Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Benim ilki bir gun sonra geldi. Simdi ikinci regli olmadi. Olmuyor bir turlu. Sen ikinci regliyi oldunmu?
Yok olmadim daha var ikinci reglime ay insallh olmzzsn hyrli bi hber alirz ilaclrn etkisi bi ay vucutta kalsbiliymus oyuzden negatif alip sonraki ay hamile kalan oluyomus insalh sende oylesindir

Yok olmadim daha var ikinci reglime ay insallh olmzzsn hyrli bi hber alirz ilaclrn etkisi bi ay vucutta kalsbiliymus oyuzden negatif alip sonraki ay hamile kalan oluyomus insalh sende oylesindir

Umudum ne çok ne de az. İnsan tüp bebek yapip en iyi embriyo rağmen hamile kalmayınca umududa çok olmuyor. Bu ay ovulasyon testi yaptım. Yumurtlama geç oldu. Bugün idrarda baktim negatif. Kanda baktirsam mi yoksa 1 hafta daha beklesem mi bilemiyorum. Bende kullanilan ilaçlardan sonra miyon cikti. Daha önce ameliyatlarim var. Bu ilaçlar yüzünden kistmi oldu korkusu tasiyorum.

Anliyorum seni ama umudunu yitirme bnm bi yakinim bi asilama iki tup bebk tedavsi gordu ama negatf ucuncuye basliycakken hamile oldugunu ogrendi yani anliycagin takdiri ilahi kismetmzde varsa ne ypsakta etsekte rabbm ol demyince olmaz oyuzden vardr bundada bi hayir sana gen tedavisi yapildmi ilk denemnmi

Gözün aydın tatlım

Sagol canim. İnsallah hepimiz icin hamilelik kolay yollardan gerceklesir. Bu benim ilk tedavim. gen tedavisi görmedim. Benim dondurulmuslarim var. Hem yumurtalar icin hemde bizim icin genetik arastirma yapalim istedim. Doktor da neye dayanarak bu masrafa gireceksiniz dedi. 8 yumurta hepsi dollendi hepsi 5 güne geldi. Spermde sorun yok. Yumurtalarin hepsinde çekirdek varmis.döllenmede herşey olması gibi ve genetik kimsede sorun yok. Yani en azindan bildigimiz bir hastalık yok. Hic bir kriterden yakalamiyormusuz. İsin acikcasi kafam o konuda çok karisik. Sizden istendi mi? Sizde durum nedir?

jonguilcim topigimizin emekcisi yeni okudum rahatsizlanmissin cok gecmis olsun canim

arkadasim benim bildigim de yumurta büyümediginde, döllenmediginde ve tutup sürekli düstügünde genetik test yapiliyor. maasallah senin yumoslar kaliteli. rabbim insallah en tez zamanda saglikla nasip eder

kizlar günaydin hayirli haberler alalim insallah
ben birazdan patronumla konusucam daha haberi yok bu durumlardan. evet erken kritik dönemi beklemekde fayda var fakat adama yalan söylemek istemiyorum bunu hak etmiyor
Söylemesen de zaten göbüşünden anlayacak canımcım...

canım ben doktorla görüşmeden direk kendim gittim genetik test yaptırmaya dün. elimizde bulunsun doktorlar niçin bunu masraf olarak görüyor üniversite hastaneleri ücretsiz yapıyor bana 3 haftaya randevu verdiler sonuçlar da ondan 3 hafta sonra çıkacak yani 6 haftaya belli olacak. kaybedecek bişey yok bence en azından kendinizde baktırın. Allah korusun yine tutmazsa o zaman da embriyoyu genetiğe gönderirsiniz

kizlar günaydin hayirli haberler alalim insallah
ben birazdan patronumla konusucam daha haberi yok bu durumlardan. evet erken kritik dönemi beklemekde fayda var fakat adama yalan söylemek istemiyorum bunu hak etmiyor
günaydın canım ne kadar iyi niyetlisin. patronun da senin her hakettiğini veriyordur umarım. rabbim gönlüne göre versin...

günaydın canım ne kadar iyi niyetlisin. patronun da senin her hakettiğini veriyordur umarım. rabbim gönlüne göre versin...
amin canim hepimizin insallah ben buraya baslayali daha 9 ay oluyor. patronum görünüste cok iyi anlayisli ailesine cok önem veren bir insan. ve basta birbirimize yalan söylemicez dedik ikimizin de önem verdigi konu bu. kendisi de 12 sene sonra baba olmus cok tedavi görmüsler. o yüzden beni anlayacagini umuyorum

arkadasim benim bildigim de yumurta büyümediginde, döllenmediginde ve tutup sürekli düstügünde genetik test yapiliyor. maasallah senin yumoslar kaliteli. rabbim insallah en tez zamanda saglikla nasip eder

Sagol arkadasim iste negatif olunca insan umutsuzca herşeyi yapiyim, deneyim istiyor. Rabbim negatif alan herkesin önce karnini sonra kucagini doldursun

Aslında iyi fikir. O şekilde yapildigini bilmiyordum. Ancak kendimiz için yaparsam su anda dondurulmuş embriyoları bir faydasi yok. Eğer bir şeyde varsa o zaman bu stresle ve korkuyla onlarda tutmaz. Simdilik o konuda bir şey yapmiyacam. Eğer 3 denemeye gidersek o zaman elimde dondurulmuş kalmayacak ve yeniden tedaviye gecmemizde zaman alacak o aralikta bu testi yaptiricam. Doktora kalsa 3 tane 5 gun ve saglikli embriyo transferinden sonra yapiliyormus. Sen hangi hastanede yaptirdin? Birde laboratuvara gidip genetik testmi yaptiracam dedin? Biraz bilgi verirsen sevinirim.

Bizim sornmz sperm azligi ilk tup bebek denemem ucuncu gun iki embriyo transfer edildi ama snuc negatif bitne besnci gun embrymuz var ve ben negtften bes gun snra adet oldum knmam olmadi bi et parcasna bnzer bisey dsurdum resmini cekip dr gosterdik bizden gen tedavisi istedi bide histeroskopi sonuckrmz daha ckmadi yas 26 taktir alahin sonuclrmza bakilrak gerken yapilacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…