Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Oh oh masallah ben de tedaviye baslamadan once 3 tane yavru serce gormustum. Bitanesi cookk bakimsizdi bitanesi iyiydi ama elime alamamistim yanlis hatirlamiyorsam bitanesini de sevmistim. 3 yumurtam oldu biri dollenmedi iki tane transfer biri gitti biri kaldi. :) elbetteki alim degilim ama ona yoruyorum ben simdi. :). Insallah guzel hbrler aliriz.

Senin ruyanda ilginç ve güzelmiş canım. Bak güzel düşündün güzel haberler aldin.ayy bende çok güzel şeyler düşünüyorum aminnnn canım inşallah

kizlar benimde bir sorum varbazen akintim sari oluyor normal mi ki?
Benim surekli olmasa da arada bir sari geliyor peceteye ic camasirima degil ama.. dr unla gorus bence. Onemli birsey olacagini sanmiyorum. Kotu koku ve yogun akinti olmadikca sorun olmaz diye biliyorum ben.

Benim surekli olmasa da arada bir sari geliyor peceteye ic camasirima degil ama.. dr unla gorus bence. Onemli birsey olacagini sanmiyorum. Kotu koku ve yogun akinti olmadikca sorun olmaz diye biliyorum ben.
evet benimde ic camasirima gelmiyor. sirf peceteye. kokuda yok sükür. haklisin haftaya bi doktora danisim canim

Canim benim dedigimi taktiysan özür dilerim ben senin haftani daha fazla biliodum ondan sordum 5+3 göremezsin arkadasim sakin endiselenme sorum icin gercekten özür dilerim cok üzüldüm keske sormasaydim bende ayniyim hatta alttan baktigi halde birtek kesemi gördüm bu cok normal dok. Da dedi simdi göremeyiz anca 6 haftalikken veya bazen 7 haftalikken görüp kalp atisini duyariz dedi sikinti yapma sakin seni üzdü hakkini helal et vallahi ondan demedim sadece ben seni önde biliodum ondan sordum

Estagfurullah ne hakki Olur mu oyle sey.Seninle alakasi yok tatlim hassasiz hepimiz. En ufacik seye takiyoruz. Gecenlerde komsum geldi goguslerin nekdr buyumus dedi onu bile taktim ki onun durumdan haberi yok. :) iyi ki sordun hem. Benim gibi endise edenler olursa okurlar buradan birilerinin yuregini ferahlatiriz topluca :)

Bende test tarihimden bir iki gûn önce testimin pozitif oldugunu görmüstüm insallah Allah im pozitifleri göserip devamini getirsin canim negatif alip bekleyen bûtûn arkadaslarimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…