmis olsun. Insallah bir an once toparlanirsin.Allah sifa versin. Uzulme demek kolay biliyorum ama daha yasin genc. Insallah tedaviye gerek kalmadan kendiliginden olur. Hem ilaclarin etkisi gecmeden bu ay deneyin ovulasyon tarihine gore. Bizlerden de ayrilma. Sen de dualarimizdasin. Senin de normal yolla olmasi icin dua edelim. Bu arada ben adet oldum. Tedaviye basladim. Beni de guncelleyebilirsin.Evet canım inşallah listede geri kalanlar pozitif olur
Sağol canım allah razı olsun. Hergün takip ediyorum sizleri ne kadar yazmaSam bile aranızdayım canım en son Bana dua okuruz ilk önce tedavi deki arkadaslara okuruz adetim bitmek üzere bende okuyacağımCanim cok gecmis olsun. Insallah bir an once toparlanirsin.Allah sifa versin. Uzulme demek kolay biliyorum ama daha yasin genc. Insallah tedaviye gerek kalmadan kendiliginden olur. Hem ilaclarin etkisi gecmeden bu ay deneyin ovulasyon tarihine gore. Bizlerden de ayrilma. Sen de dualarimizdasin. Senin de normal yolla olmasi icin dua edelim. Bu arada ben adet oldum. Tedaviye basladim. Beni de guncelleyebilirsin.
Canım benim ilk tüp bebek denemem de negatif sonucu alır almaz ikinci gün adet oldum ikinci adetim normal zamanında geldi yani gecikme olmadı.
Negatif sonucunu aldktan bes gun snra regl olmustum ilk reglCanim cevapladigin için sağol ilk reglimi 5 gün sonra oldu? Yoksa ikinci reglimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?