Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Cok üzüldüm canim cok gecmis olsunn Allah yardimcin olsun yat dinlen bol bol kuzum bende üc ay önce adetliyken aynisini oldum bunlarin yanina bide ishal olmustum iki gûn hastahanede yattim anlarim seni dikkat et kendine cok

canım 5 hafta daha ,Rabbim nasip ederse haftaya cmt kalp atışı için gidicez. vajinal bakmadı karından baktı belki vajinal baksaydı daha net olurdu.
Himm anladimm canim yanlis anlama burda 6 haftalik yazioyaya ondan sordum insallah cancazim bebisinide pitpitlarida duyarsin benim dok. Bana hic karindan bakmio hep vajinal ultrasyon dan bakio 4 senedir nedense

Hayirli olsun canim ilk önce Allah im negatif alip hasretceken arkadaslarima da nasib etsin sonra biz bekleyenlere Allah im sag salim kucagina alcagin günleride göstersin insallah

Kizlar S Sky_sun den haber alan varmi nasil aysesahra canim sen napiosun nezaman tedavin
canım biraz ara vereceğiz arka arkaya üç defa biraz fazla geldi... önümüzdeki adetten sonra laparoskopi olup dinlenmeye çekileceğim...ben hep buralardayım mutluluklarınızla mutlu oluyorum ..negatif alan arkadaşlarla üzülüyorum ...ayrıca hepinizide öpüyorum bacılarıııııım ...

Canim benim insallah birgûn emeginin karsiligini alacaksin arada yaz ama sonucu felan insallah melegin ansizin gelir Allah yardimcin olsun arkadasim

hay maşallahh

Evet canım inşallah listede geri kalanlar pozitif olur
Canim cok gecmis olsun. Insallah bir an once toparlanirsin.Allah sifa versin. Uzulme demek kolay biliyorum ama daha yasin genc. Insallah tedaviye gerek kalmadan kendiliginden olur. Hem ilaclarin etkisi gecmeden bu ay deneyin ovulasyon tarihine gore. Bizlerden de ayrilma. Sen de dualarimizdasin. Senin de normal yolla olmasi icin dua edelim. Bu arada ben adet oldum. Tedaviye basladim. Beni de guncelleyebilirsin.

Sağol canım allah razı olsun. Hergün takip ediyorum sizleri ne kadar yazmaSam bile aranızdayım canım en son Bana dua okuruz ilk önce tedavi deki arkadaslara okuruz adetim bitmek üzere bende okuyacağım

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

R ravza54 : HAMILE

@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu, tek transfer

Doga14 : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

miniss : HAMILE

dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

papyonkilikli : HAMILE 3. Gün embiryosu transfer edildi

Annecik75 : HAMILE 3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi

Spring2014 : HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi

A ahalli : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

T tugba88guler : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi

I ilk_snf : HAMILE

Karpuzcilek_d : HAMILE2. Gün embiryo transfer edildi

ceren20 : tedavi aşamasında

@duyibo: tedavi aşamasında

sedef21 : tedavi aşamasında

@serenalar : 28 Mart test tarihi

admad : 21 Mart test tarihi

dilaylay : Negatif

AsoKa : 17 mart test tarihi?

T timse : Negatif

S Sky_sun : Negatif

T Tgb123 : Negatif

aysesahra : Negatif

@dnzderya: Negatif

miranaz05 : Negatif

@hln21 : negatif

T topik26 : Negatif

E EgecanYagmur : Negatif

sevil35 : Negatif

M muallime54 : Negatif

321bieten : Negatif

neseli41 : Negatif

Enigma79 : Negatif

Z Zeynep sumra : Negatif

nurse51 : Negatif

@tugceserdar: 28

btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

E esmeray_25 : 12 yumurta toplandı, 9 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

astaravistama : transfer için bekliyor

Son düzenleme:
Canım benim ilk tüp bebek denemem de negatif sonucu alır almaz ikinci gün adet oldum ikinci adetim normal zamanında geldi yani gecikme olmadı.

Sağol cevapladigin için, benim ilk kez gecikiyor. Adet olacagim gün ve ertesi gün ayni regl olucak gibiydim. Birde tüp bebekteki gibi sağ kasigim karnim çok agridi.simdi hic belirti yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…