Negatif sonucunu aldktan bes gun snra regl olmustum ilk regl
Yok olmadim daha var ikinci reglime ay insallh olmzzsn hyrli bi hber alirz ilaclrn etkisi bi ay vucutta kalsbiliymus oyuzden negatif alip sonraki ay hamile kalan oluyomus insalh sende oylesindirBenim ilki bir gun sonra geldi. Simdi ikinci regli olmadi. Olmuyor bir turlu. Sen ikinci regliyi oldunmu?
Benim ilki bir gun sonra geldi. Simdi ikinci regli olmadi. Olmuyor bir turlu. Sen ikinci regliyi oldunmu?[/Q regl olucak gibi belirtilern varmi herhangi bi degsklik varmi bisey hissedymsun mesela vucudunda
Yok olmadim daha var ikinci reglime ay insallh olmzzsn hyrli bi hber alirz ilaclrn etkisi bi ay vucutta kalsbiliymus oyuzden negatif alip sonraki ay hamile kalan oluyomus insalh sende oylesindir
Anliyorum seni ama umudunu yitirme bnm bi yakinim bi asilama iki tup bebk tedavsi gordu ama negatf ucuncuye basliycakken hamile oldugunu ogrendi yani anliycagin takdiri ilahi kismetmzde varsa ne ypsakta etsekte rabbm ol demyince olmaz oyuzden vardr bundada bi hayir sana gen tedavisi yapildmi ilk denemnmiUmudum ne çok ne de az. İnsan tüp bebek yapip en iyi embriyo rağmen hamile kalmayınca umududa çok olmuyor. Bu ay ovulasyon testi yaptım. Yumurtlama geç oldu. Bugün idrarda baktim negatif. Kanda baktirsam mi yoksa 1 hafta daha beklesem mi bilemiyorum. Bende kullanilan ilaçlardan sonra miyon cikti. Daha önce ameliyatlarim var. Bu ilaçlar yüzünden kistmi oldu korkusu tasiyorum.
arkadaslar hepinizi kucakliyorum. hamislerimizi tebrik ediorum.
kizlar biz bugün vajinal ultrasonla cok sükür bebisimizi gördüm kalp atisini dinletmedi ama gösterdi pit pit maasallah
ben onu verene kurban olurum. allahim hepinize nerde isteyen hasret ceken varsa nasip etsin insallahhh
Anliyorum seni ama umudunu yitirme bnm bi yakinim bi asilama iki tup bebk tedavsi gordu ama negatf ucuncuye basliycakken hamile oldugunu ogrendi yani anliycagin takdiri ilahi kismetmzde varsa ne ypsakta etsekte rabbm ol demyince olmaz oyuzden vardr bundada bi hayir sana gen tedavisi yapildmi ilk denemnmi
jonguilcim topigimizin emekcisiŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
@ravza54 : HAMILE
@serzenis87 :HAMILE5. Gün embiryosu, tek transfer
@Doga14 : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
@miniss: HAMILE
dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
@karsipenceredekikarga : HAMILE3. Gün embiryosu transfer edildi
@Annecik75 : HAMILE3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
Spring2014 : HAMILE 5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
@ahalli : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
@ilk_snf: HAMILE
Karpuzcilek_d : HAMILE 2. Gün embiryo transfer edildi
@duyibo: tedavi aşamasında
@sedef21: tedavi aşamasında
@astaravistama: Tedavi aşamasında
@serenalar : 28 Mart test tarihi
@admad: 21 Mart test tarihi
@tugba88guler : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
@dilaylay: Negatif
@Asoka : 17 mart test tarihi?
@timse: Negatif
@jonguil: Negatif
@Tgb123: Negatif
@shrgrhs : Negatif
@dnzderya: Negatif
@miranaz05: Negatif
@hln21 : negatif
@topik26: Negatif
@EgecanYagmur: Negatif
@sevil35 : Negatif
@muallime54 : Negatif
@321bieten : Negatif
@neseli41: Negatif
@Enigma79: Negatif
@Zeynep sumra: Negatif
@nurse51 : Negatif
@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede
@ceren20: Transfer için adet olmayı bekliyor
@btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
@esmeray_25 : 12 yumurta toplandı, 9 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
arkadasim benim bildigim de yumurta büyümediginde, döllenmediginde ve tutup sürekli düstügünde genetik test yapiliyor. maasallah senin yumoslar kaliteli. rabbim insallah en tez zamanda saglikla nasip ederSagol canim. İnsallah hepimiz icin hamilelik kolay yollardan gerceklesir. Bu benim ilk tedavim. gen tedavisi görmedim. Benim dondurulmuslarim var. Hem yumurtalar icin hemde bizim icin genetik arastirma yapalim istedim. Doktor da neye dayanarak bu masrafa gireceksiniz dedi. 8 yumurta hepsi dollendi hepsi 5 güne geldi. Spermde sorun yok. Yumurtalarin hepsinde çekirdek varmis.döllenmede herşey olması gibi ve genetik kimsede sorun yok. Yani en azindan bildigimiz bir hastalık yok. Hic bir kriterden yakalamiyormusuz. İsin acikcasi kafam o konuda çok karisik. Sizden istendi mi? Sizde durum nedir?
günaydin arkadasim. amiiinGünaydın bayanlar...En güzel günler sizin olsun, bol pozitifli, bol güzel haberli bir gün olsun..Öpüyorum hepinizi..
Söylemesen de zaten göbüşünden anlayacak canımcım...kizlar günaydin hayirli haberler alalim insallah
ben birazdan patronumla konusucam daha haberi yok bu durumlardan. evet erken kritik dönemi beklemekde fayda var fakat adama yalan söylemek istemiyorum bunu hak etmiyor
canım ben doktorla görüşmeden direk kendim gittim genetik test yaptırmaya dün. elimizde bulunsun doktorlar niçin bunu masraf olarak görüyor üniversite hastaneleri ücretsiz yapıyor bana 3 haftaya randevu verdiler sonuçlar da ondan 3 hafta sonra çıkacak yani 6 haftaya belli olacak. kaybedecek bişey yok bence en azından kendinizde baktırın. Allah korusun yine tutmazsa o zaman da embriyoyu genetiğe gönderirsinizSagol canim. İnsallah hepimiz icin hamilelik kolay yollardan gerceklesir. Bu benim ilk tedavim. gen tedavisi görmedim. Benim dondurulmuslarim var. Hem yumurtalar icin hemde bizim icin genetik arastirma yapalim istedim. Doktor da neye dayanarak bu masrafa gireceksiniz dedi. 8 yumurta hepsi dollendi hepsi 5 güne geldi. Spermde sorun yok. Yumurtalarin hepsinde çekirdek varmis.döllenmede herşey olması gibi ve genetik kimsede sorun yok. Yani en azindan bildigimiz bir hastalık yok. Hic bir kriterden yakalamiyormusuz. İsin acikcasi kafam o konuda çok karisik. Sizden istendi mi? Sizde durum nedir?
günaydın canım ne kadar iyi niyetlisin. patronun da senin her hakettiğini veriyordur umarım. rabbim gönlüne göre versin...kizlar günaydin hayirli haberler alalim insallah
ben birazdan patronumla konusucam daha haberi yok bu durumlardan. evet erken kritik dönemi beklemekde fayda var fakat adama yalan söylemek istemiyorum bunu hak etmiyor
canım sizin sorun neydi nasıl bi tedavi uyguladı tedavi ne kadar sürdü biraz bilgi verir misin çok sordum ama bi de çok dolu randevu çok uzun zamana veriyor diyorlar doğru mu?Evet canım eşim tedavi oldu Kaan Bey de
amin canim hepimizin insallahgünaydın canım ne kadar iyi niyetlisin. patronun da senin her hakettiğini veriyordur umarım. rabbim gönlüne göre versin...
arkadasim benim bildigim de yumurta büyümediginde, döllenmediginde ve tutup sürekli düstügünde genetik test yapiliyor. maasallah senin yumoslar kaliteli. rabbim insallah en tez zamanda saglikla nasip eder
canım ben doktorla görüşmeden direk kendim gittim genetik test yaptırmaya dün. elimizde bulunsun doktorlar niçin bunu masraf olarak görüyor üniversite hastaneleri ücretsiz yapıyor bana 3 haftaya randevu verdiler sonuçlar da ondan 3 hafta sonra çıkacak yani 6 haftaya belli olacak. kaybedecek bişey yok bence en azından kendinizde baktırın. Allah korusun yine tutmazsa o zaman da embriyoyu genetiğe gönderirsiniz
Bizim sornmz sperm azligi ilk tup bebek denemem ucuncu gun iki embriyo transfer edildi ama snuc negatif bitne besnci gun embrymuz var ve ben negtften bes gun snra adet oldum knmam olmadi bi et parcasna bnzer bisey dsurdum resmini cekip dr gosterdik bizden gen tedavisi istedi bide histeroskopi sonuckrmz daha ckmadi yas 26 taktir alahin sonuclrmza bakilrak gerken yapilacakSagol canim. İnsallah hepimiz icin hamilelik kolay yollardan gerceklesir. Bu benim ilk tedavim. gen tedavisi görmedim. Benim dondurulmuslarim var. Hem yumurtalar icin hemde bizim icin genetik arastirma yapalim istedim. Doktor da neye dayanarak bu masrafa gireceksiniz dedi. 8 yumurta hepsi dollendi hepsi 5 güne geldi. Spermde sorun yok. Yumurtalarin hepsinde çekirdek varmis.döllenmede herşey olması gibi ve genetik kimsede sorun yok. Yani en azindan bildigimiz bir hastalık yok. Hic bir kriterden yakalamiyormusuz. İsin acikcasi kafam o konuda çok karisik. Sizden istendi mi? Sizde durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?